Hae
Queen of Eve

Victoria’s Secretin lumoissa

20150317_120707_resized
Victoria’s Secret on aina ollut mun mielestä todella ihana, mutta harmi vaan, tuotteiden saaminen Suomessa on ollut kiven ja kannon alla. Viking Gracella nykyään myydään VS tuotteita, mutta koska itse en käy laivalla (ainoastaan Tallinnaan matkaan lautalla) niin Viikkarin tarjonnasta en hyödy mitään. Pk-seudulla myös erään kauppakeskuksen aulassa on VS tuotteita ollut kojussa, mutta arvatkaapa vaan millä ryöstöhinnalla? Noh, kaksin-, ja jopa kolminkertaisella. Glitteriin aina välillä kuulemma tulee joku pieni erä, mutta tarjolla on kai vain paria tuoksua. Mitään laajempaa valikoimaa kohtuuhinnalla ei siis ole olemassa.

Mä oon tähän mennessä iloinnut lentokenttien Victoria’s Secret myymälöistä ja Italiassa Milanon kentällä sekä Turkissa Bodrumin niemimaalla Milaksen kentällä olen kotimatkan yhteydessä aina sen satasen laittanut haisemaan. Lentokenttien hinnat on kohdallaan, ja usein siellä on kivoja tarjouksiakin.

Vaan mitäs sitten kun ei ole menossa laivalle eikä jatkuvasti lentele ympäri maailmaa sellaisten lentokenttien kautta missä Victoria’s Secretin myymälöitä olisi? No, tietysti nettishoppaamaan! Ennen tätäkään mahdollisuutta ei ollut eikä oikein mikään nettikauppa myynyt VS tuotteita, mutta nykyäänpä myy ja hyvällä hinnalla. Ihan sillä samalla millä olen shoppaillut lentokentällä!

20150317_120353_resized
VS tuoksuja ja vartalovoiteita (sekä muita juttuja kuten huulikiiltoja) mulla on välillä ollut ihan laatikot turvoksissa. Tällä hetkellä tuoksuja on noin viitisen kappaletta, eli ihan kohtuullinen määrä, mutta kaikkiin ei ole matchia. Selailin yksi päivä Nordic Feel nettikaupassa Victoria’s Secretin valikoimaa ja bongasin sieltä juuri ne kaksi tuotetta jotka multa tällä hetkellä uupuvat. Coconut Passion vartalovoiteen sekä Pink Forever bodymistin.

20150317_120527_resized
Forever Pinkistä mulla löytyi kotoa erittäin runsas vartalovoide (normaalia runsaampi versio) mikä on tosi hyvä kuiville kohdille, ja ihan vaan vaikka käsille. Kaipasin siihen tuota tuoksua mukaan ja niinpä se lähti ostoskoriin täydentämään pakettia.

20150317_120440_resized
Coconut Passionista mulla puolestaan oli tuo tuoksu, mutta ei vartalovoidetta. On tosi kivaa kun tuoksu ja voide täydentävät toinen toisiaan, ja nää on just sellaisia ihania tuoksuja joita on kiva laittaa suihkun jälkeen ihan kotona. Ei liian vahvoja.

20150317_120311_resized
Forever Pink on flirttailevan suloinen yhdistelmä vaaleanpunaista tuberosaa ja mehukasta päärynää. Forever Pink on osa Fantasies-kokoelmaa. Vartalosuihke sisältää ihoa hellivää aloe veraa ja rauhoittavaa kamomillaa.

Victoria´s Secretin Coconut Passion on puolestaan sensuelli tuoksu, jossa hurmaavat vaniljan, kookospähkinän ja kielon sävyt. Coconut Passion on osa Secret Garden -sarjaa. Kosteuttava vartalovoide sisältää aloeta ja kaurauutetta, jotka yhdessä E- ja C-vitamiinin kanssa tekevät ihostasi kauniin ja tehokkaasti kosteutetun.

20150317_120633_resized
Se mikä Nordic Feeliltä VS tuotteita tilatessa on extramukavaa, on se että siellä on tarjolla erilaisia komboja. Ostamalla esim. kaksi erilaista tuoksua tai saman sarjan voiteen ja tuoksun saa säästöä ja muutaman euron alennuksen ns. ”pakettihintana”. Joidenkin tuotteiden alla Nordic Feel ilmoittaa millaista komboa olisi tarjolla, tosi kätevää mun mielestä.

Tällä hetkellä kombona saa juurikin esim. näitä kahta tuoksua ja voidetta, Coconut Passionia ja Forever Pinkiä setteinä alennushinnalla :)

20150317_120801_resized
Ja se kun mainitsin niistä hinnoista… Tämä voide on tosiaan lentokentältä. Nordic Feelillä tuoksut ja voiteet yksittäin ovat pääasiassa sen 11.50e hinnalla, eli juurikin se nettikauppojen edullisin versio ja aikalailla vastaava kuin lentokenttäkaupassa eikä mitään tuplahintoja. Nordic Feelillä jos sattuu shoppailemaan näitä VS juttuja (tai no mitä tahansa muutakin) niin heillä on aina tietystä ostorajasta alennettuja lisätuotteita. 30 eurolla ostosta saa esim. VS huulikiiltoja alennuksella. Paljon muutakin vastaavaa ”paljousalennusta” siellä on eli kannattaa tsekata :)

Nordic Feelin Victoria’s Secret valikoimaan pääset suoraan tästä!

Koodilla 9PVGVJ2E9 saat 5 euron alennuksen yli 40e ostoksista Nordic Feelillä. Yli 59e ostokset ilman postikuluja! 
Koodi on voimassa 30.04.2015 asti.

Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

6 kommenttia

 1. Jonna kirjoitti:

  Oon noita monesti katsellut mut en tiedä mistä tuotteesta aloittaa! Vinkkejä?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Eka ilmanen vinkki: Älä mene minnekään Isoon Omenaan ostamaan jotain tuoksua tyyliin 23 eurolla tai muuten vain jollain abrusdilla ylihinnalla :D Seuraavaksi KUN menet Turkkiin nuuhkit rauhassa Milaksen lentokentällä VS tuoksuja (ja valitse lomamatkat niin että lentokentillä on VS, hah hah). Mut sitä odotellessa mee shoppaa Nordic Feelille kun siellä on halvimmat hinnat. Mitä tulee tuoksuihin niin toki hieman vaikea sanoa, mut mä itse tykkään 95% niiden tuoksuista. Love Spell on ollut ainoo mikä ei ollut mieleeni, siitä sanotaan näin: ”Love Spell on mehukas tuoksu, jossa viettelevät hedelmäinen persikka, kirsikkakukat ja valkoinen jasmiini.” Mä luulen että siinä oli liikaa jasmiinia tms joka sitten vähä tökki mulla, en osaa sanoa varmaksi.

   Helpoimmat ja tosi freesi ja raikas on tuo sininen Aqua Kiss (kuten nimikin kertoo), myös Secret Charm on sellainen pumpulisen pehmeä ja raikas, ja samoin vaaleanvihreä Pear Glace :) Pinkkiin kun vaihtaa niin loogisesti tulee sensuellimpaa ja naisellisempaa tuoksua, tän hetkisestä Nordic Feelin valikoimasta esim. Forever Pink ja Sheer Love on ihania. Mut ne on oikeesti kaikki tosi hyviä, ja mun mielestä kantsii aina ostaa vartalovoide + tuoksu, ne tukee toisiaan. Nuo body mistit ei mitään vahvoja ole, niin ne on musta just semmoisia mitä voi suihkia rauhassa ja ihan kotioloissa/vapaalla.

   Huulikiilloista Strawberry Fizz ja Candy Baby on yli-ihkut <3

 2. Mona kirjoitti:

  Hei,

  Osaatko sanoa, kun on kyse kuitenkin jenkkiläisestä tuotteesta. Onko
  tuotteita testattu eläimillä?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   En osaa sanoa kun en ole asiaa tutkinut. Sen verran juuri googlea vilkaisin että siellä uusimpien uutisten mukaan VS ei testaa tuotteitaan eläimillä, mutta asiasta enemmän kiinnostuneen kannattaa googletella varmaan lisää jos tämä on itselleen hyvin tärkeä asia :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *