Hae
Queen of Eve

Veera ja Janne ne yhteen soppii

Huomenna pannaan pussauskoppiin…

Sieltä kuuluu niks ja naks, niille syntyy poikalaps! Love Island on vienyt  mut ihan mennessään ja olen pahassa realitykoukussa. Veera ja Janne uutena parina on etenkin kietonut mut pikkusormen ympärille ja olen ihan tämän ohjelman pauloissa. Vieläkin välillä toki iskee ns. myötikset joistain asioita kun nuoret aikuiset siellä säheltää, mutta silti se on vaan niin koukuttava sarja. Kivointa mun mielestä on se, ettei alkoholi ole suuressa roolissa. Itseasiassa en vastaavia suomalaisia sarjoja muistakaan missä sitä viinaa ei kitattaisi koko aikaa. Edelleenkin siis plussaa tästä!

Mun suosikki naisista on alusta asti ollut Veera, ihan siitä syystä että tuo talo olisi tylsä ilman häntä. Hän on hauska ja hullunkurinen tyyppi joka saa ihmisiin eloa ja näyttää avoimesti tunteensa. Hän myöskin puhuu tunteistaan ja ajatuksistaan hyvin suoraan joka on monelle vieras tapa. Musta se on ihanaa kun ei tarvi arvuutella! Toki siellä Veerankin käytöksessä on sitä nuoruuden hölmöyttä välillä ja pientä draamailua, mutta toisaalta se kuuluu asiaan ja on hauskaa seurattavaa. Veera on selkeästi hieman porukan pellen roolissa, ehkä itse pidän hänestä siksi että näen hänessä paljon samaa kuin itsessäni. Mäkin olen aikoinaan ollut aina se porukan naurattaja ja ilmeillyt, elehtinyt ja keksinyt kaikkia juttuja. Oon saanut porukkaan eloa!

Janne on myös ollut mun suosikki pojista Villen ohella. Nyt kun Veera rohkeasti meni Senjan ja Jannen väliin, on ainakin parin viime jakson perusteella Janne muuttunut ihan toisenlaiseksi tyypiksi. Vaikuttaisi siltä, että Janne on suorastaan puhjennut kukkaan!

Veera ja Janne – paras pari Love Islandilla juuri nyt

Mun on ihan pakko myöntää, että heitä on ihana seurata. Saan tosi hyvän mielen heidän yhdessäolostaan ja toivon heille vain parasta. Kun Veera ja Janne katsovat toisiaan ja ovat lähekkäin niin sen huomaa, että siinä on sitä jotain. Rannalla olleet treffit, suudelmat ja Wicked Gamen soittaminen taustalla kun Veera ja Janne pyörivät meressä ja rantahiekassa rakastuneina oli suorastaan liikuttavaa. Veera ja Janne on mun silmissä ihan unelmapari, toivottavasti heidän juttunsa kantaa ja kehittyy vielä paremmaksi, tosin eihän sitä koskaan tiedä mitä kaikkea tuolla saarella on luvassa.

Veera ja Janne saivat muutenkin hyvän alun parina. Mielestäni sellaisen luonnollisen, ei pelkästään ulkoisiin asioihin perustuvan. Noin mulle itsellekin yleensä on käynyt. Mä tarvin aikaa huomata kuinka mielenkiintoinen ja hauska tyyppi toinen onkaan. Pelkkä komea ulkokuori ei pitkälle kanna. On kivempi huomata se kuinka mukavaa on olla tekemisissä ja millaisia tunteita toisen kanssa juttelu aiheuttaa. Tuollainen pieni flirtti ja frendipohjalta lähestyminen on ihan toimiva, kunhan ei kaveerata liikaa ja liian kauaa koska siitä on vaikea päästä irti.

Miten mielipiteet muista on muuttuneet?

Ankun hohto katosi multa. Kaunishan hän on, mutta kovin pliisu ja mitäänsanomaton. En ole saanut hänestä mitään irti. Refai roikkuu Ankussa turhaan, en näe tuossa mitään tulevaisuutta. Jeffrey ja Aura on outo mix-match pari, en fiilaa heitä yhtään enkä ole kiinnostunut heidän jutuistaan. Sama koskee Emmaa ja Patrickia. Ei niin sitten minkäänlaisia viboja. Uusi tyttö ja Mika on hiljaisia. Samista en osaa sanoa sanaakaan. Senja on viihdyttävä omalla tavallaan. Ville ja Pauliina on vahva pari ja Villestä pidän, mutta Pauliinasta mulla on jotenkin kylmä fiilis. Nämä kuitenkin voi kaikki muuttua ja kääntyä päälaelleen vielä moneen kertaan. Sehän se parasta onkin realityssä!

Voisin katsoa Love Islandia monta tuntia joka ilta! Mitä ajatuksia Veera ja Janne uutena parina aiheuttaa teissä ketkä Love Islandia ootte seuranneet?

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Katarina kirjoitti:

    Mäkin oon ihan koukussa! ? Mulle jäi Veerasta ja Jannesta parina vähä jotenkin sellanen etäinen viba, että en ihan vielä allekirjota sitä, etteikö Janne ois vaan laastari, ku Veera ei saanu Patrickia. Jotenki se ihastuminen tuli niin puskista heti sen jälkeen, ku Veera oli itkenyt sitä et kaikilla muilla on joku paitsi sillä eikä sitä oikein kiinnostakaan kukaan. Veera kyllä on munki suosikki. Ihanan avoin, suora ja räiskyvä niinku sanoitkin.
    Muuten oon aika samoilla fiiliksillä sarjasta, ku sieki ja fiilaan samoja tyyppejä. :D

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Mä ite ajattelen niin, että Veera vaan innostui muutamien miesten ulkoisesta olemuksesta. Mut Jannen kanssa se oikeesti tulee toimeen ja niiden jutut toimii yhteen, ja onhan Jannella upeet kasvot, huulet, hampaat ja hymy. Voin kuvitella että hänen läheisyydessään onkin alkanut tuntua erilaiselta ja jotain sisäistä kutkutusta siinä flirtin ja huulenheiton seassa :) Mullekin on käynyt monesti elämässä niin, että jotkut jotka ei ekana ole niin säväyttäneet on jutuillaan saaneet mut innostumaan ja sitten olen huomannut että wow, siis toihan on tosi komea jne. Meille ei myöskään näytetä paljoa, että onhan ne varmaan aika paljon tuolla kuitenkin jutelleet jne. Pitkät päivät ja niistä poimitaan vain tunti koosteeksi. Mutta, oli miten oli niin ainakin viihdyn tätä katsoessa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *