Hae
Queen of Eve

Ketä kiinnostaa joku pääsiäinen?!?

Tiedättekö, mä en oo koskaan ollut mikään erityinen pääsiäisen fani. Lapsena toki kävin virpomassa (ja se oli varsin yleistä 80-luvulla) mutta eipä siinä muuten mitään ihmeellistä ollut silloinkaan. Nykypäivänä pääsiäisessä on mun mielestä kaksi kivaa asiaa: Mignon- ja Kindermunat, ja ainiin, tietysti loma!

Muuten pääsiäisen perinteet ei ihan ole mua. Mä en syö mämmiä, mielestäni se on yksi karmaisevinpia ruokia mitä voi olla olemassa. En erityisemmin pidä pashastakaan, lammas ei oo mun juttu ja mitähän vielä? Noh, rairuoho on rumaa ja itseasiassa koko huhtikuu on rumin kuukausi vuodessa. Koiranpaskat paljastuu, säät vaihtelee ja missään ei vielä ole vihreää.

Mä en kuitenkaan halua olla mikääm negailija ja haukkua pääsiäistä lyttyyn, koska kyllähän tää on mun mielestä kivaa aikaa. Mä tykkään keltaisista tulppaaneista ja narsisseista, ne muistuttaa siitä että kohta on tosiaan kevät ja kauniimpaa. Mä tykkään siitä että uskonnollisen taustan vuoksi pääsiäisenä on pyhiä ja se tarkoittaa lomaa. Varmasti tämän vapaan tarvii moni, uskonnosta riippumatta. Se on hyvä hengähdystauko pitkän ja pimeän talven jälkeen, ja aika monilla on mahdollisuus viettää pidempi vapaa ystävien ja läheisten kanssa, mikäli vain työtehtävät sen sallii.

Mä jo oonkin käynyt juhlistamassa pääsiäistä mun ystävän Ullan ja Carolinen luona, ja me vietettiin kivoja hetkiä porukalla. Just sellaista mitä mä näiltä erilaisilta pyhiltä ja lomilta arvostan: läheisten ja ystävien kanssa yhdessäoloa. Tänään mä olen menossa mun vanhemmille pääsiäislounaalle, tai päivälliselle, tai mitä lie. En tiedä onko siellä tarjolla mitään pääsiäiseen viittaavaa, ehkä jotain? Emme ole erityisemmin pääsiäisfaneja siis kukaan, mutta kyllähän se vapaa kelpaa aina.

On myös tosi kiva kun meillä on pääsiäisenä vierashuone majoitettuna ja Minnan ystävä Riina on meillä kylässä. On vähän erilaista säpinää täällä kotona, ja kauhulla olenkin sivusta seurannut kun nuo naiset ovat juosseet jo perjantai-aamusta lähtien tukka putkella paikasta toiseen. Aktiivista porukkaa, mutta sitten alkavatkin pilkkiä jo kymmenen aikaan illalla sohvalla. Haha. Tänään varmaan aika moni on liikenteessä illalla, ravintoloissa ja yökerhoissa, mutta itse kyllä aion pysytellä kotona. Mä käytän nää vapaat just siihen rentoutumiseen ja lepäämiseen, ja ehkä saan nyt aikaiseksi mentyä myös sinne salille kun on aikaa!

Nyt pääsiäispyhinä on muuten joka paikassa tosi hyviä alennuksia nettikaupoissa, ja ne kannattaa hyödyntää jos sattuu olemaan koneen äärellä!

PÄÄSIÄISEN KUNNIAKSI SAIN EKSKLUSIIVISEN ALENNUSKOODIN TEILLE JAETTAVAKSI, JOLLA BETTE BOXISTA SAA ALENNUSTA NORMAALIA ENEMMÄN!

Alekoodilla EASTERQUEENsaa 4 euron alennuksen kaikista tilauksista (jatkuva, 3 kk ja 6 kk määräaikainen sekä Miesten box ja Green box). Esim. perinteisen Bette Boxin hinta on alennuksen jälkeen vain 12,90e (normaalisti 16,90e). Koskee myös lahjatilauksia. Voimassa 17.4.2017 asti joten kannattaa toimia pikaisesti!

Toukokuun boxista tulee löytymään mm. uusi yhteistyökumppani kampaamotuotteiden saralta, kesäinen uutuus Got2Beltä sekä ajankohtainen ja käytännöllinen meikkituote. Boxit tulevat taas loppumaan kesken, joten kannattaa mennä tekemään tilaus heti!

Bette Box on hyvä idea vaikka äitienpäivälahjaksi! Tilaamaan pääset tästä*!

Myös mm. Elloksella on ihan huippuja alennuksia, niin paljon että on jopa vaikeuksia valita mitä niistä haluaa hyödyntää!

Kodinvalikoimasta, myös huonekaluista ja merkkituotteista alennusta 25% koodilla 355730*, shoppailemaan täältä*!


Paljousalennus: 20 euron alennus koskee vähintään 80 euron tilausta, 30 euron alennus vähintään 120 euron alennusta ja 40 euron alennus vähintään 160 euron tilausta. Alennus on voimassa 17.4.2017 asti koodilla 355727*, shoppailemaan pääset täältä*!


Jo alennetuista Elloksen tuotteista -20% lisäalennus koodilla 355729*, shoppailemaan pääset täältä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Yksi kommentti

  1. Jemina kirjoitti:

    Ihanan rehellistä pohdintaa! Kaikesta ei tarvitsekkaan pitää ja omia mielipiteitä saa olla :) <3

    ihanaa pääsiäistä sullekkin kuitenkin! <3

    Mun blogissa videota mun tän hetken lemppari aamupalasta <3

    http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/04/lemppari-aamupala-talla-hetkella-video.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.