Hae
Queen of Eve

Aktiivinen viikonloppu koirien kanssa

Ei olisi musta ihan heti uskonut että herään lauantaina seitsemältä aamulla ja yhdeksään mennessä olen jo tehnyt tunnin lenkin kolmen koiran kanssa, vaan niin sitä vaan itsensäkin välillä yllättää eikä tehnyt edes tiukkaa! Muuttuneet suunnitelmat viikonlopulle takasivat kolmen lempikoirani hoidon, ja sain pikku koiraperheen lauantaista sunnuntaihin luokseni.

Kävin aamutuimaan suoraan sängystä repäistynä hakemassa koirat ja lenkkeiltiin Vallilasta takaisin Töölöön kaikki maailman puskat ja pusikot haistellen. Töölönlahden rantaviivaa kulkien koirat pääsi reippailemaan kanadanhanhia ja sorsia ihmetellen, ja mä sain heti hyvää liikuntaa eikä vihaamani lenkkeily maistunut yhtään puulta. Olin jotenkin täynnä energiaa! Paikalle oltiin pystyttämässä Tough Viking kisoja joten kiireellä mentiin ettei vaan jäädä jalkoihin, ihan siinä hikikin pääsi tulemaan.

20150905_084519_resized20150905_084456_resized20150905_084415_resized20150905_083828_resized
Ja voi että, kyllä maistui aamulenkin jälkeen uudet torkut ja koirat kerääntyi pieniksi keriksi viereeni, päälleni, ja hyvä ettei myös alleni. Tytöt Peppi ja Nelli nätisti kylkeen kiinni välillä jalat taivasta kohti, ketarat levällään rapsutuksia kerjäten, ja Rodi rinnan päälle lämmikkeeksi kivuten. Oli kieltämättä mukava jatkaa unia vielä muutaman tunnin ajan kun kolme karvaista kaveria oli ihan kympillä messissä.

20150906_113305_resized20150906_112913_resized
Olisi ihana jos olisi omia koiria, mutta taidan tyytyä vain näihin lainakoiriin ja olla realistinen. En mä todellisuudessa jaksaisi säällä kuin säällä ravata kolmesti päivällä ulkona ja suunnitella menemisiäni ja tekemisiäni sen mukaan että koirien on päästä ulos. Näin pienissä erissä lainakoirat on ihanaa terapiaa mulle, ja saan todella hyvän mielen niiden kanssa lenkkeilystä, leikkimisestä ja muusta puuhastelusta. Mitään ihanampaa ei olekaan kuin nukkua yö yhdessä ja rapsutella ja silitellä näitä suloisuuksia! Todellista mielenrauhaa ja taas jaksaa uuteen viikkoon virkeänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *