Hae
Queen of Eve

Kauneus tulee sisältäpäin

20150315_133346_resized

Tuotteet saatu lahjaksi yritykseltä Oy NHS – Nordic Health System Ab

Mitä enemmän mulle tulee ikää, sitä enemmän mua on alkaneet kauneusjutut kiinnostamaan ja panostan paljon laadukkaaseen kosmetiikkaan. Olen ymmärtänyt sen ettei kauneudenhoito ole pelkästään sitä että hoidetaan ihoa kosmetiikan avuin, vaan elämäntavat, veden juominen, ruokavalio, liikunta ja lepo määrittävät todella paljon sitä millaisessa kunnossa me ollaan, niin ulkoisesti kuin sisäisesti.

Kauneus tulee sisältäpäin ei ole ihan tuulesta temmattu sanonta, sillä moni aiemmin mainituista asioista on juuri sitä. Sen perinteisen ihonhoidon lisäksi tulee myös hoitaa itseään sisäisesti unohtamatta myös omaa mieltänsä, sillä sekin on yksi osa mikä voi heijastua ulkoiseen habitukseen.

20150315_134348_resized
Sisäisesti itseään voi ravita itseään myös kollageenilla, ja etenkin 30+ iässä se on enemmän kuin tarpeellista. Kollageenin tuotanto alkaa vähenemään 25 ikävuoden jälkeen, ja noin 30-40v iässä väheneminen on koko ajan kiihtyvämpää. Kollageenin puute johtaa sidekudoksen löysistymiseen, ryppyihin, kynsien lohkeamiseen ja hiusten harvenemiseen, eli se tuo esiin niitä perinteisiä ikääntymisen merkkejä. Rapistuvan ihon lisäksi kollageenivaje vaikuttaa erityisesti myös nivelten kuntoon. Kollageenia käytetään yleisesti kosmetiikassa esim. ryppyvoiteissa, sekä monissa apteekeista saatavissa ravintolisissä ja vitamiineissa.

20150315_134257_resized
Ihosta noin 75% on kollageenia, ja se on juuri yksi niistä asioista joka pitää ihon joustavana ja mahdollistaa riittävän nestetasapainon.  Ihon luonnollisen nuoruuden ja kauneuden säilyttämiseksi voi kollageenitasoa lisätä myös sisäisesti, ei vain hoidoin, voitein ja pistoksin.

Kollageenilisä auttaa hidastamaan vanhenemista, parantaa yleiskuntoa ja edistää hyvinvoinnin tunnetta. Voda Collagen sisältää suositellun päivittäisannoksen helposti imeytyvää nestemäistä kollageenia (2,5g), joka uudistaa ihoa, virkistää koko kehoa sekä vahvistaa luita, lihaksia ja niveliä.

20150315_134128_resized
Voda Collagen Beauty on sanan varsinaisessa merkityksessä kauneusjuoma joka koostuu kristallinkirkkaasta Voda Naturalnasta, päivittäisestä kollageeniannoksesta (2,5 g) ja C-vitamiinista.  Lisänä on vielä ihanan kevyt ja raikas granaattiomenan maku joten juoma on todella hyvänmakuinen. Ikuisen nuoruuden eliksiiri, sillä onhan makuvaihtoehdoksi valittu granaattiomena vuosisatainen nuoruuden ja hedelmällisyyden symboli.

20150315_133954_resized
Voda Naturalnan puhtaat maanalaiset vesilähteet sijaitsevat syvällä metsäisen Popradin laakson kallioiden alla, keskellä Popradin maisemapuistoa. Tämän seudun (erityisesti kuuluisan Muszynan alueen) ainutlaatuisia ekologisia olosuhteita ja poikkeuksellisen arvokkaita vesivarantoja arvostetaan suuresti sekä Puolassa että muualla maailmassa.

20150315_133758_resized
Voda Naturalnan vesi nostetaan 85 metrin syvyydestä ja sen ainutlaatuiset ominaisuudet selittyvät alueen esihistoriallisella geologisella rakenteella, joka tekee vedestä poikkeuksellisen kirkasta ja mikrobiologisesti puhdasta. Veden ainutlaatuisuus johtuu siitä, että lähteet eivät ole olleet missään kosketuksessa teollisuuden tai maatalouden päästöjen kanssa.

20150315_133513_resized
Pullo on todella kaunis ulkoasultaan, ja itse pidän näitä myös perinteisinä vesipulloina alkuperäisen juoman juotuani. On todella nätti pullo kuljettaa kassissa ja pitää työpöydällä. Harvinaisen onnistunut ulkoasu mielestäni, ja tämä tuote vakuuttaa kauneudellaan.

20150315_133551_resized
Mä myös aidosti pidin mausta. Todella kevyt, raikas, hienostunut. Sellainen mitä voisi tarjota vaikka vieraille makunsa puolesta, mutta kauneusjuomana tätä ei tietysti ole tarkoituskaan pullotolkulla litkiä kerralla. Yksi pullollinen riittää päivässä täyttämään tarvittavan kollageenimäärän. Äitini tosin jos näitä saisi käsiinsä, hän joisi varmaan ainakin litran ja kylpisi lopuissa ;)

20150315_133541_resized

Ainesosat: Lähdevesi, sokeri, hydrolysoitu naudan kollageeni (0,7 %), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontainen aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), C-vitamiini.

Hydrolisoitu naudan kollageeni jota käytetään Voda Collagenessa ei ole allergisoiva. Sitä käytetään ravinnossa ja juomissa koska sen nestemäinen muoto helpottaa imeytymistä. Tuote on täysin turvallinen myös raskaana oleville.

20150315_133039_resized
Mikäli kauneusjuoma tuotteena kiinnostaa niin suosittelen kokeilemaan!

Voda Collagen Suomi  Facebookissa

Nordic Health Systemsin hyvän olon tukkukauppa

2 kommenttia

  1. Sarah kirjoitti:

    Täytyy kehua, että ihania kuvia oot ottanut <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *