Hae
Queen of Eve

Ihanaa odottaa kivoja asioita tapahtuvaksi

Nyt kun viimeiset kolme viikkoa on menty kohtalaisen kovissa stressilukemissa, asuntoahdistuksessa ja ylityöhuumassa on aika vetää happea. Lauantaipäivänkin mä vietän ylitöiden parissa, mutta meno on rauhallisempaa. Suunnitelmissa on ylitöiden jälkeen mennä uudelle asunnolle käymään ja ottamaan hieman mittoja, tai siis aika paljonkin, kaikesta mahdollisesta. Kuvaan asuntoa (joka nyt toki näyttää aika kamalalta koska seiniä täytyy paikata ja maalata entisten jäljiltä), mutta pystyn paremmin ideoimaan kotona kun saan selkeät mitat jokaisesta seinästä, välierkkeristä ja kulmauksesta, ja tietää mm. sen minkä kokoista sohvaa voi mihinkin kohtaan asetella, asunnossa kun on pyöreä olohuone/keittiö yhdistelmä. Seinän kaarevuus loppupäästä aiheuttaa hieman haastetta mutta tilaa pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi.

Free-Shipping-WALL-STICKER-S-2013-New-Life-is-not-measured-Home-Wall-Decal-Quote-Vinyl

Sellaista 1925 vuoden tyyliähän tuo töölöläiskoti on tulvillaan. Minna menee kapeista ovista poikittain leveän hartialinjansa takia ja minä ison takapuoleni ja reisieni ansiosta :D Onneksi ei ole mahaa mitä pitäisi vetää sisään koska sitten tekisi jo tiukkaa. Parioviakin löytyy useammat, mutta yritetään mahtua luikahtamaan kissojen lailla. Suurin osa asioista on vanhaa vaikka asuntoa on remontoitu. Keittiö on nykyaikainen ja rakennettu entisen alkovin paikalle, pesukone ja astianpesukone on mitoitettu keittiökaapistojen alle. Alkuperäinen lautalattia on peitetty vaalealla parketilla kaikkialla muualla paitsi mun tulevassa makuuhuoneessa. Siellä on harmaalla maalilla peitetty rähjäromanttinen lautalattia ja hieman kivijalkaakin näkyvissä. Asunnon omistaja kysyi haluanko että siihen vedettäisi myös parketti tai jokin laminaatti mutta sanoin että ei. Sen jotenkin kuuluu olla sellainen. Se on hieno epätäydellisenäkin, eikä kaiken tarvi olla nykyaikaista, uutta ja kiiltävää ollakseen kaunista. Mun sisustusmakuun lattia sopii täydellisesti ja haluan antaa virheiden näkyä. Ei ongelmaa.

Todennäköisesti tänään nappaan pari kivaa kuvaa blogiini sillä olen tehnyt ihan huippulöydöt asuntoon. Upea kristallikruunu makuuhuoneeseeni (tai eteiseen, en ole vielä päättänyt sen sijoitusta lopullisesti) ja eteisen tuoli joka ei todellakaan tyylikkyydestä häviä. Stay tuned!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *