Hae
Queen of Eve

Persoonallinen tuoksu joka huumaa

*Sis. kaupallisia linkkejä

Persoonallinen tuoksu joka huumaa

Monet tuoksut on niin suosittuja, että tuntuu kuin joka toinen nainen tuoksuisi ihan samalle. Ennen tämä oli isompi ongelma kun tuoksuvalikoima oli nykyistä paljon suppeampi, ja tuntui että markkinoilla oli vain parikymmentä erilaista tuoksua, ja niissä selkeä TOP3 tai korkeintaan TOP5 mitä sitten lähes kaikki käytti.

Nykyään tuoksuja on ihan mielettömästi, satoja ellei tuhansia, ja etenkin nettikaupoissa valikoimat ovat laajoja. Mä itse tykkään monenlaisista tuoksuista ja olen sitä mieltä että niin vuodenajat, vuorokaudenajat kuin eri tilaisuudetkin vaativat oman tuoksunsa, enkä koskaan voisi itse elää vuodesta toiseen jollain yhdellä luottotuoksulla. Kaikki tuoksut eivät vain sovi sekä arkeen että juhlaan, päivään ja iltaan, ja vaatetukseen kuin vaatetukseen, tai ainakin minä olen sitä mieltä tuoksuja rakastavana naisena.

Tällä hetkellä mulla on käytössä viitisen tuoksua, joista uusin tulokas on Bette Boxista* bongaamani Zadig & Voltaire. En ollut koskaan ennen kuullutkaan kyseisestä merkistä, mutta tuoksutettuani boksin näytteitä hullaannuin välittömästi sekä naisten että miesten tuoksuun, voisin käyttää kumpaakin!

Zadig & Voltaire This is Her!

Zadig & Voltaire -merkki on easy luxury. Merkin kolme avainsanaa ovat rock, taide ja Pariisi. Rock-henkisyys on sitä että on oma itsensä. Vapaa, vallankumouksellisen tyylikäs ja itsevarma. This is Her -tuoksussa on kukkaisan mausteista jasmiinia ja rosepippuria ja se on elegantti itämainen tuoksu. Tuoksun pehmeässä mutta rokahtavassa sydämessä on kastanjaa ja bentsoiiniä. Naisellisessa mutta intensiivisessä pohjatuoksussa häivähtää santelipuu.

Tämä oli aivan ihana, ja mä huumaantuneena pistin tuoksun tilaukseen täältä* samalla kun viime kuussa shoppailin vaatteita ja kodin sisustusta. Jos mulla olisi mies mä ostaisin tuon miehille tarkoitetun tuoksun myös, sillä se on vaan niin ihana. Oikeesti en vain kestä enkä edes pysty kuvailla. Molemmissa näissä on jotain tummaa, syntistä ja huumaavaa, sellaista että itse menen jonkinlaiseen hurmostilaan.

Tuoksut joille joka toinen nainen ei tuoksu

Vaikka mä rakastankin myös sellaisia todella suosittuja tuoksuja mitä varmasti monella on, tekee monet hieman erikoisemmat muhun vaikutuksen. Olen joskus kysynyt työkavereilta, harrastusporukoilta, ja jopa ihan ventovierailta ohikulkijoilta että mitä tuoksua he käyttävät jos olen bongannut jotain ihanaa ja mun nenääni osuvaa. Parhaimmat erikoiset tuoksut jotka eivät ole olleet kovinkaan monella käytössä ovat olleet Alien*, Infusion Diris* ja Pour Femme* eikä näitä bongaa todellakaan joka toiselta naiselta. Mun mielestä on ihanaa kun on itselläkin erilaisia tuoksuja, kevyempiä ja tummempia joita voi sitten fiiliksen mukaan vaihdella.

Mä haluaisin kuulla mitkä ovat teidän lempituoksuja? 

Tsekkaa myös postaukset  Ida Jemina tiputti pommin – Bloggaajabox sekä Yli sata kiloa naiseutta

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.