Hae
Queen of Eve

Asiat jotka ottaa aivoon mutta silti naurattaa


Asiat jotka ottaa aivoon – Pienet mutta ah niin raivostuttavat asiat arjessa

Asiat jotka ottaa aivoon on usein jotain ihan pieniä arjen juttuja. Ne on just ne pienet raivostuttavat asiat jotka ovat varmasti meidän jokaisen arjessa mukana, halusit sitä tai et. Se mikä tekee näistä ärsyttäviä on juuri se ettei näille oikein ole tulossa muutosta, tai ei ainakaan kovin helpolla, ja toisaalta ne on ihan mitättömiä asioita. Mut eikös se kuulu ihmisen perusluonteeseen ainakin joskus vähän valittaa jostain ihan turhasta?

Asiat jotka ottaa aivoon just nyt mutta samalla pystyn näille nauramaan

 • Ketsuppipullon avaaminen – Miksi hemmetissä se muovilipare pullonkaulasta ei meinaa millään irrota?
 • Pyykinpesukoneen piipitys ohjelman valmistuttua – Ei löydy helposti ohjeista kuinka sen saisi poistettua
 • Roskapussin vaihtaminen kun kaupan muovipussi on liian pieni ja joutuu venyttämään sitä äärirajoille
 • Astianpesukonetta lastatessa ympäriinsä kaatuilevat lasit ja mukit jotka ei millään pysy ojennuksessa
 • Se kun kiellän koiraa tekemästä jotain ja heti kun silmä välttää (5 sekuntia) niin tekee sitä uudestaan

What is this madness?

Olenko ainoa jolla on nää asiat jotka ottaa aivoon, vai elättekö te ihan ookoo näiden samojen juttujen kanssa? Vai onko teillä jotain vieeeeelä paljon ärsyttävämpiä arjen aivoon ottamisia? Nyt saa valittaa! ;)

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

6 kommenttia

 1. MariA kirjoitti:

  Mua harvoin ärsyttää kotiseinien sisällä mikään. No pussilakanoiden vaihto on kyllä rasittavaa, sen pystyn myöntämään. Ja koira on kyllä kiltisti, mutta kissalle pitää välillä huutaa eikä se siltikään usko ?

  Mutta todellinen raivotus alkaa tuolla ulkona! Ihmiset jotka ei osaa kävellä oikealla puolella tietä. Ihmiset jotka hidastelee alle nopeusrajoitusten. Ihmiset jotka paskattaa koiriaan ihmisten ilmoilla (toisinsanoen meidän kotiportin viereen) ja sit lähtee vaan menemään. Kyllä näitä on paljon ? Ei mitään maata kaatavaa, mutta pientä kiusaa kuitenkin.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   ”Kissalle pitää huutaa”, haha :D Pussilakanoiden vaihto on kyllä joskus suoraan ja syvältä sieltä, etenkin jos on ostanut Ikeasta pussilakanat. Niissä kun ei oo käsille niitä aukkoja, ja täkkiä pitää survoa sinne varsin hankalalla tavalla!

   Kivoja ihmisiä jos paskattaa koiransa teidän portille eikä edes korjaa kakkoja? Huh.

 2. miltsu kirjoitti:

  mua ärsyttää ripustaa pyykkejä kuivuu,kun aina joku sukka mäjähtää lattialle, nostan sen ja taas toinen tippuu ja tätä jatkuu aika monesti :D

 3. Krista kirjoitti:

  Silittäminen. Hirveää tuskaa! Silitän vain äärimmäisessä hädässä, max 2 vaatetta kerrallaan.

  Tiskaaminen. Meillä ei ole tiskikonetta, joten käsin tiskaaminen on tullut e-rit-täin tutuksi. Jos on rasvaisia astioita, vesi täytyy vaihtaa sata kertaa.

  Suihkussa käyminen. Tiedän, outoa! Mutta se ON ärsyttävää. Kun olin pieni, meillä oli ulkosauna, jossa pesuvesi lämmitettiin padassa. Totuin siis käymään pesulla aina lämpimässä. Ne sekunnit kulmässä kylppärissä ennen lämpimän suihkun alle pääsemistä ovat raastavia. :D

  T: Krista
  http://vuorellakasvavapuu.blogspot.fi/2017/07/rumilla-tytoilla-on-hauskempaa.html?m=1

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä en oo muuten silittänyt vuosiin. Se on tylsää. Silloin kun silitin (vuonna nakki) niin tein aina niin että laitoin silitysraudan alimpaan säätöön ja istuin sohvalle, lauta eteen ja silittelin samalla televisiosta sarjoja katsellen. Silleen aika kului ihan kivasti!

   Tiskaaminen on kyllä myös annelista…

   Teillä on ilmeisesti jäätävä kylppäri jos siellä palelee? :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *