Hae
Queen of Eve

Muistatteko kun mummoilla oli sitä yves rokkeria?

*) Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

No ne ajat on ohi. Munkin isänäidillä oli aikanaan useampi pullo Veniceä ja purkkia ja purnukkaa, ja mä pienenä tyttönä jo joku 25 vuotta sitten ihastelin kaikkia tuotteita sen makuukammarissa. Oi kun oli hienoa, tuoksuja ja kaikkea!

Teininä käytettiin Cap Naturen vaniljaa tai metsämarjaa. Mun ikäluokan naiset varmasti muistaa, ne oli niitä pallon muotoisia pulloja ja kaikki tytöt tuoksui samalle. Helsingissä oli yksi Yves Rocher kivijalkaliike, muuten sai tilattua vain postimyyntikuvastosta mistä piti leikellä sellaisia postimerkkejä ja liimata tilauskaavakkeeseen että mitä tällä kertaa haluaa.

Oi niitä aikoja!


Iivs Rozääriä en itse käyttänyt vuosikausiin, mutta lähiaikoina Helsingin Forumin liikkeestä olen aina joskus ostanut jotain, pääasiassa suihkusaippuoita ja sen sellaisia tuotteita. Nyt mä kuitenkin bongasin kivoja tuotteita ja tarjouksia ja tunnustan: Oon mainoksen uhri. Luen Mungolifen blogia ja Anna on pariinkin otteeseen hehkuttanut tätä Yves Rocherin kuivaöljyä joten niinpä mäkin haksahdin, ja on muuten yksi paras tuote ikinä! Hands down! Ystävänpäivän kunniaksi YR tarjoaa yhden tuotteen ilmaisena tilaajalahjana, ja jos on jonkinlaista tilausta mielessä niin ehdottomasti suosittelen kokeilemaan juuri tätä tuotetta :)


Tilaukseen lähti mukaan myös aina tarpeellisia appelsiinipuuntikkuja manikyyriin ja kynsien hoitoa varten (mulla on ikävä tapa repiä kynsinauhojani), ihana mustaherukan tuoksuinen vartalopuuteri/talkki joka tekee ihosta niin sileän että tuntuu kuin liukastelisi lakanoissa omassa satiinisuudessaan ja vaniljan tuoksuista suihkugeeliä.

Yllätyin YR tarjonnasta positiivisesti kun rauhassa menin selailemaan nettikauppaa, tosi kivoja tuotteita ja mä olen kyllä muutamien blogien perusteella saanut ihan kivaa lähituntumaa moniin tuotteisiin. Mun erityiset mielenkiinnonkohteet on aina kaikki erilaiset kylpy-, ja suihkugeelit, ja tietenkin kestosuosikit eli kynsilakat!  Mä oon sitä mieltä että näille molemmille on naisella kuin naisella käyttöä ja niitä ei voi koskaan olla liikaa ;)

Tuosta kuivaöljystä tuli kyllä heittämällä yksi mun suosikki, etenkin kun olen niin hirveän huono rasvailemaan itseäni muuten. Tuota kun ruiskii ympäriinsä niin avot!


KAMPANJAKOODI YVES ROCHERILLE: VAL16

Saat ensimmäisen ostoskoriisi lisäämäsi tuotteen tilaajalahjaksi, kun tilaat 15.2.2016 mennessä.

Tarjous on voimassa vain kerran asiakasta kohden, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous koskee KAIKKIA tuotteita lukuun ottamatta tuotesettejä, yön aikana vaikuttavaa Anti Age Global -hoitokuuria ja Secrets d’Essences Rose Oud -tuoksuja.Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.