Hae
Queen of Eve

Mun elämälle alkaa löytyä merkitys

Marraskuun mietteitä

Nyt kun illat on pimenneet mä olen alkanut taas polttamaan tosi paljon kynttilöitä ja sen myötä musta on tainnut tulla aikamoinen oman elämäni filosofi, voisin jopa uskaltaa väittää, että tässä miettiessäni mun elämälle on löytynyt merkitys. En tiedä onko se noiden pimeiden päivien syytä vai lähestyvä vuodenvaihde, mutta mulla on hieman sellaiset fiilikset, että tulee ajateltua paljon syvällisiä.

Illat on kynttilänvalossa aika tunnelmallisia kotosalla ja sitä tulee pohdittua kaikenlaista. Elämää kokonaisuudessaan, omaa tilannettaan, ihan kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä.

Kotona on hyvä olla just nyt

Tällä hetkellä kun illat on todella synkkiä ja pimeitä on mulla ainakin tarve tuoda valoa kotiin ja mun ajatuksiin. Polttelenkin nyt noita tuoksukynttilöitä iltaisin jotta saan tänne asuntoon tunnelmallista valoa ja hyvää tuoksua. Ja ne kynttilät lämmittää, baby it’s cold outside. Oikeesti siellä tuulee ja on viima. Mä haluan olla sisällä lämpimässä, loikoilla sohvalla, katsoa jotain täysin turhaa hömppää toisella silmällä telkusta ja kääriytyä vilttiin.

Mäkin tarvin lämpöä ja läheisyyttä

Onneksi sitä saa noilta mun suloisilta pikkukoirilta. Ne haluaa olla aina ja kaikessa mukana ja touhottaa osana laumaa ympäri kotia. En tiedä mistä johtuu, mutta nyt molemmat tytöistä on halunneet olla ihan kiinni minussa koko ajan. Ollaankin kylki kyljessä nyhjötetty ihan kolmistaan, se on omalla tavallaan parasta.

Myös ystäväni Piia on käynyt auttelemassa Minnan kissan hoitamisessa reissun aikana ja tullut pitämään seuraa niin Puntus-katille kuin minullekin. Ystävät ovat kyllä korvaamaton apu monessa asiassa.

Joskus on kiva jutella syvällisiä

Tänään mun mieleen nousi kaikenlaisia muistoja aina lapsuudesta varhaisnuoruuteen ja aikuisuuteen. Juteltiin siitä millaista on ollut koulussa lapsena ja millaista on ollut opiskella myöhemmin, miten sitä ajatteli asioista ja toimi silloin nuorena.

Mä olin ainakin ihan hukassa. Mulla ei koskaan ollut hajuakaan miksi mä haluaisin isona ja mua aina ihmetytti muiden suunnitelmat lapsista, perheestä, lähihoitajuudesta tai sairaanhoitajuudesta. Ne omakotitalohaaveet sun muut, ne ei koskaan olleet mua. Hyvä kun tiesin mitä seuraavana päivänä tekisin.

Opin vieläkin asioita itsestäni

Nyt mulla on enää muutama vuosi siihen kun muutun nelikymppiseksi, mutta silti musta tuntuu vielä tosi nuorelta, ihan keskenkasvuiselta jopa. Kaipa me kasvetaan koko elämä, eikä mummonakaan tunnu niin vanhalta kuin miltä muille näyttää. Ulkokuori voi rapistua, mutta mieli pysyä virkeänä ja jokainen päivä voi tuoda jotain uutta.

Ymmärsin tässä pohdiskellessani, että mä oon oppinut itsestäni tosi paljon asioita viimeisen parin vuoden aikana. Nyt kun olen ollut sinkkuna ja täysin omillani, tehnyt vain omia juttuja, asunut ihanassa kodissa Minnan kanssa ja ihan viikottaisella tasolla puhunut paljon asioista, on se tuonut esiin monia uusia puolia minussa.

Oon todella tyytyväinen etten ole enää parikymppinen: Nyt vasta tuntuu, että mä tosiaan alan tajuamaan tän elämän jujun ja sen millainen mä oikeesti olen. Aika kauan siihen meni.

 

Psst! Sisustuskauppa.comissa on nyt tarjous ”osta 4 maksa 3”. Heillä on kaikkea ihanaa kodin juttuja niin liikkeessä kuin verkkokaupassakin, ja erityisesti nuo kynttilät sopii tähän vuodenaikaan. Omia tämän hetken suosikkeja on kuvissakin näkyvät Warm Cashmere (ylellinen ja rauhoittava santelipuun ja patsulin sekoitus) sekä Autumn Glow (kylmän ja pimeän ajan ihana puuntuoksuinen patsuli) ja valikoimassa on myös muita upeita tuoksuja kuten talviset Winter Glow ja Fireside Treats, sekä jouluiset Cosy By The Fire ja Christmas Magic monen muun ohella. Kannattaa siis hyödyntää tuo heidän tarjouksensa ja hankkia itselleen ja pukinkonttiin ihanimmat kynttilät ikinä. Btw, keskikokoisten kynttiöidenkin paloaika on huimat 90 tuntia, eli näissä todellakin on rahoille vastinetta!

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

3 kommenttia

 1. Hih kirjoitti:

  Ja kiva kun jaat aatoksiasi tänne nettiin, täällä meitä on muitakin elämänsä tarkoitusta ja sisältöä mietiskelevää ☺️

 2. Kirsi kirjoitti:

  Moi! Tuossa ekassa kuvassa on musta jalkalamppu josta roikkuu ”kristalleja.” Onkohan se mistä, löytyisköhän samaa mallia pöytävalaisimena? Kiitos kivasta blosgista, olen tätä jonkun vuoden lukenut lähes päivittäin mutta ei tule koskaan kommentoitua : )

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Kiitos :) Mä en muista mistä tuo valaisin on, mutta jostain netistä sen olen tilannut. Samanlaisia tai samantyyppisiä pöytävalaisimiakin on, sekä mustalla että valkoisella kankaalla, siis tuollaisia mistä roikkuu noi kristallit jne. Jonkun 100e paikkeilla on pöytävalaisimen hinta, muistan sellaisen nähneeni kyllä mutta en tarkkaan sitä että missä. Suomalaisista verkkokaupoista kuitenkin kyse, eli löytyy varmasti kun googlailee :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *