Hae
Queen of Eve

Rento kuin rautakanki


Rento kuin rautakanki

Enkä edes liioittele. Mun mallin taidot ja sulavuus kameran edessä on jotakuinkin tuota luokkaa. Olen siis rento kuin rautakanki. Se tuli taas todistettua kun piti hypätä ammattilaisvalokuvaajan eteen A-lehdillä maanantaina. Me otettiin mainontaa ja markkinointia varten blogiin ja A-lehdille kuvia, sellaisia hygge-meinigillä olevia. Minusta tosin taisi hygge olla kaukana, haha.

En tiedä mikä siinä on, että se kameran edessä oleminen tuntuu niin kummalta. Kai se on vain kokemuksen puute, se ettei ole koskaan ollut mikään muotibloggaaja jolle #ootd -kuvaukset olisi arkipäivää ja asennot sekä ilmeet tulee kuin itsestään.

Onneksi kuvaaja oli ymmärtäväinen kun kerroin etten osaa olla mitenkään päin, en tiedä parhaita puoliani ja osaa poseerata näkemättä samalla itseäni (selfien ottaminen on täysin eri asia) enkä tiedä miten olla luonnollinen. Mihin laitan kädet, miten laitan jalat… Onneksi kuvaaja osasi hyvin neuvoa.

Ja kyllä me sitten saatiin muutamia onnistuneita otoksia, jopa sellaisia tosi kivoja kun jälkeenpäin selailtiin. Ehkä jos viisikymmentä kuvaa tuli räpsäistyä niin itse taisin kelpuuttaa niistä ainakin kymmenen, eikä kaikissa ollut silmät kiinni ja suu auki. Ei kai huonommin sittenkään!

Vaan niinpä se taitaa olla, että alkujännityksen jälkeen sitä rentoutuu ja vain harjoitus tekee mestarin. Tuulikoneen ottaminen käyttöön antoi mulle kyllä heti paremman fiiliksen, sitten alkoi supermalleilu sujumaan!

On tuo silti kovaa hommaa poseerata… Onneksi ei ihan heti tarvi tehdä samaa uudestaan!

Osaatteko te olla rentoina kameran edessä ja nautitteko olla kuvattavana?

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *