Hae
Queen of Eve

Naiset flippaa meikeistä

dav
Hirveää jonotusta, tuntikausien seisomista, älytön tungos ja naiset melkein tukkanuottasilla. Hiki virtaa, hiuslisäkkeet heiluu, tekoripset räpsyy ja pinnat kiristyy. Taas uusi meikkimerkki lanseerattu ja jokaisen on pakko saada se heti!

NYX ei itseasiassa ole mikään uusi kosmetiikkasarja, mutta kyseisen brändin tuotteet rantautuivat Suomeen vasta hiljattain. Pari viikkoa sitten oli Helsingissä Sokoksella NYX-hyllyn avajaiset joita mainostettiin etukäteen isolla lakanamainoksella Sokoksen seinällä ja muutenkin hypetettiin ympäriinsä. Nyt se on tulossa, kaikki rynnikää avajaisiin ja olkaa ensimmäisiä ketkä saavat omat NYX-tuotteensa!

Ja niinhän naiset rynni. NYX-hyllyn edessä oli kuhina käynyt ja osa tuotteista myytiin välittömästi loppuun. Kaikki vaan kahmivat meikkejä hullunkiilto silmissä, ihan sama vaikkei saanut sitä mitä lähti hakemaan, kunhan vaan jonkun tuotteen käsiinsä saa…

davdavsdrdavdav
NYXiä mainostetaan seuraavin sanoin: ”Suoraan Los Angelesin auringon alta Suomeen saapuu upea ammattilaistason meikkisarja NYX, jonka tuotteet ovat saaneet inspiraatiota sosiaalisen median kuumimmista trendeistä.” Siinä mielessä voin kompata, tuotteet ovat nykyaikaisia, freesejä (inhoamani blogisana) ja suhteellisen edullisia mutta silti laadukkaita. Minäkin kotiutin (toinen inhoamani blogisana) itselleni muutamia NYX uutuuksia, mutta en todellakaan lähtenyt kauppoihin niitä jonottamaan ja tappelemaan joistain jämistä vaan perinteiseen tapaan shoppailin rauhassa netissä, omalta sohvalta käsin.

Mulle NYX ei ole merkkinä uusi sillä olen sitä tilaillut ulkomaisista nettikaupoista, mutta onhan se kiva juttu että jatkossa NYXiä saa myös Suomesta.

davdavdavdav*) Sisältää mainoslinkkejä

Mä itse tilasin NYX meikkini suoraan Nordic Feelistä* kotiin kun en jaksanut lähteä tuonne ryysisekseen niitä tutkimaan. Nappasin ehdottoman helppoja ja myös todella suosittuja tuotteita, ja voin kyllä itsekin suositella sillä ostokset meni ihan nappiin. Huulirasvariippuvuuteen sopi hyvin sävyä antavat huulivoiteet Marshmallow, Panna Cotta ja Ladyfingers, kaksi huulikiiltoa sävyissä Tiramisu ja Strawberry Cream Pie. Lisäksi ostin luomiväripaletin sekä suurta hehkutusta saaneen Wonder Pencilin (x 2) ja peitevärin. Tuo Wonder Pencil on todella suosittu tuote jota voi käyttää monessa eri asiassa: Kulmakarvojen alla rajaamiseen, huulten ympärillä huultenrajauksen tiukentamiseen, tummien silmänalusten ja näppylöiden peittoon, kajalina ripsien tyvessä ym.

Nordic Feelillä kyseisen brändin kaikki myynnissä olevat tuotteet löydät klikkaamalla tästä NYX*

Koodilla TOIMITUS saat tilauksesi ilman postikuluja viimeistään 30.04.2016 tehtyihin tilauksiin.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

 1. idaelisa kirjoitti:

  Onneksi tää lanseeraus oli hoidettu niin, ettei hyllyt huutanu tyhjyytään heti julkkaripäivän jälkeen, mitä monet veikkas :D Mä ite kävin kurkkaamassa ständin viime viikolla ja ostin pari huulituotetta, joita en oo netissä nähnyt edes myynnissä (siis missään mitä oon ite selannyt, Beautyjoint yms), mut kyllä mäkin taidan ihan sieltä netistä tilata jatkossa jos jotaki tarvii saada.
  Esim. Soft Matte lip creamit (ihan loistavia, muuten) maksaa BeautyJointilla alle 5,5e/kpl, kun sokoksella ne on 8,5e/kpl. :D Jos vähä enemmän on hankintalistalla, ja haluaa saada edullisemmin, niin netistähän ne kandeeki tilata!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Uinon blogissa olikin ne kaikki mattahuulikiillot silloin esittelyssä, mua vaan hämää se että ne on lähes toistensa kopioita kaikki sävyt. Miten valita mieluisin, vai pitääkö vaan ostaa kaikki? :D

   • idaelisa kirjoitti:

    Siis ei ne oo kaikki, mitä se siellä esitteli, siinä oli vaan osa nudesävyistä. :) Niitä on ihan hiton iso valikoima ihan laidasta laitaan :D Mulla on yks nude (Stockholm), kirkkaan oranssipunanen (Marocco) ja tummanviininpunanen ( Copenhagen).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *