Hae
Queen of Eve

Pehmeä torkkupeitto ylistyssanoilla

Torkkupeitto from heaven

Olen keskustelupalstoilta joskus lukenut, että bloggaajat käyttävät liikaa ylistyssanoja kirjoituksissaan. Kaikki on niin ihanaa, superia ja mahtavaa. Tavallisia asioitakin kehutaan maasta taivaisiin ja etenkin tothemoonandback.

Mä en kuitenkaan ole sellainen bloggaaja joka hehkuttelisi ylenpalttisesti, paitsi silloin kun on aihetta! Muistin nimittäin juuri, että perjantainahan on ns. ”Black Friday” ja mulla on yksi superhypermahtava torkkupeitto joka on ihan älyttömän mahtavassa ja sikasiistissä tarjouksessa!

Lupaan, että nyt ei tullut yhtään ylimääräistä ylistyssanaa sillä tämä on juuri niin ihana torkkupeitto kuin kirjoituksellani annan ymmärtää!

Harmaa ihanan pehmeä torkkupeitto täältä

Tämän neljässä eri värissä saatavan Gosa fleecehuovan ostin muutama kuukausi sitten Itiksen Hemtexistä ja silloin tämä oli pienessä alennuksessa. Itse valitsin harmaan värin ja nyt nuo kaikki värit  saa kotiutettua noin 50% alennuksella. Tämä peite on niin hyvä, että siitä kannattaa mielestäni maksaa vaikka täysi hinta, joten tuo alennus on varsin antelias.

Sen jälkeen kun tuo pehmeä torkkupeitto lähti kaupasta matkaani, on siitä tullut mun feivöritti ikinä. Lähes aina kun makoilen sängyllä on viltti vähintäänkin jaloillani ja aika monet päikkärit on tullut sen alla nukuttua. Myös koirat tykkää tästä todella paljon ja kääriytyvät mieluusti kerälle nukkumaan sen uumeniin, eikä ihmekään sillä peite on todella pehmeä.

Mua itseäni siinä miellyttää pieni ylellisyyden vivahde, ei todellakaan vaikuta miltään ”halpispeitolta”.

Kynttilät, kynttilälyhdyt ja kynttilänjalat täältä / Kylpypyyhkeet täältä / Torkkupeitot ja huovat täältä

Hemtexillä on koko loppuviikon ajan erilaisia Black Friday tarjouksia, mun lempparit näkyykin yllä. Nyt kannattaa omasta mielestäni panostaa erityisesti noihin huopiin, erilaisiin lyhtyihin ja kynttilöihin ja kenties myös pyyhkeisiin. Paljon muutakin sieltä löytyy ja tarjouksia tulee lisää joka päivä, mutta nämä on ne mun mielestä must jutut joihin kannattaa tarrautua!

Nyt mä vedän tuon ihanan pehmeän torkkupeiton jaloilleni ja alan nautiskelemaan blogeista ja vlogeista!

Tsekkaa myös postaukset Haaveissa hyvä sänky, Sisustustaulut ja askel sisimpääni sekä Gant pyyhkeet kylpyhuoneessa

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *