Hae
Queen of Eve

Plus size fashion – Sinisen mekon tarina

*Sisältää mainoslinkkejä

Puin mekon ensimmäistä kertaa 25 vuoteen

Tämän mekon moni teistä näki eilen Instagramissa (queenofeve) ja sainkin siitä paljon kehuja ja kyselyjä. Voitteko kuvitella, puin eilen ensimmäistä kertaa kahteenkymmeneenviiteen vuoteen mekon ylleni. Viimeksi sellainen on ollut rippijuhlissani! Onneksi plussamuoti on kehittynyt paljon eivätkä kaikki kaupat tarjoa vain mummoille suunniteltuja puolijoukkuetelttoja ja muita epämääräisiä kaapuja.

Vielä kaipaisin kuitenkin hieman suojaa mekon kanssa, etenkin kun mekko on aika lyhyt (polven yläpuolelle ja liikkuessa nousee vielä enemmän), joten puin alle 3/4 legginsit. Olen tilannut muutamia sukkahousuja ja ajattelin jatkossa kokeilla, mikäli sukkahousujen kanssa saisi saman varmuuden. Ihan paljaat sääret ulkona tuntuu musta kuin kävelisin yöpuvussa kaupungilla. Haha.

En olisi ikinä uskonut että ostan itselleni mekon!

Niin kuitenkin kävi, kun alennuskoodien kera tästä joutui pulittamaan vain kaksikymmentäyksi euroa. Muutenkin olen uusinut vaatekaappiani oikein urakalla. Tyyli ja trendit ovat toki aina kiinnostaneet, mutta olen elänyt jossain sellaisessa tilassa, etten ole hetkeen pitänyt sitä niin suuressa arvossa kuin ennen.

Koska mekko istui päälleni tosi hyvin ja oli vartalotyypilleni erittäin hyvä, oli olokin todella itsevarma ja mekon kassa oli hellpo olla. Mä olen  muutenkin lähiaikoina saanut tosi hyvin omia asioitani, niin henkisiä kuin fyysisiä eteenpäin ja se välittyy kyllä muillekin. On ihana olla taas energinen ja iloinen!

Elloksella* on muuten tällä hetkellä jopa 70% alennukset, joten kannattaa käydä katsomassa onko mitään hyviä löytöjä just sulle! Koodilla 405710 etu on lisättävissä ostoskoriin ellei se lisäänny automaattisesti suoraan banneria klikkaamalla.

Luitko myös postauksen Businesslook sekä Kesäinen kimono

Kuvat Johanna Tolppola / JohanOnFitness

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *