Hae
Queen of Eve

Ansaitsen vain parasta

kings_bath_parihoidot_flamingospa

Sis. kaupallisia linkkejä / Kuvat Flamingo Spa

Edellinen blogitekstini liittyen itseeni pettymiseen sai paljon kommentteja, ja snapchatin puolellakin sain privana pyytämääni palautetta. Kiitos kaikille kirjoittaneille, jokaisen olen lukenut ja aion lukea vielä uudelleen, ja myös kommentoida jokaiselle! Tällä kertaa kommentit olivat niin hyviä ja selkeästi ajateltuja kokonaisuuksia, että ne kannattaa minun vielä ihan tavata kertaalleen ja miettiä kokonaisuutta ennen vastaamista. Todella paljon kiitoksia jokaiselle!

Snapchatin puolella sain varsin vaikuttavan snappisarjan ja kommentoinnin eräältä blogin lukijalta, ja hänellä oli todella hienoja ajatuksia, siis ihan mahtavia. Päällimmäiseksi hänen tarinassaan jäi se että mun tulisi antaa itselleni vain kaikken parasta, koska ansaitsen sen. Ja ihan totta, niin mä aionkin!

fiilis-hoyryhuone-pienisimpukkapeti_salveinterraspa_lamminvesiallas_flamingo_lammitetyt_divaanitkoe-kylpyla-1
Palautteen antaja korosti sitä että sitä parasta pitäisi tarjota itselleen kaikilla elämän osa-alueilla, ja niin mä haluan tehdä ja olen aina pyrkinyt tekemäänkin, mutta miksi kuitenkin kohtelen itseäni niin huonosti, enkä todellakaan ole antanut keholleni ja mielelleni sitä kaikken parasta mitä se tarvitsee?

Mä tarvin laadukasta ravintoa, hyviä makuelämyksiä, vitamiineja, energiaa, liikuntaa, hyvää oloa ja onnellisuutta. Riittävästi lepoa, läheisyyttä, ystäviä ja perhettä. Mä tarvin nautintoja elämässä ja mua kiinnostavia asioita. Paljon olen itselleni antanutkin mutta isoja ja tärkeitä osa-alueita olen laiminlyönyt. Miksi mä tungen tähän omaan temppeliini teollista höttöruokaa ja tyydyn siihen alavireiseen fiilikseen jonka moinen aiheuttaa?

Ylläolevat kuvat ovat Flamingo Spa:n aikuisten puolelta. Kylpylästä jossa on mahdollista hemmotella itseään, ystäviään, kumppaniaan. Paikka jossa voi antaa itselleen sitä parasta ja kohdella itseään hyvin. Mä haluan nauttia 37 asteen lämminvesialtaasta ja suolapitoisesta mineraalivedestä kuunnellen vedenalaista musiikkia. Haluan rentoutua altaan lämpimissä porepedeissä ja nauttia aitojen yrttiaromien ja miellyttävän lämmön yhteisvaikutuksesta tunnelmallisissa höyrysaunoissa. Haluan antaa itselleni vain parasta.

flamingspavesipuistokoe-vesipuisto-3koe-vesipuisto-4flamingospa_vesipuisto_spacafe
Minusta on ihana ajatus kaiken tuollaisen rentouttavan lisäksi tehdä myös aktiivisia asioita. Haluan mennä vesipuiston puolelle  ja mennä vastavirta-altaaseen, jossa voi heittäytyä virran vietäväksi. Kyseisen altaan keskellä on niskaa ja hartioita mukavasti hierova vesihierontapiste jossa voi sitten hierotuttaa harteita kun on ensin kauhonut vastavirtaan. Ehkä uskallan mennä myös villivirtaan ja laskea 63m pitkää reittiä virran vietävänä?

En tiedä vielä mitä kaikkea, mutta tämäkin on sitä jotain parasta ja hyvää nautintoa mitä haluan itselleni antaa. Elää, mennä ja kokea, tehdä asioita aktiivisesti. En vain maata tylsistyneenä einesruokia mussuttaen sohvanpohjalla. Mä ansaitsen vain parasta!

Offerillan kautta on nyt huipputarjous: Flamingo Spa liput kahdelle aikuisten Spa kylpylään 50% alennuksella! Hinta kahdelta vain 39 euroa!

TARJOUS

 • Liput kahdelle Flamingo Span aikuisten Spa Kylpylään 39€ (arvo jopa 78€)

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 21.12.2016 asti
 • Ei käytettävissä lauantaisin, lukuunottamatta lauantaina 17.12.2016
 • Ajanvarausta ei tarvita
 • 6.12.2016 Flamingo Spa on poikkeuksellisesti avoinna klo 10-18
 • Näytä Offerilla-lahjakortin paperi- tai mobiiliversio paikan päällä
 • Voit ostaa 1 lahjakortin itsellesi ja useampia lahjaksi
 • Spa Kylpylän ikäraja 18 vuotta

TIETOA DIILISTÄ

Flamingo Span kylpyläosasto on vain aikuisille suunnattu tunnelmallinen rentoutumispaikka, jossa pääsee nauttimaan mm. mineraalialtaasta ja 37°C lämminvesialtaasta, kuudesta erilaisesta saunasta sekä lämmitetyistä lepodivaaneista. Virkistystä hemmotteluun tuo Spa Cafen menu A-oikeuksilla.

Spa Kylpylän sisäänpääsy oikeuttaa myös vesipuiston vapaaseen käyttöön, jonne pääsee kulkemaan kätevästi suoraan kylpyläosastolta. Flamingon suuresta vesipuistosta löytyy mm. neljä eri kokoista vesiliukumäkeä, hyppytorneja, villivirta sekä seitsemän uima-allasta.

Diilin pääset ostamaan klikkaamalla TÄSTÄ

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

0 kommenttia

 1. Rahkamuija kirjoitti:

  Ah, mää rrrakastan Flamingo Spata! Ja on se vesipuistokin tosi kiva! Oikeesti heittämällä Suomen paras kylpylä.
  Hyvänä vinkkinä kauempaa tuleville, kantsii googlata Kupliva-paketti, jolla saa hotelliyön läheisessä hotellissa plus kahdelle sisäänpääsyn tonne Spahan suht hyvään hintaan. Tätä me ollaan käytetty monta kertaa vuosien ajan!

 2. Mikaela kirjoitti:

  Hyvä että sain ajatuksen päästä kiinni!
  Piti vielä sanoa tämä ennenkuin mies pamahti himaan.
  Itelle auttoi myös se että mietin, et mitkä ovat ne mun ”triggerit”, esim en pysty ollenkaan samaistumaan sellaiseen ”noniin nyt mennään!!” ”tsemppi päälle!!” ”nyt hoidetan tää homma!” ”tämän aloitan!” vaan mulle tulee niistä vaan sellainen ahdistus ja tunne että en ole nyt mitään mutta sitten kun saan sen ison jutun tehtyä niin on hyvä. Mua auttaa edelleen kun mietin että mä olen sitä kaikkea jo nyt, että mulla on jo nyt ne kaikki ominaisuudet jo nyt ja mä haluan elää niiden mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *