Hae
Queen of Eve

Miten saisin sanottua mitä ajattelen?

Miten saisin sanottua mitä ajattelen?

Mä harvoin joudun miettimään miten saisin ilmaistua itseäni. Mulla ei ole ollut juuri koskaan vaikeuksia sillä saralla, ja mun on helppo ilmaista itseäni puhumalla ja kirjoittamalla. Esiintyminen, puhuminen ja kirjoittaminen on aina ollut mun vahvuuksia, ihan pikkulapsesta lähtien. Olen tykännyt olla huomion keskipisteenä, äänessä ja esillä. Kuuluvilla tavalla tai toisella.

Oon tykännyt kirjoittaa aineita, aloittanut kirjankin joka löytyy pöytälaatikosta, ja mä olen pitänyt niin koulussa kuin työelämässä esitelmiä monista aiheista.

Blogi on paikka ilmaista itseäni

Mä varmaan voisin olla näyttelijäkin, ehkä. Lapsena mä harrastin jonkin aikaa teatteria, ja sain myös näytellä Prinsessa Ruususta. Itseilmaisu oli kivaa. Piirtelin ja kirjoittelin. Puhuin ihmisille ja kuuntelin.

Nyt bloggaajana, ensin harrastuksena ja sittemmin työkseni tätä tekevänä oon iloinen siitä että saan kirjoittaa mun ajatuksia ja näkemyksiä jonnekin, ja vielä kiitollisempi siitä että joku niitä lukee ja saa niistä jotain.

Joskus blogia kirjoittaessa pitää miettiä sitä miten saisin sanottua jonkun asian niin, että kaikki lukijat ymmärtäisivät sen oikein. Se ei kuitenkaan ole mahdollista, mutta aina yritän parhaani.

Esiintyjänä/bloggaajana kehittyy koko ajan

Ajat muuttuu, ihmiset muuttuu. Tapa toimia ja ihan vain omat ajatuksetkin muuttuvat. Sitä kasvaa henkisesti ja elämänkokemukset muokkaa koko ajan johonkin suuntaan. Blogia kirjoittaessakin sitä jo seuraavana kuukautena on viisaampi kuin edellisenä ja aina on jotain uutta mitä voi oppia.

Mä olen hiljattain antanut itsestäni ihmisenä henkisesti niin paljon että on ollut vähän takki tyhjä. Ilta-Sanomien juttu ja sitä seurannut mylläkkä vei aikansa, ja nyt kävin Ylellä haastateltavana. Siellä ehkä pari kertaa jouduin miettimään että miten saisin sanottua ajatukseni mahdollisimman selvästi. Monet videokamerat ja valot suoraan minuun kohdistettuna ja jatkuvasti käyvä nauhoitus loivat erikoisen asetelman, mutta kuulemma esiinnyin hyvin ja luontevasti.  Silti mulle se oli hieman jännittävä kokemus, niin erilaista.

Mielenkiinnolla odotan lopputulosta. Taas hieman eteenpäin tässä omalla ”luomisen” uralla. Mä tiedän mitä mä haluan bloggaajana olla, ja se ei ole olla vain bloggaaja, vaan vaikuttaja.

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Yksi kommentti

  1. Merkurius kirjoitti:

    Moi! Voitko joskus tehä postauksen sun fitness-ajalta, kuvia yms ja kertoisit syvemmin minkälaista se oli jne? Tuntuu, että aiemmin oot vaan sivunnut aihetta.
    Ihana blogi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *