Hae
Queen of Eve

Sieltä ja syvältä

IMG_20160425_183347

My resting bitchface

Nyt tekis mieli kirjoittaa kymmenen kirosanaa. Mutta kun ei voi. Ei voi ei voi ei voi. Laitan tähän sitten että voihan #¤%&=* ja turkasen tulimmaiset! Ai että kun tekisi mieli avautua oikein asenteella mutta hei, sehän ei ole inspiroivaa bloggaamista. Pitäisi tuoda posiitivista energiaa, positiivisia fiiliksiä, arjen sankaruutta ja sellaista I CAN I WILL -asennetta kera pumpulisen päiväunelmoinnin.

Mutta mua ketuttaa, isolla k:lla. Erityisesti mua ketuttaa se että mun silmät kutiaa koko ajan. En ole allerginen mutta nyt keväinen katupöly ja ties mikä muu saa silmät kuivumaan. Se on rasittavaa! Ja sitten mua ärsyttää kaikki blogimaailman ylisanat: fresh, raikas, freesi, voimaannuttava, kotiuttaa, luotto-jokin. AAARGH! Okei mä käytän varmasti näitä itsekin mutta nyt tunkee ulos silmistä ja korvista. Haha.

Ja sitten mua ärsyttää se että mun tietokone päivittyi viikonloppuna väkisin Windows 10:n ja mä en tykkää tästä yhtään. Kaikki on outoa, väärän näköistä ja väärissä paikoissa.

Ai niin ja sitten on vielä maanantai! Nyt vastustaa.

Meneeks teillä yhtä positiivisesti? Mut hei, jaxuhaleja (silleen super-ärsyttävästi) :D

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Tarza kirjoitti:

    Hahaa:D Munkin on pakko sanoo etten tajuu tota ”kotiuttaa”! :D

    http://www.lily.fi/blogit/stuff-about

  2. Emilia kirjoitti:

    Mä olen kotoisin Sotkamosta, joten olen tottunut siihen, että kotiuttamisesta puhutaan vain pesäpallon yhteydessä :D Muakin vituttaa noiden sanojen ”fresh” ja ”freesi” tunkeminen jokaikiseen paikkaan. Mainitsemisen arvoisia ärsyttäjiä ovat myös ”huikee” (erityisesti yhteydessä ”huikee setti”), ”mieletön”, ”tätä lisää” ja ”parhautta”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.