Hae
Queen of Eve

Bette Box joulukuu

Bette Box joulukuu oli kaiken odottamisen arvoinen!

Tätä Bette Boxia odotin taas vaihteeksi kuin kuuta nousevaa, mutta nyt ihan erityisesti koska joulukuu on vuoden viimeinen kuukausi. Sen myötä siis odotin, että boksiin on panostettu ehkä hitusen normaalia enemmän. Oikeassa olinkin, sillä Bette Box joulukuu oli täynnä monia erilaisia tuotteita ja loisti kyllä monipuolisuudellaan!

Ihanaa oli erityisesti se, että taas meitä pitkäaikaistilaajia muistettiin extratuotteella. Kannattaa siis tilata Bette Boxia ja pysyä uskollisena asiakkaana!

Bette Box joulukuu pitää sisällään seuraavat tuotteet

Sally Hansen Miracle Gel kynsilakkaduo

”Kaksivaiheiseen geelilakkaukseen tarvitsee vain värilakan ja päällyslakan. Värilakkojen patentoitu koostumus reagoi päällyslakan koostumuksen kanssa, jolloin geelimanikyyri kovettuu luonnonvalossa, ilman UV-/led-lamppua. Lopputuloksena on kauniit kiiltävät kynnet jopa 14 päivää. Duo on valittu voittajaksi Nielsenin Breakthrough Innovation Awards 2016 -kilpailussa. Saatavilla tavarataloista, K-Citymarketeista ja Ego by YA -myymälöistä. Ovh. noin 25e/2×14,7ml.”

Tämä oli ihan ehdoton lempparini, sillä olen aina halunnut testata näitä geelilakkoja, mutta jostain syystä on aina jäänyt ostamatta. Kuulopuheiden mukaan geelilakat pysyvät todella hyvin kynsissä eivätkä lohkeile niin pahasti kuin normaalit kynsilakat, joten mulla on korkeat odotukset. Lakkaan kynteni tällä heti!

Lumene Lähde Arctic Dew tehokosteuttava seerumi

”Seerumi sisältää päivittäisen annoksen pohjoista lähdevettä, koivunmahlaa ja kosteutta sitovaa pohjoista levää sekä hyaluronihappoa. Kosteuttaa ihoa, ja häivyttää hienojen juonteiden sekä ryppyjen näkyvyyttä, jättäen ihon kimmoisaksi ja raikkaan heleäksi. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. noin 24,90e/30ml.”

Lumenen tuotteet boksissa ovat olleet ihan kymppejä jo pidemmän aikaa. Ylipäätään mun mielestä Lumene on nostanut profiiliaan entisestään ja mä olen tykännyt kaikista heidän tuotteistaan jotka olen saanut Bette Boxin kautta. Itseasiassa mä olen kirjoittanut blogiinkin mun Lumenen suosikeista, jutun voit tsekata täältä!

Real Techniques Miracle Complexion Sponge meikkisieni

”Monikäyttöisen 3-in-1 -meikkisienen ainutlaatuinen muoto ja koostumus tekevät meikistä virheettömän tasaisen. Meikkisientä voidaan käyttää sekä kuivana että kosteana. Töpöttele meikki kasvoille sienen avulla saadaksesi tasaisen pinnan. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. noin 10,90e/kpl.”

Tähän tuotteeseen suhtaudun uteliaisuudella. Mä olen levittänyt meikkivoiteeni 80% sormin ja loput 20% beautyblendereillä, joten mielenkiintoista on testata tätä.

Avene Xeracalm A.D Cleansing Oil puhdistusöljy 10ml ja Avene Xeracalm A.D Cream kosteusvoide 5ml

”Kosteuttava apu ihon päivittäiseen hygieniaan. Hajusteeton ja saippuaton geelimäinen koostumus on erittäin hyvin siedetty ja hellävarainen. Saatavilla vain apteekeista. Ovh. noin 22,90e/400ml.”

”Koko perheelle sopiva, täysin säilöntäaineeton, kosteuttava ja ravitseva sekä ihon kutinaa rauhoittava tuote sopii päivittäiseen ihonhoitoon. Saatavilla vain apteekeista. Ovh. noin 22,90e/200ml.”

Avenen tuotteet on aina olleet hyviä, joten mielenkiinnolla testaan näitäkin.

Maybeauty The Incredible Face Mask kasvonaamio

”Peel-off -kasvonaamio syväpuhdistaa ihohuokosesi ja poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä mustapäitä tehden ihosta puhtaamman ja raikkaamman. Tuote on dermatologisesti testattu sekä cruelty-free. Saatavilla vain netistä. Ovh. noin 25e/8x10ml.”

Tässä puolestaan on tuote johon mulla on hyvin kaksipiippuinen suhtautuminen. Mä rakastan kaikkia syväpuhdistavia tuotteita ja sellaisia joiden mainostetaan tyhjentävän ihohuokoset ja imevän mustapäät ihosta kuin taikaiskusta, mutta samalla suurin osa tällaisista tuotteista on aika toimimattomia. Tämän brändin tuotteet ovat olleet suorastaan yliedustettuina blogeissa ja se on hieman tökkinyt muutaman muun asian ohella, eikä pakkauksen ulkonäkökään oikein puhuttele.

Mielenkiinnosta kuitenkin testaan, sillä itse en olisi tilannut tätä. Nyt on kiva, että mahdollisuus testaamiseen tuli tätä kautta, joten saan itsekin tietää onko tämä kaiken sen hypen arvoinen vaiko vain ylimainostettu tuote.

Lisäksi boxissa tuli bonuksena mukana Jordan Easy Clean Flosser -hammaslankain vaihtopäillä joka aivan varmasti tulee käyttöön ja Police Legend -tuoksunäyte jonka onneksi tsekkasin tarkemmin sillä kyseessä todellakin on naisille suunnattu tuoksu vaikka nimestä ja pakkauksesta olisi voinut toisin ensisilmäyksellä kuvitella.

Kiitoksena pitkäaikaisesta tilaamisesta sain myös Dermosil lip&cheek color voiteen sävyssä sweet pink. Tämä onkin tosi mielenkiintoinen tuote, sillä itse en ainakaan nopean muistelemisen perusteella ole koskaan käyttänyt mitään voidemaista poskipunaa. Tämä myöskin on siis ”tint” eli sävyte, joten pitäisi tarrata hieman erilailla tuo väri kiinni. Mielenkiintoista, tosi kiva extralahja meille pitkäaikaisille tilaajille!

BETTE BOX ITSELLESI TAI JOULULAHJAKSI!

Nyt kannattaa tilata boksi itsellesi tai esim. joululahjaksi ystävälle, siskolle, äidille, tai jollekin toiselle läheiselle! Tammikuun Bette Box tulee sisältämään mm. täysikokoisen meikkituotteen, palkitun ihonhoidon uutuustuotteen sekä myös apteekkituotteiden puolelta uuden yhteistyökumppanin. Kivoja yllätyksiä on varmasti luvassa!

Alennuskoodi Bette Box tilaukseen on JOULU5  ja sillä saa jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta 5e alennuksen. Boksin alennettu hinta on siis 13.90e (norm. 18.90e). Tilaamaan pääset suoraan tästä!

Alennuskoodi Bette Box tilaukseen on voimassa: 12.12. – 24.12.2017!

Psst! 198e arvoisten Memory Bayscent tyynyjen arvonta on vielä lauantain ja sunnuntain voimassa. Kannattaa käydä osallistumassa arvontaan postauksessa ”Elämäni paras sänky” :)

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

 1. Henna kirjoitti:

  Tuo kynsilakkasetti on tosi hyvä, testasin eilen heti kun paketin hain!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Hyvä kuulla! Toiveissa olis ettei mun tarvis montaa kertaa viikossa lakata kynsiä, mulla kun lähtee normilakat 1-2 päivässä kun käyn uimassa. Jos nää pysyis paremmin…

 2. Jenna kirjoitti:

  Mikä on pitkäaikaistilaaja?? Oon itse tilannut huhtikuusta asti ja en ainakaan vielä ole pitkäaikaistilaaja ?
  Mutta oli kyllä ihana boxi?❤️

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Luulen, että vuosi on pitkäaikaista, ja siitä eteenpäin alkaa saamaan kaikkia extrajuttuja välillä. Myös marraskuun boksissa oli pitkäaikaistilaajille lahja, ja muistelen että 2-3krt tämän vuoden aikana aiemminkin on ollut jotain extraa. Eli jos tilaajana jatkat, niin varmaan nyt sitten vuodenvaihteen jälkeen/keväällä alat jotain extraa saamaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *