Hae
Queen of Eve

Mulla taisi lähteä homma vähän lapasesta


*) Postaus sisältää Affiliate-linkkejä sekä 50% tarjouskoodin Ellokselle

Puhelin on piippaillut ilmoituksia tekstiviestejistä nyt joka päivä. Hupsista. Taisi alkaa meikäläisellä hieman mopo keulimaan mutta ei vaan voinut vastustaa… Postissa lojuu tällä hetkellä 3-4 pakettia kamaa jotka oli vaan pakko tilata. Ihan pakko. Ei pystynyt vastustelemaan.

Aika monelle on varmaan käynyt selväksi että olen himoshoppailija, ja sisustus (sekä kosmetiikka, laukut ja vaatteet) on mun suurin intohimo. Mun suosikkikauppa on ollut pitkään Ellos ihan sen monipuolisuuden takia, sieltä kun saa kaikenlaista vaatteista asusteisiin ja erityisesti kaikkea kivaa kotiin. Nyt tammikuussa Elloksella onkin ollut hyvät alennukset niin kuin parissa viimeisessä postissa olen mainostanutkin, ja olenkin tehnyt viikon sisällä jo pari tilausta, mutta NYT, jukopliude!!! Nyt saa 50% lisää alennusta jo alennetuista tuotteista joka on meikäläisen mittapuulla ihan käsittämätöntä, ja mikä parasta: Koskee myös alennettuja merkkituotteita!

Tuo 50% lisätarjous ei ole voimassa kuin pari päivää, eli 24.01.2016 asti ja tavarat loppuu varmaan aika nopeasti, joten kannattaa kiirehtiä jos meinaa ehtiä tekemään huippulöytöjä lähes puoli-ilmaiseksi. Itse olen tilannut nyt lakanoita, sisustusjuttuja, mattoja ja kaikenlaista sisustusjuttua sekä vielä vaatteita ja uuden talvitakinkin kun on noin älytön ale. Ihan mielelläni maksan parinsadan talvitakista esim. 50e! Esittelen ostoksia varmaan tässä joku päivä kunhan saan ne kaikki haettua. Useampikin paketti nimittäin on tulossa!

Mä keräsin tähän esimerkkejä siitä kuinka halvalla sieltä nyt voi jopa merkkituoteita löytää (Gant Home, Odd Molly, Day Home, Himla, Dirty Linen ym), joten kannattaa käydä tsekkaamassa! Ootan niin innolla että pääsen itse tonkimaan niitä mun paketteja, jee! Nuo esimerkit ei nyt välttämättä oo just teidän makuun, mutta monia samoja tuotteita ja paljon muutakin on eri väreissä, kuoseissa ym :) Alesta löytyy niin vaatetta kuin kodinjuttua että varmasti kaikenlaista on moneen eri makuun.

Elloksen kaikki aletuotteet saat auki klikkaamalla TÄSTÄ!

Koodi jolla saa jo alennetuista tuotteista vielä lisäksi 50% hinnasta pois on: 335410

picisto-20160121052616-791658
Odd Molly Couch Jewel tyynynpäällinen Ovh 119e, ale-tuotteena 83,30e, KOODILLA VAIN 41,65e
Keops-Pöytävalaisin Ovh 99e, ale-tuotteena 79,20e, KOODILLA VAIN 39,60e
Hammered Jar w/Lid -purkki, Gold Bubbles Ovh 109e, ale-tuotteena 79e, KOODILLA VAIN 37e

picisto-20160121052409-905803
Major-Pöytävalaisin Ovh 139e, ale-tuotteena 97,30e, KOODILLA VAIN 48,65e
Dirty Linen – Chrysanthemum-koristetyyny  Ovh 140e, ale-tuotteena 98e, KOODILLA VAIN 49e
Odd Molly Cozy-torkkupeitto Ovh 229e, ale-tuotteena 160e, KOODILLA VAIN 80e

picisto-20160121052515-791683
Porontalja Ovh 159e, ale-tuotteena 111,30e, KOODILLA VAIN 55,65e
Gant Home Solid Terry Towel -kylpypyyhe Ovh 44,95e, ale-tuotteena 30,95e, KOODILLA VAIN 15,50e
Gant Home Tie Paisley -pussilakana Ovh 165e, ale-tuotteena 115e, KOODILLA VAIN 57,50e

Ellokselta nyt 50% lisäalennusta* ALE-tuotteista, koskee myös merkkituotteita!

*Tarjousehdot:

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee alehintaisia tuotteita (punaiset hinnat). Alennus on voimassa 24.1.2016 asti. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tilaajaetuihin, Guest Designer -tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä kampanjahintaisiin tuotteisiin.

Tarjousnumero: 335410

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Henna kirjoitti:

    Toi tarjouskoodi on ihan huikee, melkein lähti lapasesta! XD Kiitos sulle mielenkiintoisesta blogista!

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Mä kävin vielä äsken katsomassa kertaalleen kaikki. Tilasin vielä yhdet pussilakanat, kesäksi tennarit, parit printtityynyliinat, Gantin tuoksukynttilän ja kaksi Gantin 500ml käsisaippuaa :D Ja kaikki yhteensä maksoi jtn 60e! On kyllä hyvä koodi, hitto :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.