Hae
Queen of Eve

Björn Borg ale kiihtyy ja taas mä olin myöhässä

Mä vähän vingautin Visaa ja kävin tekemässä aamusta ihan huippuostokset Björn Borgin parin päivän aleista. Nyt jos koskaan kannattaa ne hyödyntää sillä Björn Borg on kuitenkin keskivertoa hinnakkaampi merkki ja nyt on paljon tuotteita 30% alennuksessa. Alennukset alkoi eilen ja pakko myöntää, olin jo nyt jälkijunassa sillä pari tuotetta oli kadonnut nettikaupasta :( Näissä pitäisi olla aina heti valmiina ja valppaana alennuksen ekana aamuna sormi hiirellä ja kamat lähellä ostoskoria ettei vaan missaa mitään tärkeää.

Harmitukseni ei ole kuitenkaan ihan huipussaan sillä mitään TO DIE FOR -ostosta en menettänyt. MUST HAVE -listoja ei tällä hetkellä ole, mutta muutamaa tuotetta olen parin kuukauden aikana vilkuillut ja vaikka ihania ovatkin, en alkuperäisellä hinnalla raaskinut ostaa. Nyt kun alea oli napsahtanut se -30% niin aloin puhumaan hintalappujen kanssa samaa kieltä ja pääsin kotiuttamaan muutaman ostoksen. Vaan mitkä? En kerro vielä! :D Otan kuvia sitten kun saan ne kotiin joten saatte olla jännityksessä (varmasti aivan henkeä pidättelette siellä).

Björn Borgilla on hyvä meininki siinä että toimitus on ilmainen ja nopea, palautuskaan ei maksa ja rahat saa helposti takaisin jos ei ostokset miellyttänytkään. Etenkin tuo ilmainen toimitus on musta tosi hyvä juttu mitä kovin moni paikka ei automaationa tarjoa => viitsii ostaa vähemmänkin ja vaikka vain yhden jutun kun ei tarvi miettiä että paljonko niitä postikuluja tulee vielä päälle ja sitten ei todellisuudessa säästäkään juuri mitään.

Björn Borgin naisten 30% ALENNUSTUOTTEET aukeavat suoraan TÄSTÄ! Vaikken omia ostoksiani vielä paljastakaan, niin laitanpa tähän muutamia suosikkejani esille, jos vaikka joku muu saisi inspiraatiota :)

picisto-20150624031142-5706421. Täältä* // 2. Täältä* // 3. Täältä* // 4. Täältä* // 5. Täältä* // 6. Täältä* // 7. Täältä* // 8. Täältä* // 9. Täältä*

picisto-20150624032253-2166001. Täältä* // 2. Täältä* // 3. Täältä* // 4. Täältä* // 5. Täältä* // 6. Täältä*

picisto-20150624034538-5139701. Täältä* // 2. Täältä* // 3. Täältä* // 4. Täältä* // 5. Täältä* // 6. Täältä*

Että ei muuta kuin shopaten ja vähän pikaisesti :) Viimeiset tavarat lähtee Björn Borgin nettikaupasta  semmoista vauhtia että jos jää empimään niin käy kuin mulle, kohta on vaan EI OO:ta. Kauppaan pääsee sivubannerista klikkaamalla joten sinne vaan selaamaan :) Esittelen omat ostokset kun saan paketin kotiin, innolla jään odottamaan!

*) Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

2 kommenttia

  1. maiju kirjoitti:

    Mä tilasin heti sen blingilaukun jota oon himoinnut jo kauan ja ei näköjään kauaa mennyt kun oli loppu :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.