Hae
Queen of Eve

Ei ihan paska vuosi kuitenkaan

Vaikka se tavoitteeni poikaystävästä vuonna 2017 jäi uupumaan, niin puhelinta selaillessa saatoin todeta ettei se ollut ihan paska vuosi kuitenkaan. Olisin toki halunnut matkustella paljon enemmän ja tehdä vaikka mitä, mutta pääasiallisesti vuosi kokonaisuudessaan näytti aika kivalta.

Kuvia katsellessa kaikista mukavimmat muistot nousivat esille enkä minä mitään huonoja haluaisi muistellakaan. Paljon tapahtui kokonaisuudessaan, olin eri iltapäivälehdissä ja Ylen minuuttidokkarissa ja vaikka missä blogini kautta, tuli käytyä useissa tapahtumissa ja tehtyä yhtä sun toista.

Nämä kuitenkin jäi erityisesti mieleeni.

”Pikkusiskoni” Jaanikan kanssa Englannissa Lontoossa lomalla. Tosi mukava reissu ja oli mulle ensimmäinen kerta UK:ssa. Varmasti tulee mentyä uudelleenkin joskus, ainakin jos tulee taas yhtä halpoja lentotarjouksia. 19e suunta oli Norwegianin lennot joten eihän niitä voinut vastustaa, matkustaminen on joskus todella halpaa!

Ystävieni Minnan ja Piian kanssa käytiin Hartwallilla katsomassa Profeettojen keikka. Elastinen ja Cheek oli ihan loistavia ja paikalla oli mahtava tunnelma. Oli kiva juhlia vappua hieman erilaisissa tunnelmissa, ja tuosta tuli into käydä enemmänkin keikoilla.

Ystäväni Idan kanssa Italiassa Roomassa ja Santa Marinellassa. Aivan ihana loma! Mä rakastan Italiaa ja italialaista ruokaa. Oli niin lämmin ja rentouttavaa. Italiaan on ehdottomasti lähdettävä uudestaan, tämä oli ehdottomasti vuoden paras kohokohta ja tuolla jos missä hermot lepäsi.

Jälleen kerran matkustaminen oli aika edullista. Lennot Norskilla sesonkiaikaan olivat vain reilut sata euroa!

Taas ”pikkusiskoni” kanssa reissussa, tällä kertaa hän oli esiintyvänä artistina PURP-festareilla Kouvolassa Käyrälammella, ja sinne lähdin itsekin mukaan. Varsin mukava reissu kun sai koko ajan olla backstagen puolella ja sattui Suomessa kerrankin hyvät festarikelit, oli siis lämmin ja poutaa!

Kaverini Caroline lähti kanssani Royal Linen kieltolakiristeilylle mikä oli huisin hauska kokemus. Tällaiselle on mentävä ensi kesänä uudestaan tai koettava jokin vastaavanlainen reissu. Ihan mielettömän mielenkiintoista risteillä Helsingin edustalla ja kuulla historiasta erittäin hyvän ruoan kera.

Tosi kivaa :)

Viimeisempänä muttei vähäisimpänä The Blog Awards Finland 2017 A-lehtien talolla Kulosaaressa. Hyvää seuraa, ruokaa, juomaa ja ohjelmaa. Blogitaival vuodelta laitettiin pakettiin ja nautittiin illasta.

Nyt sitten suunnataan kohti uusia tuulia, toivottavasti vuodesta 2018 tulee vielä paljon mielenkiintoisempi kuin viime vuodesta.

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Len kirjoitti:

    Lontoon kuvan musta tukka! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.