Hae
Queen of Eve

Kolmen päivän kaupunkireissu – Mitä pukea?

Kaupunkireissu ja kolme päivää Lontoossa odottaa

Nyt mä mietin mitä ihmettä mä pakkaan mukaan, ja millaiset vaatteet kannattaa olla Lontoossa tähän aikaan vuodesta? Säätiedotuksia on varmaan jonkun verran tarkkailtava, ja katsottava ihan sitten viime tipassa sään mukaan että millä vaatteilla mennään.

Meillä on matkatavaroina vain käsimatkatavarat, eli pieni matkalaukku ja mahdollisesti käsilaukku mukana. Ja eihän sitä tietty kolmeksi päiväksi sen enempää pitäisi tarvita. Mä oon joka kerran reissuun lähtiessäni vähentänyt ja vähentänyt sitä tavaran määrää, mutta aina sitä on liikaa. Etenkin kuumissa maissa rantalomilla huomaan kulkevani pääosin joissain tietyissä lempparivaatteissa ja uikkareissa, ja puolet mukaan pakatuista vaatteista jää käyttämättä.

Hyvät kävelykengät, mukavat housut ja kerrospukeutuminen kevyellä takilla

Se taitaa olla Lontoon agenda. Kengiksi lienee siistit tennarit kaikken paras valinta, ja onneksi ne ovat muodissa. Ei olisi tullut kuuloonkaan pukea parikyt vuotta sitten jotain lenkkareita muuten kuin urheillessa. Housut pitää valita sellaisiksi mitkä ei purista ja on mahdollisimman mukavat päällä, ja yläosaan varmaan kerrospukeutumista. Toppi ja joku ohut paita, ja bombertakki sekä huivi? Kaupoissa tulee oltua varmaan jonkin verran joten sen puolesta vaatteita pitää pystyä riisua, mutta ulkona liikkumisessa voi sitten tulla taas kylmä jos ei ole varautunut. Huivi on otettava.

Elloksen tämän hetken alennuksia!

Elloksella on nyt kivoja tennareita kevääseen, mä oon jo kuikuillut muutamia ja mun ehdottomat suosikit on nämä pronssiset* sekä nää kultaiset*. Joudun ehkä tilaamaan, mutta en vain osaa päättää kummat? Vaiko molemmat… Heh, mun tapaan molemmat. Lontoon reissuun ne ei kyllä ehdi, mutta mulla on ajatuksena ostaa ihan kaupasta esim. Stadiumista nämä Niken Air Maxit* koska niitä on moni kehunut, mutta on ensin käytävä sovittamassa. Tai sitten nää Niken Roshe Onet*, koska mä rakastan sitä sukkamallia, ja mulla on jo Adidaksen Yeezyt jotka on tosi ihanat jalassa!

Elloksen tennareita pääset shoppaamaan täältä*!

Tänään näyttää olevan vielä housut 25% alennuksessa, joten ne tarjoukset kannattaa tsekata täältä*!

Nyt alkaa siis kuumeinen suunnittelu mitä kaikkea pitää ottaa mukaan ja pakata, ja mä aion pärjätä mahdollisimman vähällä jotta laukkuun mahtuu myös jotain ostoksia ja tuliaisia. Muistettavana on se että nesteitähän ei voi mukana kuljettaa ei mennessä eikä tullessa muuta kuin maksimissaan 100ml purnukoissa ja yhteensä 1 litran pussissa, joten ajattelin etten ota mukaan juurikaan mitään nestemäistä jotta pääsen tekemään pari nestemäistä ostosta Sephorasta. Jee, mä alan olemaan aika täpinöissäni!

Ps: Tänään myös viimeistä päivää Elloksella 20% alennusta* kodintuotteista – myös huonekalut ja tuotemerkit! Alennuskoodi 355431*

Kodin valikoimaan Elloksella pääset suoraan tästä*!

Ai niin, pitäisköhän se hotelli jo varata? :D

Käy lukemassa mun viimeisimmät postaukset Lihavan ruokapäiväkirja tekee comebackin! ja Uusi luottotuote joka loi mulle ihanan ihon

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *