Hae
Queen of Eve

Kesä, kaftaanit ja kimonot

Mä hurahdin jo viime kesänä kaiken maailman liehukkeisiin jotka oli helppo pukea ja ottaa pois päältä ja istui vaatteen kuin vaatteen kanssa. Sai olla juhlava tai rento, voi pukea hameen, housut tai shortsit, ja liehuvat liepukkeet istuvat kaiken kokoisten ja mallisten ihmisten päälle todella kivasti. Suomen kesä kun on mitä on, on hyvä muutenkin olla jotain johon tarpeen mukaan kääriytyä, ja ohut kimono menee kivasti laukkuun pieneen tilaan jos ei sitä tarvikaan.

Mulla oli ulkomaillakin olkapäitä liialta auringolta suojaamassa jonkinlainen viitta, mutta viime kesänä nämä ei vaan olleet niin kovassa muodissa kuin nyt, ja mä jouduin etsimään kimonoja vähän kissojen ja koirien kanssa. KappAhl, Lindex ja Gina Tricot tarjosi mulle sitten kukin kauppa muutaman kimonon ja ne olivatkin kovassa käytössä, ja nyt on alkanut viittoja näkymään enemmänkin. Mä en tiedä mistä mikäkin nimi tulee, mutta kimono, kaftaani, viitta ja poncho kai on niitä yleisimpiä, jälkimmäinen yleensä lämpimin vaihtoehto. Oli nimi mitä vaan niin mä vannon kaikenlaisten liehuhelmojen nimeen tänäkin kesänä, ja kaapista tulee löytymään näitä ihanan hulmuavia vaatteita moneen eri tarpeeseen.

picisto-20150608051036-5069921. Sifonkinen kimono // 2. Luunvalkoinen poncho

picisto-20150608051340-5313561. Pitsinen kimono // 2. Sifonkinen kimono

picisto-20150608055245-6473631. Kuvioitu nyöritunika // 2. Kirjailtu tunika // 3. Musta nyöritunika

Jostain syystä mua on alkanut kiinnostamaan myös tuollaiset tunikamalliset liepukkeet, ehkä mä hankin muutaman sellaisenkin vaatevarastooni… Tässä surffaillessani keräsinkin muutaman oman suosikin ja yritin pitää vaihtoehdot minimissä. Elloksen valikoimasta mä olisin löytänyt näitä tuplamäärän mutta päätin etten ala kaikista intoilemaan vaan valitsen vain muutaman. Eiks olekin kivoja?

Koodilla 315405 saat 30% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut! Koodi on voimassa toistaiseksi.

* Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *