Hae
Queen of Eve

En luovu kriteereistäni miehen suhteen

Toivo miehestä elää

Miehen pitää olla sitä, tätä ja tota. Mulla on joskus ollut blogissa vitsikäs 100 kohdan lista, mutta toisaalta totuuden siemen siinäkin listassa piili. Asiat jotka tekee mut elämässä tyytyväiseksi ja onnelliseksi, niitä kohti on täysin aiheellista pyrkiä. Kriteereitä pitää olla, niin oman elämän, työn, harrastusten kuin vaikka sen miehen suhteen. Parisuhdekin on aika iso osa elämää, joten mitä parempi sopivuus, sitä todennäköisempää on homman toimivuus. Toki myös joustavuutta pitää löytyä ja kriteereiden tulee olla realistisia. Mulla näin onkin, mutta niitä mulle sopivia miehiä ei vaan niin paljon ole. He ovat yhtä erikoisia tapauksia kuin mä. Vähän omalaatuisia.

Tää nyt ei  ainakaan toistaiseksi ole mikään hästäk rakkaudenkesä 2019, mutta pitkän pimeän tunnelin päässä pilkottaa valoa. Missään epätoivossa en ole ollut kertaakaan, sillä viihdyn varsin hyvin itsekseni eikä elämäni tunnu tylsältä tai onnettomalta ilman parisuhdetta. Kuitenkin jossain vaiheessa pientä turnausväsymystä ja epäuskoa meinasi pukata, kun en ole saanut kehitettyä itselleni mitään erityisen innokkaita tuntemuksia vaikka olen muutaman miehen kanssa yrittänytkin deittailla.

Oman pienen kokemuksenkin perusteella osaan jo kuitenkin aika hyvin sanoa, että jollei mua heti jotenkin sykähdytä, ei se sykähdys taida tulla myöhemminkään. En ole mikään rakkautta ensisilmäyksellä tyyppi, mutta pitää siellä vatsan pohjassa muutama perhonen lehahtaa, mua pitää naurattaa ja mun pitää innostua. Sellaisesta miehestä voi odottaa tulevan jotain, jonka kanssa keskustelua ja tapaamista odottaa.

Olen löysännyt kriteerejä MIEHEN SUHTEEN ja sitten taas nostanut ne takaisin

Erilaisia ”taktiikkoja” on siis kokeiltu. Vaikka helpompi olisi löytää neula heinäsuovasta kuin mua sykähdyttäviä miehiä, olen huomannut että se kuitenkin kannattaa. On parempi olla ilman kuin tyytyä johonkin mikä ei sitten kuitenkaan ole ihan mua. Mitään kovin kummoisia toivomuksia mulla ei ole, ihanteita toki, mutta loppujen lopuksi ihan toteutettavissa olevia. Mielestäni jokaisella naisella on oikeus saada miehestä niitä asioita jotka on itselleen tärkeitä ja sama toisinpäin. Joistain periaatteista on hyvä pitää kiinni sillä mahdollisimman hyvä yhteensopivuus takaa varmasti homman toimimisen alkuhuuman jälkeenkin.

Välillä mua ihan hieman meinasi jo masentaa kun deittipalvelut työnsivät eteeni toinen toistaan tylsempiä profiileja. Ei niissä miehissä mitään vikaa ollut, mutta eivät olleet vain minun tyyppiäni. En takerru liikaa ulkoiseen olemukseen ja annoin tosi monille matcheille mahdollisuuden, jutellakin on yritetty. Mutta jos mies on passiivinen ja suorastaan tylsä, juttua ei tule (ellen minä sitä ylläpidä) eikä yhteydenpito ole aktiivista, niin aikaa ei kannata tuhlata. Thank u next please!

OIKEANLAISELLA ASENTEELLA SAAN MULLE OIKEANLAISEN MIEHEN

Nyt kun olen hieman saanut harjoitella tätä touhua, olen itsekin oppinut deittailusta ja uusiin ihmisiin (miehiin) tutustumisesta jotain. Mä tykkään itsestäni, mulla on hyvä olla, mä tykkään tietynlaisista miehistä ja kun näytän sen, ehkä nekin tykkää takaisin ja sitten kaikilla on hyvä olla. Kun saa tuntea ihastuksen tunteita tai perhosen siipien lepattavan vatsassa, niin ei sitä tunnetta mieluusti vaihda mihinkään tylsään ihan kivaan. Kemialla ja kipinällä on merkitystä, niitä tarvitaan etenkin alussa ja silloin ihan kiva ei riitä.

Koen rentoutuneeni tosi paljon kun olen sisäistänyt sen, että ei, mun ei kannata liiaksi laskea kriteereitäni miehen suhteen siksi, että niin harvasta miehestä niitä ominaisuuksia löytyy. Ennemminkin kannattaa sitten olla kauemmin yksin, kun jossain varmasti upea tyyppi tulee elämääni. Pakkohan sen on tulla, kun olen itsekin niin upea tyyppi!

Kuvat Ida Tolvanen

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Kyllä se vielä vastaan tulee, se kaiken räjäyttävä rakkaus.
  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. hannamariav kirjoitti:

  Oikeenlainen asenne on kyllä kaikki kaikessa, sillä jos on itse ihan nounoukiitosei, mitä voi odottaa? Oon ihte semmonen, että tykkään olla yksin ja tartten paljon omaa aikaa, mutta eihän mikään sitä tunnetta voita kun löytyy joku jonka kanssa ajatus vaan kohtaa :)

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Joo ihan sama. Siksi varmaan ei ookkaan ollut mitään kiirettä pariutua kun viihdyn hyvin yksinkin ja mulla on paljon juttuja joita tykkään tehdä yksin. Mut sellainen ihastumisen ja myöhemmin kumppanuuden tunne on kyllä tosi kiva, mutta ei sitä minkään ”nojoo”-tyypin kanssa viitsi olla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *