Hae
Queen of Eve

Niin hyvää ettei sanotuksi saa

Oikeestaan otsikon pitäisi olla ”Niin paljon suolaa ettei silmiä auki saa”. Tällä hetkellä tulee syötyä aaaaaivan liian suolaisia ruokia, ja juotua liian vähän nestettä. Olo on turvonnut pöhönaama ja nestettä pelkässä lärvissä on varmasti kaksi litraa, ellei jopa kolme. Olen paristi nauttinut ravintolassa erittäin maukkaita ruokia tässä lähiaikoina, mutta nekin on ihan tajuttoman suolaisia. Miksi mun pitää aina valita ravintolan suolaisimmat annokset?

20150702_161817_resized

Heti huomisesta aloitan. Alan taas tarkkailemaan nestetasapainoani jonka on koostuttava runsaasta veden juomisesta, eikä vain hiilihapotetuista makuvissyistä tai lightcolista. Heti huomisesta syön enemmän raikkaita juttuja ja vähemmän rasvaa ja suolaa. Katsotaan mitä tapahtuu viikossa, tuntuuko että pahin pöhö katoaa. Nyt tää turvonneisuus nimittäin vituttaa.

20150702_195514_resized
Tulee olemaan vaikeaa sillä vähempisuolaiset (ja makeat) ruoat eivät vain ole niin maukkaita, enkä ole koskaan ollut freesiyden perään. Silti, pakko se on. Kroppa tykkää, iho tykkää, sydän ja verisuonet tykkää, munuaiset tykkää, kaikki tykkää. Ja oma ulkoinen habituskin varmaan freesaantuu kun sitä ei ole kyllästetty kilolla suolaa. Örff mikä possu!

Yksi kommentti

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Sun täytyy tasapainottaa nestettä poistavilla ruuilla noita suolaisia. Mansikkaa ja vesimelonia kuluu täällä paljon ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *