Hae
Queen of Eve

Suklaaholistin mielenlujuutta testataan

Mmmmh... saisiko tästä edes pientä esimakua?

Mmmmh… saisiko tästä edes pientä esimakua?

Voi pojat! Mihin meninkään itseni laittamaan kun rehvastelin sipsi-, ja suklaalakolla? Voin kertoa että suklaan suhteen neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä on pitkä aika. Jokainen sekunti on minuutti, jokainen minuutti tunti, jokainen tunti kuin päivä ja niin edelleen. You know how it goes…

Luulin että sipsit olisi mulle se pahin juttu sillä niitä ilman on aina ollut tosi vaikea elää, ja jos jotain tulee överinä ahmittua niin kyllä se on sipsipussi jos toinenkin, ihania dippejä ja muita suolaisia naksuja ja nachoja unohtamatta. Suklaaseen mulla on aina ollut sellainen asenne että se sopii hyvin nälän lannistajaksi (eh he he kuinka fiksua, mutta kuinka moni kieltää joskus syöneensä suklaapatukan koska on nälkä ja kiire?). Siitä saa nopeasti suun täyteen, makeaa pureskeltavaa, verensokerit kattoon ja roimasti energiaa. Hetkeksi. Ei fiksua.

Fazerin ohuita uutuusmakuja, vaikuttaa lupaavalta!

Fazerin ohuita uutuusmakuja, vaikuttaa lupaavalta!

Suklaata olen nyt syönyt jossain muodossa, ja se olikin sallittua. Kiellettyä on ainoastaan se suklaan ja sipsin ostaminen (enkä syö tarjottunakaan), eli sipsipussit, patukat ja levyt pysyy kaupassa. Söin viikonloppuna pari keksiä jossa oli päällä suklaata, mutta se ei ole yhtään sama kuin kunnon suklaa sellaisenaan, suklaalevyt, patukat, suklaakarkit ym. Vaan mullapas onkin yllättävän kova tsemppi ja mielenlujuutta vaaditaan, sillä tällä hetkellä katselen mun työpöydällä joka päivä kasvavaa suklaavuorta joka houkuttelee mutta en anna sille valtaa. Se saa odottaa!

Herkkuvarasto kasvaa, aivan kuin semmoisella fitnesskisadieetillä ois!

Herkkuvarasto kasvaa, aivan kuin semmoisella fitnesskisadieetillä ois!

Ensin tuli kauppaan erikoissuklaata jonka pelkäsin loppuvan suklaalakkoni aikana joten varauduin ensin levyllä, sitten toisella. Nyt harkitsen että kaikkia makuja on saatava mikäli tässä 40 päivän aikana tuotanto lopetetaan enkä koskaan saa niitä maistaa. Näin valmistaudutaan maailmanloppuun, hahaa. Sen lisäksi esimieheni antoi mulle viime viikolla Kismetin ja vielä mun lempparimakua. Aika kovaa itsekuria vaatii tämän selättäminen!

Aaargh! Joko saa puraista? Tää menee suoraan mun kaksoisleukaan!

Aaargh! Joko saa puraista? Tää menee suoraan mun kaksoisleukaan!

No mutta, tälläistä täällä. Pysyn kovana ja kasvatan tuota varastoani vain pakollisilla tuotteilla. Ja ei, ei tarvitse pelätä. En aio ahmia niitä kerralla kun tämä täyslakko loppuu, vaan maistelen ihan rauhassa, luvalla. Tässähän tätä yritetään opetella kohtuutta.

Ootteko koskaan olleet suklaa-, tai sipsilakossa ja miten meni?

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

 1. S kirjoitti:

  Aloitin karkkilakon 2003 ja hups, se jäi päälle :D Kyllä, olen ollut syömättä karkkia (ja sitä suklaata) 13 vuotta. Mutta sipsit ovatkin enempi minun makuuni :) Tsemppiä rutistukseen :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Oho ja WAU! Mulla sipsit ja suolaiset ym roskaruoka on se pahin, mutta suklaata/karkkia tarvin aina tasapainottamaan siihen väliin. Tykkään vuorotella suolaista ja makeaa. Aika kova tuo 13v, etkö yhtään karkkia ja suklaata ole ottanut tosiaan koko tuona aikana?

   Mäkin oon ollu 10 vuotta syömättä jäätelöä! Tosin nykyään syön joskus, mutta en oo koskaan oikein siitä välittänyt joten on ollut helppoa.

 2. Ira kirjoitti:

  Mulle suklaalakon pitäminen on mahdotonta! Olen monta kertaa yrittänyt, mutta ei ole onnistunut. Nyt on ollu pakko pitää suklaalakkoa, koska mulla on ummetusta. Ja erittäin pahana ollukin. Ei ollenkaan kivaa. :(

  Tsemppiä suklaalakkoon!

 3. kriitikko kirjoitti:

  Mä en tykännyt tosta fazerin mud cakesta :( kovat oli odotukset ja maku oli.. No ei nyt paha (ei suklaa oo koskaan pahaa) mut tosi tavallinen. Ei mtakakkumainen, mut ei todellakaan normi-fazerin makuinenkaan. Tunkkanen maku. Ei tullut yhtään mieleen mutakakku (ootin että sisus ois ollut jotenkin pehmeempää tms mut ei siellä oli vaan kovia kikkareita sisällä, vähä niinkuin esim. daim-suklaassa on daim-paloja).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.