Hae
Queen of Eve

Perjantai, korkki auki ja kannat kattoon?

Muistatteko kun kirjoitin blogiin vuodenvaihteessa jutun 100 päivää dokaamatta, mahdoton tehtävä? No ei se mitään jos ette muista, nimittäin en muistanut minäkään! Tuo alkoholi on mun elämässä aika vähäpätöinen juttu joka tulee kyllä ilmi jos aiemman jutun lukee, ja on muuten niin merkityksetön seikka että minähän unohdin koko haasteen kokonaan, hahaa!

En tiedä pitäisikö olla nolona vai ei, mutta mä en ole. Mä en selvinnyt sataa päivää selvinpäin, mutta likelle meni! Mä join vahingossa koko haasteen unohtaneena Prahan reissulla Hotelli Don Giovannin klassikkodrinkin jossa oli alkoholia, joten hei, haastettani ei ole hyväksytysti suoritettu läpi.

Oonko mä nyt ihan deeku? Voinko enää elää itseni kanssa? Kyllä mä taidan olla toivoton tapaus! Vaikka on perjantai niin ei aukea korkki kyllä täällä tänään, eikä varmaan pitkään aikaan vaikkei haaste enää ole voimassa. Silloin otetaan viiniä kun tekee mieli ja ollaan ottamatta jos ei tee. Ei paineita, ja sitä ihan vahingossa huomaa että hupsis, tulikin oltua vuosi tai pari juomatta, tai sitten on nautiskellut lasin viiniä silloin tällöin hyvällä omatunnolla.

Ihanaa perjantaita kaikille, otitte sitten sen lasin viiniä, sikspäkin tai vaikka enemmänkin, tai ette ollenkaan. Kukin tavallaan :)

IMG_20150410_194840

2 kommenttia

  1. MariA kirjoitti:

    En tiedä muistatko mun kommenttia siihen edelliseen ”ilman viinaa” -postaukseen liittyen, mutta mä kerroin siinä että aion mennä seuraavat 100 vuotta ilman viinaa. Mutta nyt pitää tunnustaa että meikäläinenkin repsahti kuukausi sitten ja meni juomaan baarissa kokonaista YHDEN lime-breezerin, koska se vaan on niin hyvää. Ei tullut morkkista tai pahaa oloa, mutta käsi jäätyi kun pullo oli niin kylmä, joten taidan jatkossakin silloin tällöin moisen imaista jos mieli tekee :)

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Oho! No jopas nyt :) Mä en ole tainnut sellaista juodakaan joten en tiedä onko niiiiiiiiiiin hyvää että ois pakko maun takia juoda. Harvemmin noi alkoholijuomat on sellaisia mut toki niitäkin voi löytyä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *