Hae
Queen of Eve

Asia joka jälkeenpäin hävettää

Aika moni varmaan tietää sen tunteen kun kelaa päässään että ”OMG mitä sitä taas tuli sanottua/tehtyä…” ja voisi vajota maan alle kun miettii omia edesottamuksiaan. Mä en erityisesti koe olevani sellainen persoona jolta sammakot pomppii suusta hallitsemattomasti, päinvastoin harkitsen asioita aika tarkkaankin ja punnitsen sen mitä kannattaa sanoa/tehdä ja mitä ei, mutta toisinaan voimakkaana persoonana tunteet ottavat vallan ja vievät.

Mä joskus sorrun ihmeelliseen paasaukseen ja olen ehkä liiankin tiukkana omien mielipiteideni kanssa ja sitten niihin vakaasti uskoen julistan jotain kun mitäkin totuuden sanomaa. Oon välillä vähän sellainen kaikkitietävä profeetta tai joku vastaava, kyllä te pitempään lukeneet varmaan tiedätte, olette sitten olleet asioista samaa mieltä tai ette.

Ilmeeni kun luin vanhoja juttujani

Ilmeeni kun luin vanhoja juttujani

Yhtenä päivänä selailin mun blogihistoriaa ja löysin sieltä joitain kuumottavia juttuja. Sellaisia mitä silloin kirjoittaessani olen pitänyt tosi hyvinä asioina ja olen halunnut olla oma itseni ja seisoa sanojeni ja mielipiteideni takana, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna, pliis… enkö joskus ois vaan voinut olla sanomatta? Haha! Suurimman osan vuosikausia vanhoista ”julistuksistani” olen muuttanut jo aikapäiviä sitten yksityisiksi eivätkä ne enää ole luettavissa, mutta siltikin oikein omia silmiäni pyörittelen kun mietin sitäkin postausta missä rehentelin tupakoinnillani ja sillä kuinka hyvässä kunnossa mun keuhkot on. Siis voi apua! Vähän voisin kuolla häpeästä. Aargh!

No mutta, laitoin tuon vanhan kirjoituksen julkiseksi ihan siksi että voitte halutessanne käydä naureskelemassa. Mä olin silloin niin tiukkana että tupakointi on jees ja se ei muille kuulu. Juu-u. Niinhän se oli mutta en nyt tiedä tarviiko sitä oikein erikseen toitottaa kun kuitenkaan ei ole mikään tapa jolla kannattaa erityisesti kehuskella? Noh, ainakin olin rehellinen bloggaaja ja tupakka kärysi ilman salailua. Sittemmin lopettaneena ei tulisi mieleenkään palata takaisin noihin tapoihin sillä arvostan terveyttäni enemmän, niin ja niitä rahoja jotka tupakoinnista olen säästänyt!

Aina saa hävetä ja kärsiä… ;)

 

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Tiina/ Fitfatmama kirjoitti:

    Voin niiin samaistua :D monia omia vanhoja postauksia oon lukenu myötähäpeässä ja piilottanu niitä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *