Hae
Queen of Eve

Bette Box elokuu + alekoodi

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box elokuu

Boksi joka jakoi mielipiteet. Pakko tunnustaa, että omakin fiilis boksista on tällä kertaa hieman heilahdellut suuntaan jos toiseenkin, mutta alun pienoisen pettymyksen jälkeen olen ihan okei tämän boksin kanssa. Sisältö ei tällä kertaa ollut kovin kummoisen näköinen ja tuotteet poikkeuksellisen halpoja, mutta sitten alun plääh-fiiliksen jälkeen itseasiassa innoistuin kaikista muista tuotteista paitsi yhdestä ja senkin sain jo kiertoon ihmiselle kuka oikeesti tuotetta fanittaa! Mennäänpä siis tarkemmin sisältöön ja fiiliksiin.

Huonosta parhaimpaan!

Ibero meikkisienet 8kpl

”Iberon klassisilla, kolmion mallisilla meikkisienillä meikkivoide levittyy tasaisesti kasvoille ja erityisesti vaativiin alueisiin kuten nenänpieliin. Tuote on monipuolinen ja sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista. Ovh. noin 3,90e/8kpl”

Rehellisesti sanottuna nämä nähdessäni olin ihan että häh?!? Mä en edes tiennyt, että näitä vielä myydään ja joku tällaisia käyttää. Nykyään on niin paljon parempiakin välineitä meikkipohjan levittämiseen kun kaiken maailman beautyblenderit ym ovat vallanneet markkinat. Itse olen meikkisientä käyttänyt viimeksi noin 20 vuotta sitten (kelatkaa sitä!) ja pääosin levitän meikkini sormin. Beautyblendereitäkin omistan ja ne ovat toisinaan käytössä, mutta tällaiset eivät koskaan. Onneksi kuitenkin maskeerausta ym hieman erilaisia meikkijuttuja harrastava ystäväni kertoi näiden tulevan itselleen tarpeeseen joten eivät sentään roskiin joutuneet. Minulle kuitenkin aivan todella huono ja epäkäytännöllinen tuote.

Hohde Tehovoide

”Kotimainen tehovoide, jonka sisältämät ravinteet, vitamiinit ja antioksidantit kiinteyttävät ihoa ja antavat sille ihanaa hohdetta. Yrtit parantavat ja uudistavat ihon pintasolukkoa. Hohde -tuotteissa käytettävät raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikan standardit.”

Okei, Anti-Age voiteet kyllä kiinnostaa minun ikäisiäni, mutta tuo kirkuva sana ILMAISNÄYTE toi samantien reaktion, että ei näin! Mukana oli siis 8ml ilmaisnäyte ja 40ml purkin hinta 44,90e joten toisaalta ymmärrän, että tuote on pelkkä näyte, mutta silti kyllä jotenkin töksähti fiilikset. Tuote varmaan itsessään hyvä, mutta tämä on myös hyvä esimerkki siitä että IMAGE IS EVERYTHING. Ulkonäkö, tuotteen pakkaus, sommittelu, boksin kokonaisuus, värimaailma ja teema vaikuttaa kaikkeen. Kokonaisuudella on merkitystä.

Yes To  Charcoal Mud Mask -kasvonaamio ja Lanvin – Modern Princess hajuvesinäyte

Yes To -kosmetiikkamerkin tuotteet sisältävät vähintään 95% luonnollisia raaka-aineita, eikä lainkaan parabeenia tai myrkyllisiä aineita. Merkin kasvonaamioita löytyy erilaisiin tarkoituksiin, tasapainottavista kirkastaviin ja epäpuhtauksia poistaviin. Tuotesarjan pakkaukset on valmistettu kierrätysmateriaaleista.”

Nämä puolestaan olivat ihan kivat. Tykkään tuoksunäytteistä ja tämä kukkaistuoksu oli tosi ihana. Myös kasvonaamioita menee tasaiseen tahtiin ja tämä on ihotyypilleni sopiva.

Love Beauty and Planet Volume & Bounty Shampoo ja Hoitoaine

”Love Beauty and Planetin vegaanisertifioidut shampoo ja hoitoaine luonnollisella kookosvedellä ja eettisesti hankitulla mimosan kukalla auttavat pitämään hiuksesi kosteutettuina ja jättävät ne tuuheiksi. Pullot ovat 100% kierrätetyistä materiaaleista ja koostumus ei sisällä silikooneja, parabeeneja tai väriaineita. Hiukan enemmän rakkautta sekä sinulle että planeetalle.”

Periaatteessa nämä oli kivat tuotteet, mutta shampoota ja hoitoainetta ihan just vasta tuli Bette Boxissa, joten liikaa toistoa. Käytän nämä nyt kuitenkin kun vielä on oma tukka päässä ja taukoa hiuspidennyksistä. Hiuspidennysten kanssa kun tällaisia tuuheuttavia tuotteita ei voisi käyttää.

Dove Replenishing Ritual Vartalovoide

”Dove Nourishing Secrets Replenishing -vartalovoide on saanut inspiraationsa Afrikasta. Se sisältää marulavoita ja mangoöljyä ja kosteuttaa ihoasi tehokkaasti. Nopeasti imeytyvä vartalovoide sopii kaikille ihotyypeille. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista.”

Ensin miinusta siitä, että vast’ikään boksissa oli myös täysikokoinen vartalovoide, mutta sitten kuitenkin tätä kämmenselkiin kokeiltuani ja asian unohdettuani parin tunnin päästä ihmetellessäni miten ihanalle mun kädet tuoksuu ja tuntuu, tajusin että täähän on ihan huippu. Tämä mangon tuoksuinen vartalovoide kaikessa yksinkertaisuudessaan on siis mun lemppari ja sai mut innostumaan. Jei!

Kokonaisuus boksissa ei tällä kertaa ollut kovin kummoinen, mutta loppujen lopuksi tämähän oli ihan ookoo. Uusia tuttavuuksia tuli ainakin ja tuotteita joita en varmasti itse olisi ostanut mutta tykästyin sittenkin, ja alun pläähin jälkeen vain yksi tuote oli epäsopiva. Kaikki siis ihan hyvin. Pääasiallisesti Bette Boxit on olleet mun mieleen, joten annetaan nyt anteeksi vaikkei tällä kertaa mitään ihan mielettömiä riemunkiljahduksia tullutkaan.

ALEKOODI LUKIJOILLE!

Koodilla SYYSKUUBETTE  saat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestasi. Tilauksen voit tehdä suoraan tästä* klikkaamalla!

Kaikki aiemmat boksit löytyvät blogistani, ja esimerkiksi viimeisimmät heinä-, ja kesäkuun Bette Boxien postaukset voit tsekata täältä: Bette Box heinäkuu ja Bette Box kesäkuu.

Bette Box sponsoroitu

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Anni kirjoitti:

    Nää boksit on menneet tosi paljon alaspäin. Just selailin Saara Sarvaksen vanhaa blogia, ja boksin alkuvaiheet tuli vastaan (sillon LivBox). Siellä oli täysikokoisia / isompia näytekokoja mm. Kerastaselta, Lancomelta, Moroccanoililta, jne high end -brandeilta. Noita tuoksutestereitä saa ilmaiseksi pyytämällä sokkarin tiskiltä, niille en laske minkään arvoisiksi boksissa. Plaah sanon minä :( Hinta on noussut ja laatu laskenut.

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Mä oon koukussa Bette Boxiin kun olen tilannut sitä vuosia. Joskus suutuin kun tuli niin huonoja useampi ja lopetin toviksi, mutta sitten palasin takaisin. Yleensä kaikki tai ainakin lähes kaikki tuotteet on mun mielestä ollut kivoja, mutta se kyllä harmittaa jos sattuu useampi boksi mistä tulee jotenkin plääh-fiilis. Itse toivon, että seuraavissa taas tsempataan. Mä kaipaisin enempi myös ihan meikkituotteita tms. Ja täysikokoisia enempi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.