Hae
Queen of Eve

Hammasvalkaisu, kivuliasta kauneudenhoitoa!

IMG_20170126_145613_resized_20170131_110954076

*Sis. kaupallisia linkkejä Offerillaan / Kuvassa ennen valkaisua vielä jaksaa hymyillä vaikkakin hieman light colan kellastamilla hampailla

Hammasvalkaisu suoraan helvetistä

Olisi muuten ollut aika raflaava otsikko, mutta hieman harhaanjohtava sillä kokonaisuudessaan kokemus ei ollut suoraan helvetistä. Sanonnan ”Kauneuden eteen pitää kärsiä” paikkaansapitävyys tuli kyllä harvinaisen selväksi tämän toimenpiteen kohdalla, ja kivusta tuli hyvä ystäväni sen neljänkymmenen minuutin lasertehovalkaisun aikana.

Hammasvalkaisu oli Offerillan kautta ostettu Beyond teholaservalkaisu joka on tällä hetkellä tarjouksessa, ja hinta vain 99e (norm.250e). Hampaidenvalkaisu suoritettiin yksityisellä hammaslääkäriasemalla nimeltään Vuodent, ja se sijaitsee Helsingin Meri-Rastilassa, aivan metroaseman vieressä.

IMG_20170130_112929_resized_20170131_110556432

Kuinka kivulias toimenpide on kyseessä?

Omat tuntemukseni jos puen sanoiksi, niin hammasvalkaisu tuntui pahimmiltaan siltä kuin tulikuuma laavamaiseksi hehkuksi muuttunut hiilihanko painettaisiin etuhampaita vasten ja annettaisiin poltteen syöksyä hammasjuuriin, nenän alle ja poskionteloihin asti. Hetkellisesti tunsin sydämensykkeen etuhampaissani, ensin vain kahdessa, ja sitten neljässä ylimmässä. Tuntui kuin hampaani olisivat sykkineet tulikuumina kekäleinä yläleuassani.

IMG_20170130_111156_resized_20170131_110017899Kipu oli ajoittain kuin nopea isku joka lävistää useampaan hampaan mutta vaimeni heti. Juili ikävästi. Olisin purrut hampaita yhteen jos olisin pystynyt, mutta keskityin vain laskemaan sekunteja päässäni ja välillä avasin silmäni katsoakseni paljonko on vielä aikaa jäljellä ja jokaisen vilkaisun aikana tuntui että paljon, liian kauan. Tuntui etten kestäisi enää, mutta kestin kuitenkin kun olen tässä siitä kertomassa.

IMG_20170130_115329_resized_20170131_110634101

Kuinka tehokas hammasvalkaisu on?

Kestin suunnitellun 2 x 20min hampaiden Beyond teholaservalkaisun, ja voin sanoa että vaikka mainostettaessa jotain palvelua ei ehkä palvelun kivuliaisuus ole se paras myyntivaltti, niin haluan kuitenkin olla rehellinen. Mua sattui ja aika paljonkin, mutta se mikä tässä on tärkeintä on se, että sain sen mitä lähdin hakemaan: Valkoiset hampaat, ja se oli kaiken kertomani kärsimyksen arvoinen kokemus.

Tämä kärsimysnäytelmä oli siis hyvä käydä läpi ja jokainen hiilihangon tuikkaus hermopäätteeseen ja hammasrivistöä viiltävä vihlaisu oli sen arvoista, eikä kaksi päivää jälkikäteen jatkunut satunnainen jomotus ja vihlonta haittannut yhtään, ja tiesin sen myös osittain kuuluvan asiaan. Toki hampaiden vihlominen on yksilöllistä ja täysin tapauskohtaista, joten kivun ja pelon takia tätä ei kannata skipata, sinä voit olla se ketä ei satu ollenkaan tai vain vähän. Fiksuna tietysti kannattaa ottaa jotain särkylääkettä etukäteen, mitä en itse tajunnut tehdä. Olisi apua!

IMG_20170130_105121_resized_20170131_105936831Hymy herkässä

Nyt todellakin hymyilyttää sillä vaalennettuja, puhtaita ja raikkaita hampaita on kiva esitellä. Vinompikin hammasrivistö näyttää hyvältä mikäli se on raikkaan valkoinen, ja vastaavasti ihannepurenta ei paljoa lämmitä jos hampaat ovat keltaruskeat.

Omat hampaani olivat normaalin vaaleat omasta mielestäni, mutta kyllä niissä se light colan litkiminen näkyi. Samasta kärsivät varmasti päivittäin kahvia ja teetä juovat, tupakoitsijat, punaviinin nautiskelijat ja muut. Monet ruoka-aineet aina currystä mustikkapiirakkaan värjäävät ja tummentavat hampaita myös sen hetkellisyyden lisäksi, joten ei ihmekään että moni muukin lisäkseni haluaa hampaitaan valkaista.

Jatkossa mä juon colajuomaa vain pillillä ja lupaan vähentää muutenkin värjäävien juomien kittaamisen, sillä enhän halua että hymy jonka eteen olen kärsinyt kellastuu takaisin.

IMG_20170130_135229_resized_20170131_110800032

Jos tämän jutun myötä tuli fiilis että hampaasi kaipaavat freesausta niin Vuodentissä tehtävän hampaiden Beyond-teholaservalkaisun voit ostaa TÄSTÄ hintaan 99e (norm. 250e)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

4 kommenttia

 1. Emmah kirjoitti:

  Näissä olis poikaa aina sellaiset before/after -kuvat. Mut kiva juttu kuitenkin ??

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Siinähän on. Eka kuva ennen kuin menen hammasvalkaisuun. On tummentuneet/kellastuneet jonkun verran, ja sen sai hyvin pois. Eipä ole tummentumaa ja kellastumaa enää lopuissa kuvissa :)

 2. Shayla76 kirjoitti:

  Minäkin olen miettinyt hampaiden valkaisua mutta todellakin on kipukynnys matala, yksi juurihoidettu hammas välillä vihloo sekä juon päivittäin cola zeroa (vähemmän kun lisäsin veden juomista, mutta ruuan kanssa yhä). Saa nyt nähdä. Muuten pillillä juominen kannattaa jättää vähälle jollei halua ryppyjä suun pieliin, tekee kuulemma samaa kuin tupakointi. Muuten mielenkiintoinen juttu,

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Varmaan olisi fiksua ottaa jotain särkylääkettä etukäteen, olisi pitänyt itsekin ottaa mutta en tajunnut. Mut kestin kuitenkin, ja oli se kärsimys sen arvoista :) Pilillä ajattelin juoda vain limsaa, ja sitä tosiaan vähennän muutenkin. Ja jos tulee huuliryppyjä niin sitä varten on hyalureenihappo ja täyteainehoidot :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.