Hae
Queen of Eve

Miten meni sipsi ja suklaalakko?

Muistatte varmaan että julistin blogissani 40 päivän ja yön sipsi-, ja suklaalakon? Moni varmaan ajatteli mielessään että ei tule onnistumaan, ja pakko todeta että näinhän mä myös itse hieman epäilin. Ihme ja kumma kylläkin mä selätin oman ruokademonini ja pystyin kuin pystyinkin olemaan koko tuon ajan sortumatta. Ensimmäisen sipsin söin sen 40 päivän ja yön jälkeen 10 000 metrin korkeudessa Sevillan yläpuolella ystäväni tarjoamasta minipussista, ja yksi kappale riitti, ei ees ollut himoa, aivan kummallista.

Matkakohteeseen saavuttuamme intouduin ostamaan neljä pienehköä sipsipussia, eri makuja kuin mitä Suomessa. Silti homma pysyi täysin kurissa ja siellä ne pussit huoneessa on, pari kourallista kustakin syötynä. Olen osannut nautiskella ja maistella eri makuja, napostella ilman ahmimista.

Suklaatakin ostin muutaman patukan jotain erikoisuuksia, mutta niitä en ole edes avannut eikä edes himota testata, en voi melkein itsekään uskoa! Tää 40 päivän totaalikieltäytyminen näistä mua koukuttavimmista herkuista oli todella hyvä veto, sillä mitä ilmeisemmin sillä on saanut pahimman riippuvuuden näihin herkkuihin vierotettua.

Täällä all inclusivessa on todella hyvät ja vaihtelevat ruoat. Paljon hedelmiä ja vihanneksia ja myös kevyitä vaihtoehtoja. Vaikka voisi kuvitella että ahmimiseen taipuvaisen pahin surmanloukku on ilmainen buffetpöytä, niin ei ainakaan mun kohdalla pidä paikkaansa. Täällä ravinto on monipuolista, tulee syötyä kaikenlaista ja etenkin kunnon ruokaa eikä vain välipaloja, ja ruokailuvälit pysyy inhimillisinä.

Jatketaan taas!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Hienoa!!!
    Ja hyvää sekä rentouttavaa lomailua <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *