Hae
Queen of Eve

Jos ei heilaa helluntaina niin ei koko kesänä

bty
Muistan kuin eilisen päivän kun 15-vuotiaana käveltiin yhdeksännen luokan kevätjuhlista kotiin parhaimman ystäväni Sohvin kanssa, ja suunniteltiin tulevaisuutta. Yhteisestä päätöksestä vannottiin että jos ei silloisessa asuinkaupungissamme Kouvolassa ole pilvenpiirtäjiä siihen mennessä kun olemme 18, muutamme Jenkkeihin. Kolmekymppisenä mulla piti olla jo vaikka mitä saavutettuna, ei lapsia kun en koskaan niitä halunnut mutta mitä nyt milloinkin, silloin kuitenkin olisi jo todella vanha.

dav

Mä oon nyt 36 vuotias, elokuussa täytän 37, eikä vieläkään entiseen kotikaupunkiini Kouvolaan ole rakennettu pilvenpiirtäjiä (sooooo lame), mutta en kyllä minäkään asu New Yorkissa tai Los Angelesissa. Kolkyt oli ja meni ajat sitten mutten tunne itseäni juurikaan vanhemmaksi kuin viisitoistakesäisenä, mun mielestä kaikki nää tapahtui ihan vasta eilen enkä ymmärrä miten aika on voinut kiitää näin. Pitäisikö mun nyt ahdistua siitä etten ole vieläkään päässyt naimisiin vaikka olen sitä aina halunnut? Itseasiassa, minähän olen lähemmäs neljäkymmentä (jos sen näin karusti muotoilee) ja edelleen naimaton nainen, sinkku, kohta kai jo vanha piika?

dav
Omalla tavallaan tää on kyllä käsittämätöntä, enkä olisi koskaan arvannut elämän menevän näin. En olisi yläasteella vielä voinut tietää moniakaan asioita mitä lähitulevaisuudessani tulee tapahtumaan, ja millaiseksi elämäni tulee muodostumaan. Mitään ei voi ennustaa.

Nyt olen sinkku, asunut jo vuosia Helsingissä ja tunnen tämän enemmän kodikseni kuin mitään muuta paikkaa koskaan. Olen muuttanut ystävän kanssa asumaan millaista en myöskään ollut kokenut aiemmin milloinkaan. Ostin koiran, elämä on ihan erilaista. Työkuviot, tulevaisuudensuunnitelmat, kaikenlaiset projektit ja visiot ovat vasta aluillaan ja puhkeamassa kukkaan.

sdr
Jos ei heilaa helluntaina, niin ei koko kesänä. Tässäkö se nyt sitten oli? Tuomittu yksinäisyyteen ja epäonnistumaan kun ei elämä ole mennyt etukäteen kuviteltujen suunnitelmien mukaan?

Mä oon sitä mieltä että parhaat vuodet on vasta tulossa! Mä löydän hyvän miehen ja saan hienon parisuhteen sitten kun sen aika on. Mulla tulee olemaan varmaan parikin ihanaa koiraa, paljon matkustelua ja ties mitä työkuvioita. Mä uskon vahvasti että mulla on oikein onnellinen elämä ja tulevaisuus edessä ihan ilman käsikirjoitusta.

Nauttikaa sunnuntaista, heilojen kanssa tai ilman <3

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *