Hae
Queen of Eve

THIS OR THAT – valitse kahdesta vaihtoehdosta

Suihku aamulla vai illalla?
Illalla. Haluan pestä päivän pashat pois ja mennä puhtaana nukkumaan. Yön aikana en niin likaannu (paitsi nyt helteisen kesän aikana jolloin ravasin suihkussa alvariinsa) joten aamusuihkut eivät ole pakollisia.

Suunniteltu vai extempore?
Tää oli vaikea sillä olen jokseenkin kontrollifriikki, mutta toisaalta en pidä liiallisesti suunnittelusta koska sitten kun ne pitäisi toteuttaa niin ei välttämättä huvitakkaan. Näin ollen menen aika pitkälle fiilispohjalta ja extempore on kenties kuvaavampi.

Kaupungin ydin vai luonnonläheisyys?
Kaupungin ydin koska se tuo arkeen ja elämään kaipaamaani helppoutta. Haluan kaiken olevan lähellä, nopeaa, kätevää ja vaivatonta. En kuitenkaan pidä pelkästä betoniviidakosta, joten vihreys ja läheiset puistot ovat tärkeitä.

Kirkkaat vai neutraalit värit?
Musta, valkoinen ja harmaa eivät varmaan ole kauhea k i r k k a i t a värejä…?

Tee vai kahvi?
Kahvia en ole juonut koskaan, paristi kyllä maistanut eikä ole mun juttu. Jääkahvi tms sen sijaan on hyvää, mutta jos joka päivä pitäisi juoda niin sitten valitsen teen. Sitäkään en erityisemmin. Miksei saanut valita kaakaota? Hmph.

Kevät vai syksy?
Alkusyksy, se kun syksyä on ilmassa, mutta kesää vielä vähän jäljellä. Elokuu kun vaihtuu syyskuuksi niin alussa on ainakin ihanaa. Kesän jälkeen on aina niin rentoutunut olo ja hyvä fiilis.

Aamut vai myöhäiset illat?
Olen illanvirkku ja aamuntorkku, joten myöhäiset illat tietysti. Muutoinkin ne ovat tunnelmallisempia. Ihanaa kun saa rauhoittua, hämärtyy, voi sytyttää tunnelmavaloja tai kynttilöitä, näkee tähtiä ja ihan toinen maailma aukeaa. Illat ja yöt on ainakin pohtivan ja tällaisen jollain tapaa boheemin ihmisen parasta aikaa. Minulle ei se kirkkaus, hälinä ja energisyys sovi joita aamut tuovat mukanaan.

Ylipukeutunut vai alipukeutunut?
Paristi viime aikoina olen ollut alipukeutunut ja se tunne on ollut kamala. Pidän kuitenkin ennemmin ylipukeutumisesta ja yritän taas päästä siihen moodiin, joten valitsen sen. Mielestäni on parempi olla ylipukeutunut tilaisuuksissa kuin alipukeutunut. Silloin ei niin joudu häpeämään muiden seurassa.

Tv-sarjat vai elokuvat?
Katselen kumpiakin paljon (netistä). Valitsen kuitenkin elokuvat koska ne ovat usein itsessään jo elämyksiä.

Korkokengät vai matalapohjaiset kengät?
Mulla on ollut vain muutaman kerran elämäni aikana korkokengät jalassa, eivät siis yhtään mun juttu. Eivät tyylillisesti eivätkä muutenkaan. En osaa niillä kävellä ja jalat kipeytyy. On epämukavat. Matalapohjaiset on parhaat jaloille (tai vain vähän korkoa).

Suklaa vai karkki?
Rakastan kumpaakin, mutta jos pitää valita niin ehkä sitten suklaa. Siitä saa enemmän nautintoa.

Puhelimen kalenteri vai paperinen kalenteri?
Puhelimeen merkkaan kaiken. Pitäisi kyllä hankkia kunnon kalenterikin. En vain ole saanut aikaiseksi. Ehkä en siis oikeasti tarvi kun ei ole tullut hankittua?

Lauantait vai sunnuntait?
Ehdottomasti lauantait, ne on koko viikon parhaita päiviä. Lauantaina saa nukkua pitkään ja valvoa myöhään, koska vielä sunnuntaikin on vapaa! Tai näin ainakin varmasti monella ja minullakin aikanaan, nyt työajoilla, lomilla ja vapailla ei niin merkitystä.

Tanssiminen vai laulaminen?
Ennen olin kova tanssimaan ja laulamaan, nykyään vain laulamaan. En tosin laula mitään karaokea, mutta lallattelen yksin paljon ja on vaikea olla hiljaa tarttuvan biisin soidessa.

Auringonnousu vai auringonlasku?
Auringonlaskut on upeita kaikessa kauneudessaan ja toki iltavirkun parasta aikaa muutenkin. Taas kyse on juurikin siitä tunnelmasta.

Kulta vai hopea?
Hopea. Kylmän metallin väri sopii mulle paremmin kuin keltaiset ja lämpimät jutut.

Kysymysten esittäjän vai vastaajan rooli?
Mä tykkään kummastakin, mutta ehkä erityisesti siitä kun saan haastaa ja kyseenalaistaa ihmisiä, ajatuksia ja mielipiteitä. Nautin haastavistakin keskusteluista ja pidän syvällisistä juttutuokioista.

Tulppaani vai ruusu?
Ruusu sen tuoksun takia. Muuten molemmat ihan yhtä hyviä.

Hattu vai aurinkolasit?
Mulla on liian iso pää kaikkiin hattuihin ja pää hikoaa, joten aurinkolasit. Tyyliseikkanakin ja silmille paremmat!

Jäätelö vai mehujää?
En erityisemmin pidä jäätelöstä, joten valitsen mehujään. Tänä helteisenä kesänä tuli muutama Twister nautittua.

Mansikat vai vesimeloni?
Mä rakastan kaikkia vesimelonijuttuja, niin tuoksua kuin makua, joten se! Mansikka on tylsä!

Ananas vai kiwi?
Kiivit on kivempia. Olin niille joskus allerginen joten ihanaa kun ei enää ole ongelmaa. Nätti hedelmä!

Ranta vai allas-alue?
Rannalla viihdyn ulkomailla kun samalla saa katseltua ihmisiä ja rannan touhuja. Usein myös merituuli hieman vilvoittaa, allas-alueet voi olla todellisia pätsejä jos ei käy tuulen henkäystäkään.

Bikinit vai uimapuku?
Bikinit (ei tosin mitkään liian pienet). On kivempi olla kaksiosaisessa niin vessassa asiointikin helpompaa, hahaa.

Hame vai shortsit?
Yhden hameen olen elämäni aikana omistanut ja se oli mun rippimekko. En siis ole hamenaisia laisinkaan!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *