Hae
Queen of Eve

Lokakuun LivBox ja tuskallinen odotus

Joka kuukausi mulla on nyt tämä kiva ensimmäisen viikon odotus ja kihelmöivä tunne siitä että mikä ylläri mua odottaakaan. Tällä kertaa mä todellakin sain odotella sillä LivBoxien lähetystunnuksissa oli jotain häikkää ja monien tilaajien kohdalla ne seisoivat pari ylimääräistä päivää postissa ennen saapumistaan pakettiautomaattiin noudettaviksi. Kyllä oli ahdistavaa seurata lähetystunnusta postin sivuilta kun näki ettei tavara vaan liiku, argh! Kärsivällisyys ei ole hyveitäni.

Lokakuun LivBox oli onneksi odottamisen arvoinen, ja mulle mieluisia juttuja löytyi koko laatikollinen eikä mitään tuotetta tarvi laittaa kiertoon.

sdr davdavdav
Kuvasin uudella Huawei P8 puhelimellani ensimmäistä kertaa, enkä vielä edes löytänyt kaikkia säätöjä mutta ihan hyviä kuvia tuli. Vertailun vuoksi voin sanoa että yksikään näistä kuvista ei olisi onnistunut vanhalla puhelimellani sillä makuuhuoneessani oli todella pimeää. Valotin itse puhelimen säädöistä kuvia lisää tarpeen mukaan, mutta en vielä ihan täydellisiä kuvia osannut ottaa. Siltikin hykertelin hieman mielessäni :)

sdr
Lokakuun boksiin oli laitettu eräänlainen ”vartaloa sisältäpäin hoitavan” tuotteen näyte. SkinGain-kollageenijuoma lupaa auttaa monenlaisiin iho-ongelmiin (pintakuivuus, pigmenttiläiskät, couperosa, juonteet) sekä hiusten, kynsien ja nivelten hyvinvointiin. Jauhepussi sekoitetaan lasilliseen vettä. Tämän lisäksi löytyi myös alekuponki L’Occitanelle.

dav

Pepsodent White Now Gold

Pepsodent White Now Gold on Suomen ostetuin välittömästi valkaiseva hammastahna, joka antaa säihkyvän valkoisen hymyn jo 1. harjauksella. Se sisältää kolme kertaa enemmän BlueLight -teknologiaa ja säännöllisesti käytettynä se poistaa myös tummentumia ja kirkastaa hymyä asteittain. Hammastahna on turvallinen kiilteelle ja siinä on tavallinen fluoripitoinen suoja ja raikas maku. Saatavana tavarataloista ja päivittäistavaramyymälöistä.

(Ovh 4,00€ / 75ml)

Hammastahna oli aika perusjuttu eikä edes mikään uutuustuote tms, mutta kyllä tämä käyttöön menee heti kun nykyinen hammastahna loppuu. Ihan kelpo tuote varmasti enkä itse ole kyseistä ennen käyttänyt, joten minulle tämä tietyllä tapaa on uusi tuote.

dav

Lumene Nude Perfection Glow heleyttävä meikkivoide

Hehkuva iho on yksi syksyn suurimpia meikkivoidetrendejä. Uudella Nude Perfection Glow Heleyttävällä Meikkivoiteella luot kevyesti peittävän lopputuloksen, joka antaa ihon oman sävyn kuultaa läpi. Meikkivoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja sen koostumus on vallankumouksellisen kermainen ja kevyt. Lisäksi se sisältää suomalaisen lakan siemenuutetta, joka ravitsee ihoa. Meikkivoide jättää ihon kadehdittavan pehmeäksi ja antaa sille kasteenraikkaan hehkun. Kevyen koostumuksensa ansiosta meikkivoide sopii erinomaisesti kuivalle ja normaalille iholle. Sisältää aurinkosuojakertoimen 15. Saatavana hyvin varustetuista tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista.

(Ovh 17,90€ / 30ml)

Ihme ja kumma, tuo meikkivoiteen sävy oli hyvä kalpealle iholleni (olematta liian harmaa/valkoinen). Normaalisti en tuollaisia ”halpismeikkivoiteita” käytä mutta tämän kohdalla taidan tehdä poikkeuksen. Ihan kaunis pakkauskin Lumenella (pahoittelut epätarkasta kuvasta).

sdr

Schwarzkopf Professional Bonacure Excellium Taming Shampoo
(17,50€ / 200ml)
Schwarzkopf Professional Bonacure Excellium Plumping Spray -hoitosuihke
(
17,50€ / 200ml)

Tuuheuttava shampoo ja hoitosuihke hoitamaan erityisesti ikääntyviä hiuksia.

Tuuheutus on aina hyvä juttu mutta hiuspidennyksille sitä ei voi käyttää. Tällä hetkellä mulla on ollut pari kuukautta vain omat hiukset, mutta juurikin tänään mulle laitetaan taas jatkot päähän. Tämä ei kuitenkaan estä mua käyttämästä näitä tuotteita sillä voin pestä niillä hiusten päällisosan eli omat hiukseni, ja käyttää myöskin tuota tuuheuttavaa suihketta juurikin tähän päälliseen, uskon että on hyvä juttu ja mullahan alkaakin jo ikä näkymään hiuksissa :D

dav

L’Occitane Almond Shower Oil

Suihkuöljy muuttuu veden kanssa ylellisen pehmeäksi vaahdoksi, joka jättää ihon satiinin pehmeäksi ja hyvän tuoksuiseksi. Sisältää runsaasti manteliöljyä ja ravitsevia lipidejä. Puhdistaa ihon hellävaraisesti. Saatavana L’Occitanen myymälöistä, Stockmannilta, Sokoksesta ja osoitteesta fi.loccitane.com.

(Ovh 19,50€ / 250ml)

L’Occitanesta tykkään aina, ja mulla onkin aina välillä niiden tuotteita. Nytkin mukana tuli myös kiva alennuskuponki joten pelkkää plussaa, I like it a lot :)

dav
Vaseline Essential Healing Spray

Essential Healing Spray kosteuttaa sekä syvähoitaa ihoa ja sisältää rauhoittavaa kaurauutetta. Miedontuoksuinen spray-vartalovoide sopii päivittäiseen ihonhoitoon. Levittyy ja imeytyy nopeasti. Saatavana hyvin varustelluista tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista.

(Ovh 5,50€ / 190ml)

Ostin kesällä Sokkarilta tämän toisen tuotteen, sen ruskean pullon, kaakaoversion. On aivan ihanaa tuotetta etenkin kun mä olen niin huono rasvaamaan itseäni. Tätä on kiva suihkia ja tämä vaalea pullo on vielä kokeilematta. Passasi siis oikein hyvin!

Kokonaisuudessaan paketti oli siis kovin mieluinen :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *