Hae
Queen of Eve

En ole koskaan x 10

 1. Kokeillut huumausaineita
  Eikä niitä ole kyllä minulle tarjottukaan paitsi kerran Espanjassa, kun joku ohikulkija huikkasi minulle ja silloiselle poikaystävälleni kannabista olevan tarjolla. Me sanottiin ei kiitos ja siihen se jäi. Jännää sinänsä, kun tähän ikäänkin olen päässyt. Ehkä minusta näkyy jo ulospäin se asenne etteivät huumausaineet ole minun juttuni, ei edes kertakokeiluna.
 2. Laulanut karaokea
  Kerran melkein lauloin, kun hyvä ystäväni oli karaoke-emäntänä eräässä helsinkiläisessä pikkupubissa. Menimme toisen ystäväni kanssa moikkaamaan häntä ja samalla saimme päähämme että nyt lauletaan. Meillä oli jo mikit kädessä ja odotimme biisin alkavan, mutta kyseinen cd ei toiminut jolla biisi oli. Muutakaan emme halunneet laulaa, joten se jäi siihen. Biisi oli Mariskan Hellä ori, haha. Se liippasi läheltä.
 3. Ollut raskaana
  En tarkoituksella enkä vahingossa ja hyvä niin. Joskus nuorempana pari kertaa kyllä pelkäsin, mutta selvisin säikähdyksellä.

 4. Omannut reikää hampaassa
  Äitini hoiti hampaani työnsä ohella jo lapsuudesta lähtien kiitettävästi ja me leikimme hammaslääkäriä myös kotona. Reiättömyys oli ja on kunnia-asia. Pari hammasta on paikattu koska ne ovat lohjenneet, mutta varsinaista kariesta minulla ei ole ollut.
 5. Ottanut tatuointia
  Ja luojalle kiitos tästä. Pari kertaa olen harkinnut, mutta sitten tullut järkiini. Ei se kuitenkaan olisi minun juttuni ja katuisin sitä välittömästi.
 6. Ajanut mopolla
  Kyydissä olen kyllä ollut vanhempien kielloista huolimatta ja ilman kypärää. Siihen aikaan ei kaksi päällä saanut ajaa, mutta me ajettiin joskus kolmestaankin, enkat taitaa olla viisi teiniä samalla mopolla, PV Suzukilla tottakai. Koskaan en kuitenkaan itse kokeillut ajaa, en ymmärrä sitä kytkintä ja käsikaasua.
 7. Ollut alasti sekasaunassa
  Minusta ajatus on järkyttävä. Vaikkakin olen avoin ihminen ja alastomuus on luonnollista, niin kuulun kuitenkin siihen koulukuntaan joka haluaa alastomuuden olevan myöskin jotain intiimiä ja ehkä jopa eroottista. Alasti ollaan siis vain harvojen ja valittujen seurassa, ei millään isolla lössillä tissit viuhuen. Tähän en ole sortunut edes humalassa.
 8. Uinut avannossa
  Olen varma että saisin halvauksen tai infarktin. Mua ahdistaa jo alle +24 asteiseen veteen meneminen ja paleltaa hulluna. Vatsa pitää vetää sisään ja kyljissä vesi vihloo. Ei sinne voi mennä.
 9. Oksentanut julkisella paikalla
  En edes teininä humalassa, mutta monesti olen paniikissa ajatellut, että mitä jos mä nyt oksennan. Viimeksi Ylen kuvauksissa suorassa lähetyksessä ollessani, mietin sitä mitä kävisi jos alkaisin huutoyrjöämään yhtäkkiä yleisön seassa ja aiheuttaisin yleisen paniikin. Liian vilkas mielikuvitus.
 10. Kadottanut lompakkoa tai puhelinta
  Olen ihan hullun tarkka näissä asioissa ja vahdin koko ajan että rahapussi ja kännykkä ovat tallella. Yleensä puhelin on rintaliiveissä ja lompakkoa puristan kädessäni kuin hukkuva oljenkortta. Mua ei varmaan kovin helpolla voi ulkomaillakaan ryöstää.

Nämä on kuitenkin aika yleisiä juttuja mitä varmasti moni muu on tehnyt. Saiko kukaan kympin suoraa näistä samoista? :) Vai oletteko kenties tehneet näistä kaiken!

Tsekkaa myös edellinen postaus jossa 25% alennuskoodi Deseniolle :) Alennus on voimassa vain 02.11.2017 asti joten kannattaa toimia pikaisesti!

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

 1. Jenni kirjoitti:

  Mulla tulkintatavasta riippuen 6-7 samaa.

 2. Kata kirjoitti:

  Tää oli hauska. :) Mulla on samoja 8 noista. Olen vissiin kerran oksentanut baarissa ja nuoruuden kännisekoilujen lomassa kadottanut puhelimen, lompakon, kameran, avaimet…. Olen kyllä muuten ihan supertarkka noiden kanssa ja tarkistan tosi usein, että kaikki on varmasti tallessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.