Hae
Queen of Eve

Mun Instagram ei herätä kateutta

Mun Instagram fiidi ei herätä kateutta

En saa mun elämää näyttämään paremmalta kuin se on, vaikka mä kuinka yrittäisin. En toisaalta tiedä pitäisikö yrittääkään, sillä eikö ole ihan kiva olla vain oma itsensä ja tehdä omaa juttuansa juuri niin kuin se luontevimmalta tuntuu? Ihailen ja joskus kadehdinkin kaikkia niitä elämiä joita harmonisina kuvina seuraan Instagramissa. Miksei mun Instagram näytä tuollaiselta? Miksei mun elämä ole tollaista?

Niin. On eri asia se mille elämä näyttää ja mitä se on. Mun Instagram näyttää sille millaista mun elämä on. Mä en jaksa siloitella ja miettiä. Niin paljon jäisi julkaisematta jos mä miettisin vain kokonaisuutta ja sitä miltä mun elämä näyttää.

Ehkä kuitenkin pitäisi hioa kokonaisuutta

Kyllä mulla olisi tyylitajua ja silmää sille, että saisin Instagram feedini näyttämään paremmalta kokonaisuudelta, kun se nyt näyttää aika värikkäältä sekamelskalta. Ehkä se olisi fiksua brändätä itseään enemmän ja julkaista vain tarkkaan harkittuja ja hyvälaatuisia, laadukkaasti kuvattuja ja muokattuja otoksia. Sellaisia jotka kaikki sopivat toisiinsa.

Instagram on paloja mun elämästä, ei mun elämä

Olisi ihana jos kaikki olisi niin täydellistä, mutta kun mun elämä ei ole sellaista. Kun mä julkaisen kuvia ne on yleensä juuri siitä hetkestä, siitä fiiliksestä otettuja. Mä en saa siloiteltua kaikkea samaan sävyyn ja hienoksi, kun mun elämä, päivät, arki ja viikot on mitä on.

Instagram kuvaa juuri sitä hetkeä

On matkoja, reissuja ympäri maailmaa. Kauniita kuvia niistä hetkistä mistä mä olen juuri silloin nauttinut. Ruokia, herkkuja, onnistuneita päiviä jolloin omasta peilikuvastaan on tykännyt ja halunnut ikuistaa itsestään kuvan. Mulle tärkeitä ihmisiä, tapahtumia, eläimiä.

Crema, Amaro vai ihan vaan Eve?

Mä en vaan millään saa tätä kaikkea työnnettyä Crema-filtteriin tai Amaroksi. En saa jokaiseen valokuvaan valkovoittoisuutta tai vaaleanpunaista kiintopistettä ja yksityiskohtaa, mutta onko sillä väliä?

Ehkä mä joskus taas yritän ja saan luotua jonkin punaisen langan joka seuraa kuvasta toiseen. Nyt ne on vain hetkiä, aitoja sellaisia ja sellaisenaan ilman sen suurempaa suunnittelua.

Lue myös postaus Bloggaajan elämä – ruusuilla tanssimista

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Yksi kommentti

  1. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

    Mä olen miettinyt omasta instatilistäni ihan samaa. Se on suloinen sekamelska vähän kaikkea. Monta kertaa olen pohtinut pitäisikö sitä jotenkin yhtenäistää, mutta saman tien tullut tulokseen, että se on mun elämää. Käytän filtteri jos huvittaa, mutta jos ei niin sitten en käytä. Menen täysin fiiliksen mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.