Hae
Queen of Eve

Ida Jemina tiputti pommin – Bloggaajabox

*Sis. kaupallisia linkkejä

Ida Jemina tiputti pommin – BOOM!

Maaliskuun bloggaajabox oli aikamoinen yllätys, ja yllätysmomentin meille tarjosi FitFashionin oma bloggaaja Ida Jemina. Bette Boxilta ilmestyi siis maaliskuussa bloggaajien kokoama boksi johon oli kerätty viiden eri suositun bloggaajan jokin lempituote, ja Ida Jeminan tuote varasti shown varmasti aika suvereenisti.

Bloggaajaboxin puhutuin tuote

Bloggaajaboxin ehdottomasti mielenkiintoisin mutta samalla myös mielipiteitä rajusti kahtia jakava tuote oli Ida Jeminan suosikki, Nivea Men – After shave balm.

Tätä tuotetta ei suinkaan ollut tarkoitus lahjoittaa miespuoliselle henkilölle, vaan tämä tuote oli tarkoitettu nimenomaan naisille, vaikkakin alunperin se onkin miesten kosmetiikkaa. Ida Jemina etukäteen jo vinkkasikin ettei kyseessä ole perinteinen naisten kosmetiikkatuote, mutta kieltämättä yllätyin. En olisi uskonut että Bette Boxilla on pokkaa tämä tuote tarjota, ja etenkin täysikokoisena.

Nivea Men After Shave Balm

Monet vloggaajat ja bloggaajat ympäri maailman ovat tätä tuotetta hehkuttaneet, sillä se on oivallinen tuote primerina koska se vähentää ihon punoitusta ja tekee ihosta mattapintaisen. Tämän tarkoitus on vähentää kiiltoa ja rasvoittumista ja antaa hyvä pohja meikille.

Mä olin kyllä kuullut tästä villityksestä mutta oma tuotteeni oli jäänyt ostamatta. Mun mielestä oli tosi rohkea veto laittaa tämä boksiin enkä valita ollenkaan – tämä on juuri se tarkoitus miksi boksia tilaan => kokeilla uutta ja löytää uusia suosikkeja! Mä olen erittäin tyytyväinen valintaan ja odotan innolla tulevia käyttökokemuksia.


Biozell Color Mask sävyttävä tyvispray

Sain tuotteen sävyssä dark brown joka on oikein passeli mustalle tukalleni. Olen käyttänyt hiuksiini sekä tätä tummanruskeaa että saman tuotteen pikimustaa sävyä, ja pidän molemmista. Itseasiassa olen hehkuttanut tätä tuotetta jo aiemmin blogissani joten olin erittäin tyytyväinen tähän, jee.

Lisää juttua tuotteesta voit tsekata mun aiemmasta blogipostauksesta tammikuulta – Paistaako päälaki? Tyvikasvu piiloon ja hiukset tuuheiksi!

Madara – Exfoliating Oil-to-Milk Scrub

Tää on tosi ihana, tykkään, rakastan! Mä oon ihan intopiukeeni kaikista kuorivista tuotteista, ja rasvaisen sekaihon omistajana joudun kuorimaan ihoani useasti viikossa. Bette Boxilla on nyt ollut Madaraa useammassa boksissa ja se on tosi kiva, sillä mulle kyseinen merkki on ollut ihan ventovieras ja nyt päässyt tätä kautta tutustumaan.

Madaran tuotteet kokonaisuudessaan on kyllä saaneet mut vaikuttumaan, ihan yksi uusia suosikkejani!

Lumene CC -voide

Lumenen Color Correcting voide on uusiutunut, sävyt laitettu uusiksi ja pakkauskin taitaa olla muuttunut jonkin verran. Mun kauneusprofiilissa ihoni väriksi on valittu erittäin/hyvin vaalea (en muista kumpi sanamuoto siellä on käytössä), ja hieman yllätyin kun sävynä on fair, joka on vasta kolmanneksi vaalein sävy sarjasta.

Testasin kuitenkin voidetta kämmenselälle eikä se oikeastaan ollut liian tumma, tai jos oli niin vain inasen. Viimeistään toukokuussa kun aurinko alkaa taas paistamaan on tälle voiteelle käyttöä ja sointuu ihooni varmaan oikein hyvin. Jään odottamaan ilolla.

Batiste XXL Volume Spray

Ensin katsoin että häh, kuivashampoota lisää, mutta ei! Tämähän onkin tuuheuttava tyvispray, onneksi huomasin! Tällaisille on aina käyttöä ja just passeli koko käsimatkatavaroihin esim. tulevalle Lontoon matkalleni.

Menee ehdottomasti käyttöön!

Kokonaisarvio boksista

Tällä kertaa boksi oli sarjaa oikein kiva, ei riemunkiljahduksia mutta ei pettymyksiäkään, vaan juuri sitä millaisia uusia tuotteita ja kokeiluja kaipaankin. Boksin sisällöstä kolme tuotetta ovat minulle täysin uusia tuttavuuksia, Lumenen CC-voidetta olen tainnut joskus käyttää, ja Biozell tyvispray on yksi suosikkejani, joten ei paha. Kaikille varmaan tulee käyttöä ja odotan innolla kuinka tämä Ida Jeminan miestentuote pärjää mun kokeilussa. Siitä raportointia varmasti lisää myöhemmässä vaiheessa!

Huhtikuun boksissa tulee olemaan viisi täysikokoista tuotetta – Nyt kannattaa tilata!

Vielä on hetki aikaa pistää Bette Box kokeiluun niin että ehtii saada vielä huhtikuun boksin itselleen, ja se jos mikä kannattaa sillä tulossa on jonkinlainen täysikokoisten tuotteiden tykitys!

Bette Box HUHTIKUU alennuskoodi

Bette Boxin* kuukausihinta on 16,90e, mutta mikäli et ole tilannut boksia aiemmin saat ensimmäisestä boksistasi kolme euroa alennusta koodilla BOX417, jolloin boksin hinnaksi jää vain 13,90e.

Boksin pääset tilaamaan suoraan tästä*!

Käy tsekkaamassa aiempia aiheeseen liittyviä postauksiani Luonnollista vegaanikosmetiikkaa Bette Boxilta ja Bette Box helmikuu sai hymyn korviin

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

4 kommenttia

 1. maikki kirjoitti:

  Meinasi kyllä vähän huvittaa kun boxin avasin, ja vähän vitsillä heittämäni arvaus Ida Jeminan tuotteesta osuikin oikeaan.. :D Mutta mielenkiinnolla kyllä testaan, toivottavasti ei vaan tuoksu liian miehiselle

 2. Eve kirjoitti:

  Musta oli kyllä tosi kiva boxi ja mukavat tuotteet! After shavista tuli mun uus lemppari, koko viikon mennyt meikin alla. Miehinen mieto tuoksu häviää hetkessä iholta, ihana!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mahtavaa! Mä aloitan sen käytön tänään, eli kohta pääsee testiin :) Olen ymmärtänytkin että vaikka ensin tuoksu on miehekäs, se kyllä haihtuu pois eikä jää koko päiväksi leijumaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *