Hae
Queen of Eve

Kuorintasaippua jaloille ja kaksi muuta suosikkia

*Sisältää mainoslinkkejä

Tutustuessani luonnonkosmetiikkaan kasvavissa määrin, olen löytänyt todella toimivia tuotteita joista jo useampi on noussut suosikkituotteideni joukkoon. Tässä postauksessa kerron kolme hyvää luonnonkosmetiikkatuotetta Nurmelta jotka ovat saaneet mut vakuutettua.

Kuorintasaippua

Ensimmäisenä on Nurmen kuorintasaippua jaloille joka poistaa jaloista lian ja pehmentää kovettumia. Saippuassa on karhea pinta joka kuorii jalkoja hellävaraisesti. Saippua on erittäin riittoisa ja sisältää maahohkakiveä ja mantelikuorijauhetta jotka yhdessä ovat tehokas yhdistelmä. Jos kävelee paljon paljain jaloin ja jalat likastuvat niin tällä saippualla lika lähtee (poistaa jopa ruohotahroja jotka muutoin on vaikea saada irti). 

Monet ihmiset eivät pese jalkojaan kovinkaan usein erikseen vaikka se olisi aiheellista. Kenties erillisen kuorivan jalkasaippuan ottaminen käyttöön voisi lisätä myös jalkojen huomioimista? Jaloille tarkoitettu kuorintasaippua on helppo ja nopea käyttää: hierotaan kosteisiin jalkoihin ja huuhdellaan vedellä. Muuta ei tarvita! Tuotetta myy mm. Hyvinvoinnin tavaratalo

Vartalokuorinta

Toinen suosikkini on myöskin kuorintatuote, mutta tämä Nurme vartalokuorinta on nimensä mukaisesti tarkoitettu koko vartalon kuorintaan (kasvoja lukuunottamatta). Tuoksuja näissä on useita, yksi lempparini on greippi joka on sellainen pirskahtelevan raikas! Kuorinta virkistää ja pehmentää ihoa ja voi säännöllisesti käytettynä auttaa estämään selluliitin muodostumista. Tämä tuote sopii myös kuivalle ja herkälle iholle!

Tässä vartalokuorinnassa on greippiä, sokeria ja vaaleanpunaista savea eikä se sisällä mitään keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita tai tuoksuja vaan kaikki on luonnonmukaista. Tuotetta myy mm. Hyvinvoinnin tavaratalo

Rauhoittava ja hellävarainen saippua

Kolmanneksi suosikiksi nousee hyvin kuorintojen yhteyteen sopiva Nurme Palasaippua Laventeli-Kookos, joka rauhoittaa ihoa ja puhdistaa hellävaraisesti kuorintojen jälkeen. Tuoksuyhdistelmä on myös todella ihana! Runsaasti vaahtoavan saippuan laventeli rauhoittaa ja kookos hellii ihoa eikä se sisällä mitään ylimääräisiä ainesosia. Tuotetta myy mm. Hyvinvoinnin tavaratalo

Nurme -saippuat valmistetaan käsityönä Virossa ja pääsin itse seuraamaan saippuan valmistamista kun vierailin syyskuussa heidän tehtaallaan (blogipostauksen löydät täältä). Saippuoiden valmistamiseen käytetään kylmämenetelmää jossa ensin sulatetaan kasviöljy ja yhdistetään se lipeäseoksen kanssa. Sitten seosta sekoitetaan ja lisätään siihen eteeriset öljyt ja yrtit ja lopuksi seos kaadetaan puisiin muotteihin ja annetaan levätä muutaman päivän. Kun seos on muuttunut kiinteäksi, saippua leikataan sopivan kokoisiksi paloiksi. Tämän jälkeen saippua kypsyy vielä kuukauden verran tehtaan hyllyllä. Kypsymisen aikana saippua kovettuu, sen pH-arvo tasaantuu ja muuttuu ihoystävälliseksi.

Nurmen tuotteiden lisäksi Hyvinvoinnin tavaratalosta kannattaa katsella muitakin tuotteita, sillä heillä on parhaillaan hyllyt täynnä hyvää oloa ja olo-alet menossa. Kaikkiin tarjoustuotteisiin pääset tästä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

 1. Hillevi/Maatiaiskanasen Elämää kirjoitti:

  Mukavan oloisia tuotteita. Kiitos esittelystä :)

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Nurmella on todella kivoja tuotteita muutenkin. Tämmöiset luonnonkosmetiikkajutut on toisinaan ihanaa vaihtelua, kannattaa kokeilla jos eivät ole entuudestaan tuttuja :)

 2. Inka Nitta kirjoitti:

  Nurme onkin minulle tuttu merkki jo pitkän ajan takaa, mutta silti jotenkin ei ole tullut testattua sitä. Tähän täytyy kyllä ehdottomasti tehdä muutos!

  http://www.inkanitta.fi

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Nurmella on paljon ihania juttuja. Esim. kasvovesisuihkeet ihania, mun suosikit laventeli ja ruusu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *