Hae
Queen of Eve

Kuinka paljon fitnessbloggaajat feikkaa syömisissään?

Mä väitän että jengi feikkaa noissa syömisissään jonkun verran, ja mulla on tästä aika hyvä salaliittoteoria valmiina! Oon miettinyt nyt jo pidempään tätä kun olen tarkkaillut muiden maidoton-munaton-lihaton-kaloriton-detox-soija-spirulina-paleo-atkins-intermittent-fasting ruokavalioita. Yksi on ainakin ihan varmaa. Mä en usko että kukaan voi aidosti rakastaa viherpirtelöitä. Hei kamoon, ollaan nyt ihan vakavissaan? Mä uskon että jonkinlaisella siedätyshoidolla ja esim. itsensä nälkiinnyttämisellä päästään kuukausien kuluessa siihen tilaan missä smoothieta pystyy siemaisemaan ilman yrjörefleksiä, mutta että siitä oikeasti tykkäisi? En usko!

Yksikään kuva niistä ”ah niin raikkaista ja terveellisistä” vihersmoothiesotkuista ei ole kutsuva, vaikka siihen kuinka asettelisi naistenlehtiä, tuoreita leikkokukkia, RayBanit ja iPhonen viereen ja napsaisi kuvan Instagramiin. Ne näyttää aina oksennukselta tai joltain epämääräiseltä kuravedeltä mihin lapsi on kerännyt pihalta kaikkea kivaa vihreää leikeissään, ja mä kyllä osaan kuvitella mille ne maistuu. Mietitäänpä hetki, Kumpi houkuttelee enemmän: mansikka-banaani-persikka-appelsiini smoothie ripauksella c-vitskua, vaiko parsakaali-rairuoho-selleri-spärdäriliina smoothie joka on niin detoxia että…? Anna mä arvaan? Se kuka ei nyt valehtele yhtään ja vastaa käsi sydämellä, sanoo ton ekan vaihtoehdon!

Eli ihan turha hei pistää niitä teidän vihersmoothieoksennuskuvia minnekään Instagramiin ja hehkuttaa kuinka ihanan raikkaita ne on. Ei usko kukaan! Se on kuvan jälkeen yksi kulaus, yökkäys ja loput viemäriin, ja ei kun mäkkiin tilaamaan milksheikkiä!

IMG_20141024_123003_20150322135833034Blöärgh sun vihersmoothielles. Oon just alkamassa oksentaa.

Mä en myöskään usko että raakasuklaa on niin hiton mahtavaa. Ihan hyvää se voi olla ja oon sitä maistanut pari kertaa. Ihan ok, noin niiku paremman puutteessa, mut hei kamoon, kamoon taas… Miten ois Fazerin sininen tai joku muu laadukkaampi suklaa?

Ja sitten tässä tullaankin toiseen suureen huijaukseen. Sushiin! Se on niin terveellistä ja trendikästä ja hei, mä voisin elää pelkällä sushilla! Hihii, vedetään sushiöverit ja shampanjaa! Haistakee huilu. Menin tuohon vipuun ja jo aikani likettelin kaikkia hienoja sushilautasia Instagramissa. Koska mä tykkään esim. graavilohesta ja katkaravuista raakana, olin varma että musta tulee myös sellainen trendikäs sushin ahmija jonka herkuttelu on aina ylimuodikasta sushia. Mutta mitäs mitäs? Kokeiltuani sushia ensimmäistä kertaa torstaina mun eka tunne oli että wtf did I just eat?!?

IMG_20150319_122710Näin hienosti mä lautaseni kuvasin ja mietin että nämä kun syön niin kohta mä pistän kuvia Instagramiin mun ”terveellisistä herkuista” ja osoitan kuuluvani porukkaan.

Pieni määrä oksennustahan siinä tuli samalla nieltyä kun parin minuutin jauhamisen jälkeen sain tuon kumilta ja merilevältä maistuvan mutaisen möntin kaottua alas. Ja eikös tuo ole oikeastikin jotain merilevää tuo kammottava kääre sushin ympärillä? Ja kylmää riisiä… Hrr… kylmiä väreitä!

Mä söin kokonaan noista vain tuon lohipäällysteisen riisimöntin, joka sekin oli aika inhottava tuon riisin takia. Muuten noita muita hieman maistelin (yhden söin kokonaan) ja kyllä, kiitti riitti. Mä en nyt pääse liittymään siihen sushilover porukkaan.

Että jatkakaa te muut vaan feikkaamista ja juokaa virersmoothieta ja syökää sushia, mä syön jotain muuta ;)

Onko kukaan mun messissä tässä jutussa?

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

60 kommenttia

 1. saara kirjoitti:

  Oon niin samaa mieltä :D

 2. Enni kirjoitti:

  Sushi on hyvää!
  ps. En ees ole mikään jeenamherkkuviherparsakaalismoothiebloggaaja! :D

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mikä sushi on hyvää, vinkkejä? Mä pidin tosiaan siitä missä oli toi lohenpala, mutta onko jtn muita sellaisia samantyyppisiä? Ei viitsisi ottaa taas ja 9/10 pahoja kun randomilla valitsee…

 3. Punttimimmi kirjoitti:

  Eiks detoxkuurin idea oo nimenomaan et tyhjentää kropan kaikesta shaissesta? Silloinhan noi vihreät mömmöt ajavat asiansa jos tulevat heti ylös :D Sushista tykkään, mut en oo kans ikinä tajunnu ideaa noissa kaikissa ihme ällönnäkösissä viherhommeleissa…

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   No nii, se toimii kyllä silleen tosi hyvin jos joka päästä lentää kaaressa :D Kamalia mun mielestä ja niin hirveen näkösiäkin että hyh hyh! Onko vinkkejä johonkin sushiin mitä vielä kannattais kokeilla? Tosiaan siitä missä oli se lohenpala tykkäsin, mut en mä siitä kylmästä riisistä niin, enkä levästä!

 4. Kati kirjoitti:

  :D Oon messissä kaikessa muussa paitsi sushissa. I love sushi <3 <3 True love <3 Sushit nautitaan vielä kylmän oluen kera niin avot.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Vaadin nyt kyllä jotain perusteluja sushille. Mitä noi tossa mun lautasella ees oli? :D En tykänny ku lohenpalasta :D

   • Kati kirjoitti:

    Musta sushi kuuluu vähän samaan sarjaan kuin Dr Pepper, valkosipuli ja homejuusto. Toiset tykkää ja toiset ei ja Dr Pepperistä en tykkää.

    Itseasiassa noista sun syömistä palleroista olen maistanut vain juurikin tuota lohta ja lisäksi tuota missä on ravunpyrstö, hyviä molemmat. Nuo tahna/mäti(?)versiot ovat vieraita. Pääsääntöisesti tykkään enemmän juurikin noista nigireistä ja californiarullat on kanssa suun mukaisia.

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

     Dr.Pepper, homejuusto = AAH NAM! Valkosipuli on hyvää mutta en halua kauheesti syödä kun sitten henki haisee kaameelle ja janottaa :D

     Mä en sitä ravunpyrstöä uskaltanutkaan syödä. Närkkäsin hampaillani vähän mut oli jotenki HYH. Mä rakastan kaviaaria (tossa on noita mustiamätipallukoita) ja oon tottunut syömään kaviaariaja creme fraichea ja kevätsipulia ja valkosipulia sellaisena itsetehtynä levitteenä, ja kuvittelin että noi ois siksi hyviä. Ei ollu :(

     Mä en tiedä mitä on nigiri ja mikä on californiarulla, mut oletan et nigiri on semmonen minkä söin, missä on kala päällä? :D

 5. viivi kirjoitti:

  Jotkut tykkää jotkut ei. Miksi siitä pitäis feikata että sais hyvän kuvan Instagramiin tai hehkuttaa blogissaan uutta smoothie reseptiä? Ehkä sen henkilön mielestä se oikeasti on hyvää? makuasioista ei voi kiistellä…

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Tää oli vitsi ;) En siis ihan tosissani väitä että niistä kukaan ei tykkäisi mutta esittää vaan, toivottavasti et ihan niin kuvitellutkaan :) Vihersmoothien kohdalla olen kyllä aika empivä, ei kukaan voi siitä tykätä ;D Sushille annan mahdollisuuden.

   Ja vakavissaan: Kyllä, monet ihmiset feikkaa ihan ruokiakin. Sellaista se elämä nykyään on, kovaa suorittamista ja kilpailua suosiosta. Myös ruokavalion noudattaminen on tietynlainen ”status” ja rakentaa ihmisestä mielikuvaa muille.

 6. Sonja kirjoitti:

  Heh, ihmisten makuaisti on todella erilainen ja en lähtis kyllä ketään syyttämään feikkaamisesta, vaikka millä ”muka-hyvällä” herkuttelisi. Makuaisti myös kehittyy yllättävän helposti. Tietysti jos syö pääosin prosessoituja ja överisokerisia ruokia, kaikki vähänkään luonnollinen tai vähemmän makea maistuu aluksi oudolta. :)

  Itse esimerkiksi rakastan raakasuklaata eikä se vihersmoothiekaan pahaa ole. Tosin näistäkin saa tietysti tehtyä todella pahan makuisia, jos ei oo ennen tehnyt. Olen esimerkiksi maistanut vihersmoothieta, jossa ei tainnut olla kuin vettä ja kaalia yms. ja se ei kyllä ollut hyvää nähnytkään. :D Kuitenkin esim. banaanilla, päärynällä ja kivennäisvedellä makeutetut smoothiet ovat mun mielestä ihan rehellisesti todella hyviä. Voi olla, että kyse on feikkaamisesta, jos raakasuklaata syö vain saadakseen siitä trendikkään kuvan instagramiin. Itsellä kuitenkin kyse on melkein addiktiosta, oon tälläkin hetkellä suklaalakossa, koska eihän noi mitään kevyttä herkkua oo. :D Jos oon kotona yksin ja tekee mieli jotain herkkua, täytyy sanoa, että itselleni se omatekemä (raakasuklaan yksi ihanuus on saada testailla uusia reseptejä ja makuyhdistelmiä, jotka sopii juuri omaan makuun!) raakasuklaa voittaa kyllä usein fazerin sinisen.

  Ymmärrän tietty, että nämä eivät ole kaikkien makuun, mutta miksi tarvitsisikaan? Se, että tykkään raakasuklaasta ei tee musta mun mielestä kyllä mitenkään feikkiä. :D Älä ota mitenkään pahalla tätä kommenttia, halusin vaan avata vähän tälläistä erilaistakin näkökulmaa. :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   En ota pahalla, sillä kirjoitukseni on kirjoitettu pilke silmäkulmassa, ei suinkaan vakavissaan (vaikka en noita jutuista pidäkään). Banaani, päärynä ja kivennäisvesi on hyviä, joten uskon että oikeita raaka-aineita käyttämällä myös vihersmoothiesta voi saada ihan ookoon. Mutta juurikin tuo vesi ja kaali ja jotain muuta, niin huh. En ymmärrä :D

   Raakasuklaa ei tosiaan taida kovin kevyttä olla mutta varmasti kivoja yhdistelmiä siitä saa kun itse duunailee. Jos mä haluan DIY-suklaata teen rocky roadia josta on terveellisyys kaukana :P

 7. Hanna kirjoitti:

  Otsikon kysymykseen en osaa vastata, mutta tekstisi kysymyksiin kyllä :)
  Makuasioita, maistettuani raakasuklaata ensimmäisen kerran elämässäni, en ole enään toista kertaa himoinnut Fazerin ”aitoa” suklaata. Pyh, mitä aitoa siinä Fazerissa on? Lisäksi Fasun tms. suklaita pystyn kiskomaan levyn tai kaksi kerralla, huonon olon seuraamuksella, mutta raakasuklaasta makeanhimo täyttyy jo muutaman palan jälkeen. Eikä tule huonoa oloa sokeripiikin seurauksena.
  Sushin kohdalla on tapahtunut täysirakastuminen ensimmäisen maistelukerran jälkeen <3. Niin yksinkertaisen hyvää, että oksat pois! Kuvassasi olevat Makirullat, ominominomi!!!
  Vihersmoothieita olen vain yhdenlaista itse tehnyt, ja tuli muuten todella hyvää (pinaattia, vuononkaalia, avokadoa, vanilja-päärynä heraa, mantelimaitoa, sitruunaa)! :) Ihanaa vaihtelua perinteisiin hedelmäsekoituksiin!
  Summa summarum, makuasiat ovat ainoa asia mistä voi oikeasti kiistellä ;D

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä voin tunnustaa syöneeni raakasuklaata vain 3-4kertaa. Se on ihan ok, mutta mieluummin olen syömättä sitäkään vähää ja syön sitten ns. ”oikeita herkkuja”. Mun mielestä raakasuklaa on tosi rasvaista, ja en tykkää siitä vahvasta rasvaisuuden tunteesta ja rasvakelmusta mikä suuhun jää. Todella pahassa suklaanhimossa ja karkkinälässä voin syödä raakasuklaatakin ihan hyvällä ruokahalulla :)

   Vanilja-päärynähera auttaa jo paljon tossa vihersmoothiessa, ja mantelimaito. Toi yhdistelmä ei kuulosta niin pahalta ees :)

 8. Hanna kirjoitti:

  Lisäksi olen sitä mieltä, että vaikka ihmisellä on luontainen taipumus olla perso makealle, niin monet maut ovat opittuja tykkäämään/tottumiskysymyksiä. Jos esimerkiksi lapselle syötetään pienenstä pitäen roskaruokaa, niin tietenkin vanhempana on vaikea tykätä oikeasta puhtaasta ravinnosta, ja vieroksutaan uusia tuoreita makuja.
  Pienempi esimerkki, ennen en itse voinut sietää feta- juustoa, nyt en hevillä keksi ihanempaa juustoa salaatin päälle :P

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Oon samaa mieltä. Yleensä ruokarajoitteisilla on ollut jo kotona todella suppea valikoima ja syöty paljon eineksiä, tai jos on syöty kotiruokaa niin ei juurikaan mitään tavallisesta poikkeavaa. Sitten sitä ei oikein totu uusille jutuille, mutta sanoinhan mäkin pienenä etten ikinä syö sinappia, sieniä, sipulia tai silliä, ja kolmea ekaa aloin syömään aikuisempana. Silliä en vieläkään mut oonkin varma että siinä on joku eläkeikäraja ;)

 9. Kirsi kirjoitti:

  Mikä tässä oli se ongelma? Eihän makuasioista voi kiistellä. Iteki syön mieluummin Fazerin sinistä kuin raakasuklaata, mutta en tajua mitä hyvää on jossain mäkkäreitten mössöissä. Sushia kyllä voisi syödä joka päivä. Tai selleriä raakana, nam. Ja ei, mulla ei oo instagrammeja eikä blogeja mihin pitää ladata kuvia, jotta vaan näyttäis trendikkäältä ja terveyspöpiltä, kun syö sinun mielestä oksettavia aineita.
  Eihän se nyt jumankauta voi olla noin iso ongelma, jos joku oikeasti pitää jostain semmosesta, mistä sinä et… Kannattaa vähä miettiä, miksi moinen ottaa niin kovasti päähän (jos joku siis vaan feikkaa tykkäävänsä jostain sinun mielestä pahasta).

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Tämä kirjoitus oli VITSI! Ei kai nyt kukaan tosissaan tätä mieltä ole? :D Tokikaan en tykkää vihersmoothiesta, ja sushikokeiluni epäonnistui, mutta makuja on monia :) Eli ei, se ei oikeasti ole iso ongelma, nyt pitäis osata kyllä tulkita ihan selkeää huumoria ;)

   Aurinkoa päivääsi Kirsi :) <3

 10. Hanna kirjoitti:

  Heh, mä olen kyllä AIDOSTI sitä mieltä että raakasuklaa voittaa sen fazerin sinisen ;) Oon kyllä huomannut lähipiirissä kahdenlaisia reaktioita raakasuklaaseen: osa on sitä mieltä että se on oikeesti törkeen hyvää (itseni mukaan lukien) ja osan mielestä ei ole mitenkään erikoisen makuista… Ja uskon et siihen makuun vaikuttaa muu ruokavalio! Nimittäin ne jotka syö ns. ”puhtaasti” ja välttelee lisäaineita, makeutusaineita, sokeria ym. niin tykkää siitä raakasuklaasta ja ne jotka syö, noh, vähän epäterveellisemmin ja enemmän eineksiä, sokeria ym eivät tykkää niin paljon… Monestihan sanotaan että dieetillä ihan perusruokakin alkaa maistumaan paljon paremmalta kuin ennen, joten kai se makuaisti jotenkin herkistyy! :)

  Mut noihin vihersmoothieihin ja susheihin en ota kantaa… :D

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Oot varmasti oikeessa tossa että muu ruokavalio vaikuttaa. Miten parempi makuaisti ja ”kulinaristisempi” ihminen on, sitä paremmin yleensä sietää monenlaisia ruokia, ja useimmiten myös pitää vähän kaikesta. Mikäli taas on tottunut syömään vain pitkälle prosessoitua einesruokaa ym, ei puhtaat ja tavalliset maut niin kiinnosta tai tuntuvat vierailta. Ja sitten taas, jos ruokavalio on kovin bodysafkamainen ja on esim. dieetillä, niin yhtäkkiä (etenkin pienessä nälässä miinuskaloreilla) jokin tavallinen ei niin kummallinen juttu voi maistua taivaalliselta :)

 11. Kirsi kirjoitti:

  Tulipa jotenki tylyn kuulonen kommentti. Mutta seki on pilke silmäkulmassa kirjotettu ;)

 12. Jaanaba kirjoitti:

  Hahha. Sushi on lempisapuskaa, parasta ja sitä tekee aina mieli kun ajatuksenkin sille antaa. Ensimmäisestä kerrasta lähtien joka oli vuonna peruna, oon tykännyt sushista. Nyt aion jopa valmistaa sitä itte, en oo ennen tehnyt mutta aion kyllä. Perkule ei oo parempaa ruokaa kuin sushi. Kaikki noi pallerot ja rinkulat on namia paitsi mitään rapujuttua en oo koskaan syönyt kun oon allerginen. =D Syön sushia ihan liian harvoin ja seuraavan kerran kun syön niin syön niin paljon, että napa paukkuu.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Aika monen herkkua toi sushi tuntuu olevan. Ehkä se vaatii vain harjoitusta? Mäkin vaan randomilla otin vähän kaikkea kun en tiennyt mitä missäkin on. Mutta kylmä riisi ja toi leväjuttu oli kauheaa :D

   • krista kirjoitti:

    sushi vaatii totuttelua! ;D ite alotin kans tolleen ”hyi merilevää” ja nyt voisin elää sillä.

    Mut jep muuten samaistun tähän tekstiin ihan täysiä! Mun mielestä kaikki sellaset ruokakikkailut on vähän.. No. Suurimmalle osalle ihmisistä kuitenki toimii se ihan perinteinen ruoka ja annoskoko sen mukaan mitä sillä hakee. Mua allergisena eniten ärsyttää ne tyypit jotka diagnosoi itelleen allergian trendien perusteella…… huoh.

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

     Nii kai sitä pitäis totutella, mut toisaalta, ei hirveesti oo motivaatiota totutella syömään vapaaehtoisesti jotain mikä maistuu omassa suussa pahalta. Mä en tykänny siitä soijastakaan missä niitä kuuluu dipata :D

 13. Sannukka kirjoitti:

  Amen!! And that’s it!!

  Sushi, kylmä riisi+raaka kala=trendikäs oksennus ;)

  Voisin lisätä listaan vielä prodeleivokset ja banaaniletut..

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Prodeleivoksia en oo syönyt yhtään onnistunutta. Voisin kompata, mutta tässä muutam mieleni heti jos joku onnistuu tarjoamaan jotain ”hyvää ja terveellistä”. Banaaniletut oli hyviä kun paistoi ne kookosöljyssä ja teki maitorahkasta ja marjoista lisukkeen. Paljaana eivät ole kummoisia. Mutta eihän noikaan oikeita ohukaisia ja mansikkahilloa ja kermavaahtoa saati vohveleita ja pannukakkua voita :)

 14. Maana kirjoitti:

  Oon samaa mieltä, et on ärsyttävää kun ylikorostetaan oman ruokavalion ”terveellisyyttä” tyyliin:”oon maidoton-gluteeniton-soijaton-munaton-mauton-hiilariton-rasvaton-ruokavaliolla ja olo on NIIIN hyvä”.
  Mutta… Itse satun pitämään vihersmoothieista. Tai no sanotaanko että ainakin siedän sitä nykyään. Olen juonut aamupalaksi sellaisia nyt pari kk ja aluksi kun en osannut yhdistellä aineita oikeissa määrin niin maistuihan se aikalailla kissankusi-ruoho-mössöltä. Mutta sitten älysin pinaatti-mansikka-lime-kurkku-vihrerjauhe-sekoituksen ja maistuu ihan siedettävältä. Mutta täytyy myöntää että joisin paljon mielummin täysin hedelmäsmoothien.
  Ja sushistakin tykkään, mutta ainoastaan semmosesta jossa ei ole raakaa kalaa :D

 15. riikkaa kirjoitti:

  Tykkään vihersmoothiesta, jos niistä vaan tekee tosiaan hyvänmakusia, esim, just lisäämällä banaania sinne sekaan! Sushista en tykänny mäkään ensimmäisillä kerroilla, mut tällähetkellä se on suurikin himonkohde, joten ehkä asioista voi oppia tykkäämään. Tän postauksen luettua olin tosi ärsyyntyny, et miten puhut just noin jyrkästi, mut sit luin näitä kommentteja niin helty se ärsyyntyminen, ku taisin tajuta sen todellisen pointin mitä hait tällä..:DD

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä oletin että kaikki ymmärtäis etten todellakaan ollut tosissani, mut ehkä se menee siinä ohi jos oikein menee tunteisiin ja tykkää vihersmoothiesta ja sushista ;D Mä jotenkin oon ymmärtäny että vihersmoothien perimmäinen idea ois tehdä se kaikesta VAIN vihreästä, ja siten kaikki mun mielestä herkkuliset ainesosat jäis pois. Ilmeisesti on kuitenkin ok lykätä sinne jotain muutakin kuin vihreää? :) (Tai no, kukas sitä kieltää)

 16. KaDa kirjoitti:

  Sushi on oikeasti hyvää…aidosti ja alkuperäisesti Japanissa. Kaikki mitä suomessa olen saanut…menee alas, on ihan ok, mutta ei niillä ole mitään tekemistä sen kanssa mitä saat Japanista syrjäkujan pikku kyökistä Japanilaisen kokin pyöräyttämänä silmiesi edessä lautaselle.

  Ja täysin samaa mieltä tuon raakasuklaan kanssa. Oon antanu sille 100 mahdollisuutta, mutta se maistuu ihan paskalle! Jää kitalakeen kiinni sen perhanan kylmän kaakaovoin takia ja murenee suuhun ihme rasvamuruksi. Hyi hemmetti. Ja en usko, että se yhtään kenenkään mielestä voi oikeesti olla parempaa, ku kunnon fazer tai marabou!!

  TOKI tarpeeksi monta kertaa, kun syö tiettyä asiaa niin suu tottuu ja se alkaa jopa maistumaan hyvältä, joten jooo..jos vääntää sitä vihersmoothieta naamaan joka aamu niin kyllä siihen makuun tottuu ja jossain vaiheessa se on jo hyvääkin. Mutta ei se siitä parempaa tee, kuin monesta muusta asiasta.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   ”Jää kitalakeen kiinni sen perhanan kylmän kaakaovoin takia ja murenee suuhun ihme rasvamuruksi. Hyi hemmetti.” Toi on just se syy miksi itse en ole raakasuklaalleKAAN lämmennyt. Kyllä se ihan ok on pahimpaan hätään, mutta en mä erityisesti saa siitä nautintoa.

 17. Larppa kirjoitti:

  Sushikin on vähän sellaista, että sen voi tehdä hyvin tai huonosti. :D parhaat sushit ikinä oon syöny Tukholmassa, missä sushipaikkoja oli ainaki pari vuotta sitten pilvin pimein. Ällöttävin kokemus sattui kiinalaisessa, jossa kalat oli limaisia ja merilevää sai just pureskella viis minuuttia ennen ku meni alas. XD
  Oon samaa mieltä raakasuklaasta, että onhan se ihan ok, mutta ei peittoa tavallista suklaata… :)
  Vihersmoothieta oon kerran kahvilassa juonut, ja se oli ihan hyvää, siihen oli laitettu jotain ainesosaa (jota en muista) joka sai sen maistumaan hyvältä. :)

 18. metucca kirjoitti:

  Mä oon kyllä aikuisten oikeasti sitä mieltä, että raakasuklaa on niiiin paljon parempaa kuin fazerin sininen, siitä tulee omaan suuhun sellainen sokerikerros mistä en pidä, samaan kategoriaan menee normaali kokis. Mutta toisaalta pidän ihan tavallisesta tummasta suklaastakin enemmän, joten menkööt sen piikkiin. Maitosuklaata en edes himoitse sillä se ei maistu tarpeeksi kaakaolle, ei vaan enää iske. En tosin ole totaalikieltäytyjä, kaikkea kohtuudella hih ;) Tosin itsetehdyn raakasuklaankin oon onnistunut kerran pilaamaan niin, että siinä ei ollu laatta kovin kaukana. :D Sushi on musta hyvää, mutta siinä on vaan se, että levässä on tietynlainen maku johon yleensä pitää totutella, samoin viherjauheissa. Raaka-aineista riippuen mä oon onnistunut tekemään oikeasti ruoholta maistuvaa smoothieta ja ei, se ei todellakaan ollut mikään makuelämys. :D En vois rehellisesti sanoa tykkääväni pelkästä kaali/selleri/ruoho-smoothiesta, mutta ei tarvi mennä ääripäästä ääripäähän. Viherjauheiden hyödyt saa myös jos laittaa sitä hieman muuten makean (hera/marjat/hedelmät) sekaan eikä se sieltä maistu läpi. Tai totuttelua kai sekin vaatii, mutta makuaisti (kai) tottuu nopeasti. Kommenteista tuli mieleen, että on muuten erittäin totta, että dieetillä kuiva kana ja makaroni oli pala taivasta, nyt on pakko laittaa lisäksi ketsuppia hah :D

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Tosin itsetehdyn raakasuklaankin oon onnistunut kerran pilaamaan niin, että siinä ei ollu laatta kovin kaukana. :D Mitä sä sitten laitoit siihen että siitä tuli noin pahaa? Ruoholta maistuva smoothie… :D Joo-o.

 19. sara kirjoitti:

  Munki mielestä raakasuklaa on hirveetä!! Samoin sushille en oo lämmenny ainakaa vielä. En kyl tykkää raa’asta kalasta, joten en varaman tuu koskaan tykkäämään sushistakaan. ;) Ja samoin kaikenmaailman quest barit! Hyi että. Jotain cookie quest baria on hehkutettu niin monessa blogissa, et luulin sen olevan ees syötävää. Haukkasin yhen palan ja meni roskiin. :D Lisäainemömmön makusta. Joitain muita proteiinipatukkoja oon sentään pystyny syömään enemmänki ku yhen haukkauksen! :D Makuasioista ei toki voi kiistellä, mut kyl ite mielummin syön kerran viikossa vaikka tuplan entä proteiini patukan joka pv tai edes kerran viikossa. :DD

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   QuestBarissa on tosi hyvä se Oreo, sinivalkoinen paketti, mutta se pitää lämmittää mikrossa, muuten ei ole niin hyvää. QB:t on muutenkin hyvin taikinaista jankkia, ja erittäin makeita että en itse koko patukkaa söisi muutenkaan. Toi on hyvä periaate et vaik ennemmi joku oikeesti hyvä patukka kerran viikkoon ku joka päivä jotain mukaterveellistä korvaajaa joka maistuu pahalta :)

 20. Marissa kirjoitti:

  Heh, hauska sinä :D ymmärrän täysin sun tekstin pointin ;)

  Makuasioista ei tosiaan voi kiistellä ja kuten moni sanoi, on niin paljon tottumuksista kiinni mistä tykkää ja mistä ei. Mulle on jo yksi vuotiaana syötetty mustekalaa ja musita ”kumisia” juttuja kuten siinä sushinkin päällä, niin kummasti ne maistuu tosi namilta :) Sushissa sun kannattaa mennä kokeilemaan Sushi Bar & Wineen, josta saat vähän laadukkaampaa sushia. Ottamastasi kuvasta näki suoraan, että siinä ei riisin laatu ole kovin hyvä, joka sekin vaikuttaa tosi paljon sushin makuun. Lounasbuffissa on aika huonot kalat ym, eli en itsekään niitä syö kovin mielellään. Aika kaukana kunnon sushista. Mutta joo, en väitä että tykkäisit sushista vaikka saisit sitä parasta Japanissakaan saakka. Ei kaikesta voi pitää :)

  Ja joo, viherpirtelöt jätän muille. Hehe.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Hassua, mut mä oon just samaan aikaan kommentoimassa sun blogia :D :D :D Mutta niin, annan sushille vielä toisenkin mahdollisuuden, kai se on pakko kun kuitenkin esim. graavilohesta pidän. Täytyy käydä jossain laadukkaammassa paikassa ja yrittää uudelleen, ehkä sitten pidänkin :)

 21. veera kirjoitti:

  Työpaikkani sushit on hyviä lukuunottamatta sitä missä on raakaa kalaa, muita en ole maistanut. Ja parasta minusta niissä on kylmä riisi ja merilevä :D

 22. Nimetön kirjoitti:

  Mulla ei kyse ole koskaan siitä pidänkö mausta vai en. Viherjuomat juon, koska ne tekee hyvää. Makuun tottuu vaikka ei se herkkua olekkaan. Syön myös toisinaan ruokia joista en pidä, koska ne on hyväksi. Kaikki riippuu näkökannasta.

 23. Luana kirjoitti:

  En tiedä, ootko samantyyppiseen kommenttiin jo vastannut (en jaksanut lukea kaikkia kommentteja), mutta mä oon kyllä aika eri mieltä. Tai ainakin mun makuhermot sitten ilmeisesti on :D Rakastan raakasuklaata, itsetehtyä sellaista. Yhtäkään makoisaa valmisraakasuklaata en oo löytänyt. ”Tavallinenkin” suklaa on hyvää.

  Ja voihan sushi! <3 Ehdottomasti mun lempiruokaa. Kaikki menee, mutta eniten pidän lohella ja voikalalla päällystetyistä nigireistä (=riisiä+pala jotain päällä). Ja erikoissushit <3 Esimerkiksi kevyesti liekitetty lohinigiri on todella herkullista.

  Vihersmoothieista oon osin samaa mieltä. Ne nimittäin täytyy osata tehdä, jotta makukin on hyvä. Herkullista en oo vielä maistanut, mutta ihan hyvän makuisia joo.

  Sanoisin vielä, että feikkaamisesta syyttäminen on aika ikävää :/

 24. Outi Karita kirjoitti:

  Hahaa, tää oli ihan hauska :D
  Sushia menin kerran maistamaan yhden sellaisen levärullan verran ja se oli aivan hirveää. Kuitenkin kun monet sitä niin hehkuttaa ja muutenkin mielenkiinnosta, olen luvannut antaa sushille vielä mahdollisuuden jossain kunnon sushipaikassa ;)

 25. Patu 'Health's Kitchen' kirjoitti:

  Hahahahahahah! Oot paras. :D

  Mut sushi on hyvää!! :D Nyt dieetillä himoitsen sitä enemmän kuin koskaan. Kun tulee hiilaritankkaus niin vedän #sushiöverit :D

 26. Henni kirjoitti:

  True dat x)
  Jotkut terveelliset jutut on ihan mukiinmeneviä, mutta kyllä mä silti valitsen mieluummin sen epäterveellisemmän vaihtoehdon puhtaasti maun takia :P Tosin, en valitsis raakasuklaata, mutta en myöskään välttämättä Fazerin sinistä, sillä mun makunystyrät on tottuneet jo tykkäämään 70% tummasta suklaasta, joten ottaisin sitä. Sushia en oo koskaan maistanut, koska en tykkää ees graavilohesta. Vihersmoothieta kokeilin joskus niin, että laitoin jotain salaattia, selleriä, pinaattia, kurkkua ja mitälie vihreetä vielä löysinkin JA kiivin ja päärynän. Se oli ihan hyvää, mutta avainsana siinä olin se kiivi + päärynä, eli joku hedelmä täytyy olla messissä :) Ostin taannoin myös Puhdistamon viherjauhetta, jonka voi sekottaa smoothieen, veteen tai mehuun, ja kun sen vetää appelsiinimehun kanssa, niin se ei oikeastaan ees maistu ”vihreeltä”.

  Oon myös tosiaan aktiivisesti karpannut noin kolme vuotta, ja siinähän monesti keksitään sen ja tämän korvikkeita, joista yksi hyvä esimerkki on kesäkurpitsalasagne. Lueskelen aktiivisesti karppireseptejä ym., ja jaksan edelleen ihmetellä miten joidenkin karppaajien mielestä kesäkurppalasagne on muka parempaa kuin tavallinen lasagne. Tai että juustoraasteesta ja mantelijauhosta tehty pitsapohja olisi parempi kuin rapsakka ja paksu vehnäjauhopohja. Ei mee läpi :D Yrittämisen puutteesta ei meikäläistä voi moittia x) Tai sitten nää väittämien esittäjät ovat vaan mieleltään avoimempia kuin minä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *