Hae
Queen of Eve

Kivat kesävaatteet kolme kahden hinnalla

Kesävaatteet kun en ole mikään kukkaistyttö kuitenkaan?

Harmaata on mutta ei anneta sen häiritä. Kesän on PAKKO tulla ihan kohta, ja jos ei tule niin ainakin ulkomailla me saadaan se kesä kohdata! Nyt onkin oiva hetki hyödyntää kesävaatetarjouksia, vaikka mulla roikkuu vielä toppatakit eteisen naulakossa, niille kun on ollut oikeastaan joka päivä tarvetta kun ei tuolla muuten koirien kanssa tarkene liikkua. Synkistely seis siltikin, ja mennäänpä iloisempiin kesä-asioihin.

Mä en ole erityisesti värikkäiden vaatteiden ystävä vaan luotan klassiseen ja helposti yhdisteltävään mustavalkoisuuteen. Yritän lisäillä pukeutumiseeni värejäkin, mutta kovin räikeissä ja kirkkaissa väreissä tai kukkaistyttötamineissa en vain koe oloani minuksi. En kuitenkaan miellä itseäni miksikään mustanpuhuvaksi synkäksi gootiksi enkä etenkään kesällä halua sellainen olla, joten pyrin valitsemaan kevyitä materiaaleja ja ilmavuutta.

Tällä hetkellä sekä Elloksella* että Halensilla* on kumpaisellakin meneillään osta kolme – maksa kaksi -kesävaatekampanja, ja kokosin tähän omia suosikkejani, vaatteita, kenkiä ja asusteita mistä mä itse tykkään erityisen paljon. Lähes kaikissa näissä kokovaihtoehtoja löytyy 32 koosta 52 asti, ja Elloksen puolella jopa sinne 60-62 asti, eli kaiken kokoisille naisille :)

 

HALENS SUMMER SHOP

Halensin Summer Shop* tarjoaa kolme kahden hinnalla. Tarjous koskee merkittyjä tuotteita ja alennus vähennetään automaattisesti kassalla. Tarjous on voimassa 21.05.2017 saakka! Shoppailemaan pääset suoraan tästä*!

Halensin ohella hyödynnän todella paljon Ellosta, ja tilailen sieltä kyllä ihan joka kuukausi jotain, milloin mitäkin kodin tavarasta vaatteisiin, kenkiin ja asusteisiin. Meillähän on olohuonekin maalattu Elloksen maaleilla, niin mä vaan oon kätevä emäntä, haha!

Tein kolme kollaasia joista jokaisesta mulla on jo jotain, ostin jo viime kesäksi ja totesin hyväksi. Nyt ajattelin shopata parit jutut vielä lisää, mutta tällä hetkellä multa löytyy hapsullinen kimono* jota käytän kyllä muualla(kin) kuin rannalla, tuo menee ihan kaikkialla! Putkimallinen mekko jota voi käyttää myös hameena* oli myös aikoinaan ihan huippuostos, ja se on ollut mulla mukana niin Kanariansaarilla kuin Kyproksellakin, ja varmasti lähtee mukaan myös seuraavaan reissuun!

Matelijakuvioiset espadrillot* multa löytyy ruusukultaisina, hopeisina ja mustina, ja ne on ehdottomasti parhaat espadrillot IKINÄ. Vetelin niissä koko viime kesän ja tulen käyttämään myös tänä kesänä. Aivan i-ha-nat jalassa ja nätit kuin mitkä! Helmisomisteinen ilmava mekko* on myös yksi mun parhaimpia viime kesän hankintoja, ja mä rakastan sen hieman marokkolaistyylistä kokonaisuutta. Käsivarsissa menee koko matkan kultaisia helmiä ja kangas on läpikuultavaa, tosi ihana kun alle heittää pienen topin ja pyöräilyshortsit!

ELLOS OSTA 3 MAKSA 2

Shoppailemaan pääset suoraan tästä*!

Nyt mä alan katselemaan mitä itse pistän tilaukseen tuolta, ja olisiko jotain mitä pakata mukaan Italiaan! Kyllä se kesä sieltä tulee, hitaasti mutta varmasti! :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *