Hae
Queen of Eve

MAHTAVA ALENNUSKOODI BETTE BOX TILAUKSEEN!

Mahtava Bette Box alennus!

Näin joulun kunniaksi mulla on teille ihan mahtava alennuskoodi tammikuun Bette Box -tilaukseen ja alennuskoodi toimii 24.12 asti! Nyt jos koskaan kannattaa siis laittaa oma Bette Box tilaukseen tai tilata boksi joululahjaksi, sillä tammikuun boksin saa reilusti alennettuun hintaan 13.90e! Alennus on siis viisi euroa normaalista 18.90e hintaisesta boksista, joten jos ei itselleen niin vähintäänkin pukinkonttiin kannattaa Bette Box hankkia.

Itse perinteiseen tapaani ostan Bette Box tilauksen äidilleni yhtenä joululahjana ja mikäs sen parempi kuin saada se alennuksella! Itsehän olen Bette Boxia tilannut pitkään ja kuukausittain kirjoitankin aina arvion uudesta boksista blogiini. Välillä sitten tilailen 1-3kk tai 6kk pätkiä Bette Boxia lahjaksi ja se on kyllä ollut joka kerta ihan huima menestys. Munkin 65-vuotias äiti nauttii todella paljon aina tästä boksista jos sen hänelle satun tilaamaan, joten meillä se on ollut ihan hitti!

Mä en tiedä tuleeko nämä mun hehkutukset jo korvista ulos, mutta tää nyt vaan on ihan oikeasti mun mielestä yksi paras sijoitus johon rahojani kuukausittain laitan. Enpä sitä kai muuten itselleni tilaisi jos en tykkäisi, joten pakkohan tätä on kehua muillekin jos joku vaikka tästä jotain hyötyisi :)

Alennuskoodi Bette Box tilaukseen on JOULU5  ja sillä saa jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta 5e alennuksen. Boksin alennettu hinta on siis 13.90e (norm. 18.90e). Tilaamaan pääset suoraan tästä!

Alennuskoodi Bette Box tilaukseen JOULU5 on voimassa: 12.12. – 24.12.2017!

Mikäli haluat kurkata aikaisempia Bette Box postauksiani niin pääset niihin suoraan allaolevista linkeistä!

Kaikki vuoden 2017 Bette Boxit

Bette Box tammikuu
Bette Box helmikuu
Bette Box maaliskuu
Bette Box huhtikuu
Bette Box toukokuu
Bette Box kesäkuu
Bette Box heinäkuu
Bette Box elokuu
Bette Box syyskuu
Bette Box lokakuu
Bette Box marraskuu
Bette Box joulukuu

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.