Hae
Queen of Eve

Pesänrakennusvietti ja superalennus viikonlopulle

Aina syksyisin mulle iskee jonkinlainen pesänrakennusvietti, ja ehkä pimenevät illat ja ajatus kynttilöiden polttamisesta saa olon normaalia kotoisammaksi ja kotona oleminen yleensäkin on erityisen viihdyttävää. Mä tykkään sisustaa ja panostan siihen mielestäni aika paljon, kaiken ei todellakaan tarvi olla mitään designia ja merkkikamaa, vaan toisiinsa tavalla tai toisella sointuvaa ja omaa silmää miellyttävää.

Ollaan nyt asutettu Minnan kanssa yhdessä tätä isoa ”Töölön palatsiamme” juhannuksesta lähtien, joten muutama kuukausi on kulunut ja voisi sanoa että nyt ollaan asetuttu taloksi. Sisustaminen on vielä hieman vaiheessa sillä mun tavaroita on edelleen hirveä kasa eksän ja mun entisessä yhteisessä kodissa, pitäisi hoitaa sekin homma loppuun, kunhan tässä nyt vaan ehtii ja jaksaa.

Syksyn ja talvikauden tullessa asunnon sisustus vaatii enemmän pehmeyttä. Mattoja, tekstiilejä, sisustustyynyjä, torkkuhuopia, ja toki niitä kynttilöitä. Myös värimaailma saa osittain vaihtua hieman tummempaan ja materiaalit paksumpaan, kevättä ja kesää kohti sitten taas keveämpään ja vaaleampaan linjaan. Niinpä mä päätinkin tehdä pieniä muutoksia ja tilasin omaan makuuhuoneeseeni uudet matot, sillä alkuperäinen 1920-luvun lautalattia huoneessani kaipanee talven ajaksi enemmän suojaa, ja toki mukaan tarttui muutamat tyynynpäälliset olohuoneen tyynyihin.

picisto-20150904055757-904452Morris tyyny* / Arvada nahkainen räsymatto pieni* / Arvada matto iso* / Isabelle tyyny*

Eteinen, olohuone, avokeittiö ja vierashuone ovat yhteistä maaperää, joten niitä olemme sisustaneet yhdessä sopien. Ostaneet kokonaan uusia huonekaluja jotka käyvät molempien makuun, ja yhdistäneet jo aiemmin omistamiamme mieluisia tavaroita, makuuhuoneiden jäädessä ”omiksi valtakunniksemme”. Kun sisustusprojekti muutamien viikkojen sisällä on saatu vietyä hieman selkeämpään linjaan, ajattelin tehdä sisustuspostauksen koko asunnosta niin näette miten kahden FF-bloggaajan yhteisessä ”lukaalissa” elellään ;)

Elloksella on superalennus viikonloppuna!

-50% alennusta* Elloksen ALE-valikoimasta + 30% alennusta* alehintaisista merkkituotteista.
Tarjousnro: 325721

Alennustuotteet KOTI löytyy TÄÄLTÄ*
Alennustuotteet NAISET löytyy TÄÄLTÄ*
Alennustuotteet MIEHET löytyy TÄÄLTÄ*
Alennustuotteet LAPSET löytyy TÄÄLTÄ*

*Alennus koskee uutta tilausta Elloksen ALE-valikoimasta. 50%:n alennus koskee Ellos-valikoiman alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat), ei merkkituotteita. 30%:n alennus koskee alehintaisia merkkituotteita. Alennus on voimassa 6.9.2015 asti. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Guest Designer -tuotteisiin.

*) Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *