Hae
Queen of Eve
Kaupallinen yhteistyö

Yhteisöllisyys on Vaikuttajamediankin voimavara

Kaupallinen yhteistyö: Venuu.fi / Friends & Brgrs / Twist Cafe Kamppi
*Sisältää mainoslinkkejä

Yhteisöllisyys on someduunareiden suola ja sokeri

Yhteisöllisyys ja siihen samaan hiileen puhaltaminen on mulle tärkeä asia Vaikuttajamedialla. Kun me Johannan kanssa perustettiin tämä kokonaan uusi mediatalo, niin meidän arvot ja visiot oli jo alusta asti selkeät. Monia vuosia itsekin blogia kirjoittaneena me tiedettiin mitkä on niitä asioita joita bloggaajat ja vaikuttajat yleisestikin arvostaa. Millaista tukea, koulutusta, apua, yhteydenpitoa ja tsemppausta kaivataan.

Mä en itse koskaan haluaisi blogata täysin itsenäisesti niin etten ole minkäänlaisessa yhteisössä mukana. Se yhteisöllisyys tuo niin paljon jaksamista arjessa. Sosiaalisen median parissa työskentely voi olla aika hektistä ja omalla tavallaan henkisesti kuluttavaa. Mulle bloggaajana oli aina tosi tärkeää se, että oli joku paikka jossa päästellä höyryjä, jutella kollegojen kanssa ja ideoida juttuja yhdessä. Antaa ja saada apua ja tukea muilta. Mä myös kaipasin sitä tsemppihenkeä ja yhteismeininkiä muutenkin. Sitä ettei olla toistemme kilpailijoita vaan kollegoita. Jos nostat vaan itseäsi ylöspäin painamalla muita alaspäin niin homma ei toimi. Se täytyy olla vastavuoroista ja kun se on, niin sitten se palkitsee.

Vaikuttajamedian ensimmäinen tiimipäivä

Maaliskuussa meillä oli Vaikuttajamedian bloggaajille ensimmäinen yhteinen tiimipäivä ja varmasti lisää on taas tulossa. Halutaan muutenkin ihan arjessa päivittäin olla hyvin tavoitettavissa ja esillä Johannan kanssa. Niin että meidän puoleen voi kääntyä asiassa kuin asiassa ja mä yritän auttaa muita niin hyvin kuin voin. Muistan, että se oli sellainen asia mitä itse olen aiemmin blogiurallani kaivannut: Helposti lähestyttävyys ja se yhteydenpidon toimiva kanava.

Yhteisöllisyys muiden bloggaajien kanssa oli kaikista tärkeintä, mutta aina sitä kaipasi tukea ja palautetta myös sieltä ylemmältä taholta. Tällä hetkellä mulle ja Johannalle ei tietysti ylempää tahoa ole kun ollaan Vaikuttajamedian perustajat, mutta me tukeudutaan toisiimme ja Monnaan joka on Vaikuttajatapahtumien puolella. Sitten ne ketkä oli ennen siinä tilanteessa kun itse oli voi kääntyä meidän puoleen. Yritetään tarjota parasta mitä pystytään antamaan ja uskon, että kehitytään siinä koko ajan. Täydellisiä tuskin on kukaan, mutta aito halu auttaa ja miettiä muidenkin menestystä eikä vain omaa napaa on hyvä ohjenuora jota noudattaa.

SECRET SPOT WHITE SAND LOUNGE

Meidän ensimmäinen tiimipäivä pidettiin Venuun* kautta vuokratussa Secret Spot White Sand Loungessa* joka on todella upea paikka. Tila on kaksikerroksinen jonka yläkerrasta löytyy kokoustilat, keittiö ja videotykki/valkokangas. Yleinen tunnelma paikassa on todella rento, sellainen surffarihenkinen chillausmesta joka etenkin korostuu alakerrassa. Sieltä todellakin löytyy kirjaimellisesti valkoista hiekkaa biitsillä, riippukeinuja, rantabaaria ja kaikkea ihanaa rentoon oleskeluun. Tilassa on myös monia erilaisia pelimahdollisuuksia eli ajanvietettä paikassa riittää.

Itse tykkään olla ihmisten kanssa mahdollisimman rennosti niin ettei tarvi turhia pänöttää. Vapaamuotoinen keskustelu ja ajanvietto on kaikkein parasta, toki aina mekin pyritään tarjoamaan myös jotain kehittävää ohjelmaa. Tällä kertaa meillä olikin mukana eräs yhteistyökumppanimme esittelemässä toimintaansa, joten saatiin yhdistettyä business & pleasure.

Vaikuttajamedissa yhteisöllisyys on tärkeää

Me Johannan kanssa halutaan vaalia sellaista hyvää henkeä omassa porukassa joka yltäisi jokaiseen ja myös vielä meistä Vaikuttajamedian ulkopuolelle. Toivotaan, että kaikki meidän vaikuttajat tulee toimeen keskenään ja haluaa kannustaa ja nostaa toisiaan ylös. Ollaan hyvällä hengellä ja puhutaan asioista reippaasti ja suoraan.

Me halutaan että tää hyvä henki näkyy myös Vaikuttajamediasta ulospäin ja me toimitaan niin myös muita kohtaan. Oli sitten vaikuttaja itse tai vaikka seuraaja, niin se hyvä meininki pitäisi ulottua ja kulkea moneen suuntaan.

HYVÄ RUOKA – PAREMPI MIELI

Tarjoiluista Vaikuttajamedian ensimmäisessä tiimipäivässä vastasi Friends & Brgrs ja Twist café Kamppi. Saimme kuljetettuna kaikille bloggaajille heidän toivomansa hampurilaisateriat Friends & Brgrs:ista. Valinta oli helppo sillä heillä on valikoimissaan myös gluteeniton ja vegaaninen vaihtoehto, joten jokaiselle on varmasti jotakin. Jälkiruoaksi tiimipäivässä nautittiin gluteenitonta ja vegaanista mutakakkua kahvin kera. Jälkiruokatarjoilut tulivat  Twist café Kampista. Mahat täynnä herkkuja onkin sitten hyvä bondata kollegojen kanssa.

Porukassa on voimaa

Jos mietit jotain tilavuokraa, oli se sitten pienet juhlat, synttärit, kihlajaiset, häät, virkistystilaisuus tai kaveriporukan polttarit niin Venuun kautta kannattaa katsastaa mitä kaikkea on tarjolla. Tällaisia tilaisuuksia pitää ehdottomasti järjestää lisää Vaikuttajamedialla! Yhteisöllisyys on ihan parasta someduunarien maailmassa!

Iso kiitos yhteistyökumppaneillemme Venuu.fi*, Friends&Brgrs ja Twist Cafe Kamppi sekä tietysti kaikille paikalla olleille Vaikuttajamedian tyypeille! Ootte kaikki ihan mahtavia!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Venuu.fi / Friends & Brgrs / Twist Cafe Kamppi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *