Hae
Queen of Eve

Kuntosalien kohtuuttomat kuukausimaksut

Kuukausimaksut  – Järkyttävää rahastusta!

Olen nyt tässä liikuntalupausta boostatakseni katsellut itselleni kuntosalia, tarkoituksena löytää joku hyvä paikka johon tuhlata lataamani rahat liikuntaetukortilta ennen kuin ne vanhenevat. Niinpä mä sitten tomerana tyttönä laitoin kyseisen etukortin sivuille hakuun paikkakunnaksi Helsinki ja kaikki ne paikat jotka vastaanottavat tämän maksutapana, ja aloin selaamaan vaihtoehtoja. Voin sanoa että parin paikan kohdalla hinnasto ja sopimusehdot olivat aivan tajuttomia!

Kuva Pixabay

Ikuisuusjäsenyys joka tulee kalliiksi

Vaihtoehtoja löytyi aika reippaasti, ja sain tsekattua useita eri liikuntakeskuksia, kuntosaleja ja ketjuja. Tarjonta oli siis varsin kattava. Ongelmana kuitenkin pidän sitä, että todella monessa edullisempi hinnoittelu perustui jopa kahden vuoden jäsenyydelle mikä on mielestäni aika hurjaa, etenkin kun omalla kokemuksella se jäsenyyden maksaminen ei takaa liikkumista. Yhden vuoden sopimukset vielä jotenkin pystyn ymmärtämään, mutta kaksi vuotta on jo aika pitkä aika, ja pidän sitä kohtuuttomana.

Ja entäs ne hinnat? Monissa paikoissa kuukausimaksu oli silti reilusti yli 60-70 euroa, joka on tavallisesta kuntosalista aivan jäätävä hinta. Ymmärtäisin tuota paremmin jos siihen sisältyisi myös ryhmäliikunta tai jotain muita hyviä etuja, mutta monilla paikoilla ei todellakaan ollut mitään sen kummempaa tarjolla.

Kuva Pixabay

Maksa siitä mitä oikeasti tarvit ja käytät!

Mun mielestä noissa soppareissa kannattaa olla pirun tarkkana, ja ellei oikeasti ole himoliikkuja joka tietää että sille kortille todellakin tulee koko rahan edestä käyttöä, ei näiden sopimusten kanssa kannata mennä naimisiin. Itse taidan googlailuni jälkeen päätyä ostamaan salikortin sellaiselle salille johon voi maksaa normaalia kuukausimaksua ilman vuoden pakkopaitaa tai jopa vuosikausien avioehtoa ketjun kanssa. Eniten houkuttaa sellainen realistinen muutaman kuukauden irtisanomisaika, hyvä sijainti ja erittäin laajat aukioloajat kuin se että saan nyt jossain ilmaisen puuron aamuisin tai kaksi kertaa vuodessa nähdä personal traineria sillä jumalattoman kalliilla salikortilla.

Miten te maksatte salimaksuja ja millaisilla saleilla käytte? Hyödynnättekö kaikkia palveluja, onko vuosikausien jäsenyyksiä? Kertokaa omia mielipiteitä :) 

Air tank treenitoppi täältä* / Urheilupaita Zebra täältä* / Treenileggarit täältä* / Urheilutoppi täältä* / Yläosa täältä* / Reppu täältä* // Lenkkarit täältä* / Salikassi/weekendbag täältä*

Mä nyt tilasin itselleni vähän motivaatiota boostaavia uusia treenivaatteita joita voin hyödyntää niin kuntosalilla, lenkkeillessä kuin muutenkin, ja omaan tilaukseeni lähti treenikassi* jota voi käyttää myös weekendbagina, ihanat treenihousut* kivalla nilkan yksityiskohdalla, tosi kiva treenitoppi/rintsikat* tai mitkä lienee ja perustoppi* tuollaisella numerokuviolla. Oon jotenkin kyllästynyt tosi värikkäisiin treenivaatteisiin ja haluun nyt tuollaista yksinkertaista ja eleetöntä joka ei ala kirkumaan sadan metrin päähän että tässä yritetään nyt urheilla :D

Alennuskoodi Halensille voimassa tämän kuun loppuun

Nyt mun lukijoilla on mahdollisuus saada 15% alennusta ensimmäisestä tilauksesta mikäli olette uusia rekisteröityviä asiakkaita Halensille. Alennus koskee vain vaatteita ja/tai asusteita (ei kosmetiikkaa, kenkiä tai kodintuotteita), eli sieltä on nyt oiva tilaisuus käydä tsekkaamassa vaikkapa niitä uusia sporttivaatteita. Tarjous voimassa vain kerran per asiakas. 

Alennuskoodi on NY16 ja shoppailemaan pääset suoraan tästä*!

Tsekkaa myös mun aiemmat postaukset Sensuroin ja sanon että saamarin kakkapyllyt! sekä Mihin katosi liikuntalupaus ja ruokapäiväkirja?

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

20 kommenttia

 1. Ulpu kirjoitti:

  On tosiaan kallis hinta tuo about 60 e /kk tai jopa enemmän.
  Aikoinaan kävin salilla – 42 e/kk – mutta sitten huomasin että mä voin tehdä niin paljon kuntoni eteen kotona, treenata kehon omalla painolla. Mökkikunnassa salilla käynnin voi ostaa jopa yhden käyntikerran kerrallaan, ystävälliseen 2 euron kertahintaan ja siitäkös tulee hyvä mieli : )

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Joo itseasiassa toi 60e ei vielä ole paljon. En huomannut että ne hinnathan on vielä korkeammat, ja tuolla oli näemmä 70-80e kuukausimaksuja ihan pokalla peruskuntosalista. Huh huh. 42/e kk kuulostaa jo edulliselta ja oikein kivalta, mutta oot oikeessa = ilmaiseksikin voi urheilla. Kahden euron kertakäynti on jo ihan luksusta :)

 2. emzi kirjoitti:

  Joo suurin osa noista saleista on hullun kalliita. Itse päädyin fitness24seveniin kosks se tuntui hyvältä ja suht edullinen ja tykkääm siitäettä ryhmäliikuntatunnit kuuluvat samaan hintaan.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä oon ihan miettinyt et miten nää sikakalliit salit pärjää kilpailussa, kun tosiaan tarjolla on useampikin ketju ketkä tarjoaa alle 30 eurolla yötäpäivää treenimahiksen ym? Silloin hinta saakin olla korkeampi jos hakee muutakin kuin kuntosalia, ja esim. ryhmäliikunnat kuuluu mukaan :)

 3. mari kirjoitti:

  Minä maksan salikortistani 32€ /kk (työnantaja maksaa kympin) ja tuolla hinnalla saan käyttää kaikkia kolmea salia kellon ympäri ja halutessani kaikkia ryhmäliikuntoja rajattomasti.
  Treenaan 6-7x/vko salilla joten treenaan kyllä enemmän kuin koko rahan edestä:)
  Ryhmäliikunnoissa en käy.
  On kyllä Suomen paras sali. Täällä meidänkin huudeilla on useampia vaihtoehtoja mutta ei ole käynyt koskaan mielessä vaihtaa, olen treenannut koko ajan samalla salilla ja se on kuin toinen kotini.
  60€ kuussa on aika kova hinta kun on tottunut tuohon puolta pienempään summaan mutta jos salimaksu olisi vaikkapa satasen niin maksaisin varmasti senkin koska bodaamaan on pakko päästä.

 4. Jenna kirjoitti:

  Mulla vaikuttaa eniten valikoima, hinta ja sijainti. Valikoima, koska käytän sekä ryhmäliikuntaa että salia, ja ryhmäliikunnassa nyt vaan tarttee olla ne mistä eniten tykkään jotta tulee mentyä. Työvuorojen takia salin tulisi myös olla auki jo aikaisin aamulla ja myöhään iltaan.

  Hinta nyt sen takia etten kyllä ala maksamaan mitään täysin järjettömiä 70-100€/kk. Aina voi liikkua kotona, ja täydentää vaikka sillä 10x/kortti ja käy vaan niissä joista tykkää kerta viikkoon yms. Mä voin ite myös käydä vähän kauempana jos vaan on sopiva hinta-laatusuhde muuten.

 5. meri kirjoitti:

  omalla paikkakunnallani yksi uudehko kuntosali on juurikin tuota 60-80€ luokkaa, ja tosiaan vain kuntosali. ehkä laitteiden hyvin laaja valikoima johtuu siitä, mutta hyvin tällä hetkellä pärjään ~20 laitteen salilla. myös crossfit maksaa täälläpäin 80€… ehkä mä jätän tämän trendin väliin kiitos!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Aika hinnakasta on sitten tuo crossfittikin. Tosin, aika monella onneksi työnantaja kustantaa osan, ja niinhän se mullakin on aina ollut, että osa tulee sitten työnantajan kautta etuna :)

 6. Virpi kirjoitti:

  Käyn salilla jossa on kk maksu 45 euroa. Käyn ainoastaan salilla en ryhmäliikunnassa. Jos mielii ryhmäliikuntoihin niin muutaman euron lisämaksulla pääsee. Olisiko ollut 53,-/kk.
  Erota pystyy kuukauden varoajalla.
  Käyn salilla kaksi kertaa viikossa. Käyn niin vähän joten tuo kk maksu on ihan ok. Kalliimpaa salimaksua mun ei kannattaisi maksaa.

 7. Hertta kirjoitti:

  Ite oon tottunut ostamaan aina puolen vuoden tai vuoden kortin kerralla. Viimeksi sain vuoden treenit 450€ ja käyn 5-6x vko sekä salilla että ryhmäliikunnassa. :) Pidän tuota ihan kohtuuhintana koska kuitenkin tulee käytyä paljon ja samalla kortilla pääsee treenaamaan myös Helsingissä (itse asun Turussa). Kuukausimaksuna tulisi kyllä kalliiksi (noin 60-80€ kk) Sali on siis Motivus. Nyt olen kuitenkin vaihtamassa salia Fitness24/seveniin ja sen kk maksu on tosiaan 19,90 ja hintaan sisältyy ryhmäliikunta niillä saleilla jossa sitä on. :D Parasta on että saleja löytyy kaikkialta Pohjoismaista!

 8. Miia kirjoitti:

  Pelkkä sali pienessä kaupungissa on 32€/kk ja olen tyytyväinen. Ryhmäliikunnat olis joo kivoja mutku ei oo niin ei oo :)

 9. lkajeg kirjoitti:

  ”Mä oon ihan miettinyt et miten nää sikakalliit salit pärjää kilpailussa, kun tosiaan tarjolla on useampikin ketju ketkä tarjoaa alle 30 eurolla yötäpäivää treenimahiksen ym?”

  Kävin ennen Fitness24Sevenissä, mutta ahdisti miten täynnä se aina oli, just siksi kun se oli edullinen. Halpa hinta houkutteli sinne myös kaikenlaista töllistelijää ja hengailijaa, jos ei pelkällä naisten puolella halunnut jurnuttaa. Vaihdoin salille, mistä maksan 43 euroa, ja sali on ruuhka-aikoinakin väljä. Uudella salilla kukaan ei myöskään esim. kuvaa mua sukulaisilleen videochatissä, voi jeesus mitä porukkaa…

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   No se varmaan on joo ikävä homma jos on tosi täyttä, mutta myöhään illalla/aikaisin aamulla, tai keskellä päivää tuskin on pahoja ruuhkia. Naisten puoli jos on erikseen niin se on vaan plussaa, mutta ton 43e maksaisin minäkin mielelläni, se on halpa hinta edelleen :)

 10. tepi kirjoitti:

  Opiskelupaikkakunnalla 19.90e/kk fitness24seven sali joka siis auki 24h ja irtisanomisaika on 2kk. Joten mielestäni todella hyvä diili. Kotipaikkakunnallani halvin sali on 52e (Pikkupaikkakunta ja silti pirun kallista) mutta sali on kuitenkin iso ja kattava. Ootko ite miettinyt tota fitness24seveniä? Sehän löytyy myös Helsingistä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *