Hae
Queen of Eve

Salaa toisten kaappeihin kurkistelijat

Sis* kaupallisia linkkejä

Mä luin jostain keskusteluforumilta jo vuosia sitten ketjua jossa käsiteltiin sitä, että kuinka moni katsoo kylässä ollessaan ja vessaa käyttäessään isäntäväen kylpyhuoneenkaappiin, ja onko se sallittua vai ei. Tää aihe nostatti aika paljon tunteita ja osan mielestä se oli ihan ookoo ja saa katsoa jos vaikka tarvitsee hammaslankaa/hammastikkua, pikkuhousunsuojaa/sidettä tms. Toiset kurkki silkkaa uteliaisuuttaan ja joidenkin mielestä tämä oli ehdottomasti täysin kielletty tapa. Jotkut otti sen niin raskaasti että olivat jo virittelemässä kaappiin hyllyt täyteen marmorikuulia jotta mahdollinen tirkistelijä jäisi rysän päältä kiinni. Heh, ehkä hieman liian vakavasti otettu aihe?

En tiedä että mitä jengi siellä kylppärin kaapeissaan säilyttää mikä sitten on niin salaista. Onko se joku vaginan bakteeritulehdukseen tai hiivaan käytetty voide, peräpukamavoide, liukuvoide, tekohampaat, kondomeita, täishampoo, vibraattori vai mikä, mutta itselläni ainakin on vain suht normaaleja hygieniatavaroita kylppärissä, niin että oikeastaan mulle on aivan sama kuka sinne kaappeihin kurkistelee. Saa katsoa vapaasti, ei ole mitään nolosteltavaa.

Kaapin päällä olevat korit ovat täynnä sekalaista tavaraa

Ainoa asia mikä mua häiritsee kylässä ollessa on se ettei monella ole kylpyhuoneessa roskista. Miksi ei? Sidepapereita, vanutuppoja, korvatopseja, hiuskasoja, peppupyyhkeitä, kuukautissuojia, tamponeita, hammaslankoja ym ei saa heittää viemäriin. Mielestäni myös ajatuksena on jotenkin epämiellyttävää hipsiä veriset tamponit ja siteet käsissä pitkin asuntoa ja viedä niitä keittiön roskikseen (yyyhhh!) ja etenkin vieraissa ollessa se on jotenkin liian intiimiä. Mun mielestä vessaroskille on oltava vessaroskis jotta kaiken siihen liittyvän saa jättää kylppäriin.

Mulla on joskus teini-ikäisenä käynyt tosi ällöttävä episodi missä asioituani vessassa numero kakkosella oli huomaamattani kuukautisside irronnut pikkuhousuja riisuessa ja tippunut mukaan pönttöön. Minä hölmö tietty vedin sen koska ällötti ajatus pöntön sisusten kaivelemisesta, ja voitte arvata vetikö vessa? Ei. Se tukkeutui täysin vessapaperista, isosta siteestä ja ihmisjätteestä, ja vesi alkoi nousta ylemmäs ja ylemmäs sisältäen sitten kaikki mahdolliset eritteet ja katastrofi oli valmis. Paniikissa sitten hain keittiöstä soppakauhan jolla aloin ammentamaan vessanpöntön sisuksia ja yritin saada tukosta menemään läpi takomalla sitä syvemmälle. Siinä rytäkässä kauha katkesi ja samalla tukos aukesi, imaisten kauhan mukanaan. Siinä oli äidille selittämistä minne yksi kauha on kadonnut keittiöstä…

Tuolla tarinalla (kerroin sen yksityiskohtaisemmin ja paremmin) voitin pari vuotta sitten Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY:n Facebooksivuilla upean 180 euron arvoisen Norm Architects suunnitteleman Menu-designroskiksen kun siellä pyydettiin tarinoita viemärimokista. Voitteko kuvitella? Mun kylpyhuoneessa vieraat saavat laittaa roskansa tuollaiseen ûberkalliiseen poljinroskikseen, haha! Itse pärjäsin ihan hyvin Ikean 7 euron roskiksella aiemmin, mutta onpa edes jotain millä pröystäillä. Harvalla on lähes kahdensadan euron roskista huussissa!

 No, miten on? Onko teillä vessaroskista? Saako vieraiden peilikaappeihin katsoa?

Muistutus maaliskuun Bette Box ja alennuskoodi

Bette Boxilla* on loistavia tarjouksia jossa esim. 6kk boksit tilaamalla saa 1kk ilmaiseksi, sekä koodilla BOX317 ensitilaaja saa Bette boksistaan 3 euroa alennusta, eli ekan Bette Boxin 13,90e hinnalla (norm. 16,90e).

Maaliskuun bloggaajaboxi on vielä hetken aikaa myynnissä. Bloggaajien suosikkeja sisältämät boxit on myyty joka kerta todella nopeasti loppuun ja niitä ei tule riittämään kaikille halukkaille, joten ei kannata jäädä miettimään liian kauaksi aikaa tai pian on myöhäistä! Kannattaa siis toimia nopeasti. Maaliskuun Bette Boxin eli bloggaajaboxin pääset tilaamaan täältä*!

Vinkit maaliskuun bloggaajaboxin sisältöön löytyy aiemmasta postauksestani ”Bloggaajabox räjäyttää galaksit maaliskuussa”!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

8 kommenttia

 1. Anna K kirjoitti:

  Olen aina myös ihmetellyt monesti tota ettei oo vessassa roskista. Sehän on perusjuttu! Ja perustelut tuli tässä kirjoituksessa enemmän kun selväksi. En sit tiedä…joku poikamies…ei varmaan ajattele kenenkään tamppoonei tai miks ei muka voi viedä keittiön roskikseen, en tiedä mitä niiden mielessä liikkuu ;)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Nii… Mut voishan poikamiehelläkin olla tyhjiä vessapaperihylsyjä, kaivella korviaan topseilla, jotkut jopa voisi johonkin vanulappuja käyttää, ja jos on hiuksia niin harjasta hiukset roskiin… Niin ja poikamiehellähän voisi olla vaikka kondomeja! Vaan ei, kaiken kuljettavat ilmeisesti sitten keittiöön :D (Tai hullut vetää pöntöstä alas)

 2. A kirjoitti:

  Pikkusen nauratti toi sun kertomus :D

  Meillä ei ole vessassa roskista, keittiöön viedään vanulaput ja -puikot, jotka oikeastaan ainoat vessassa kertyvät roskat. Hylsyt on niitä hajoavia, jotka siis voi vetää pöntöstä alas ja menkkojen aikaan käytössä vain kuukuppi :) Vieraita varten en muutenkin ahtaaseen vessaan ala roskista ostamaan… Oon muutenkin tarkka kierrätyksestä, niin helpompi sijoittaa sit kierrätysastiat samaan paikkaan :P

  Meillä ei kyl kotoa löydy mistään kaapeista mtn omituista, vieraat saa aivan vapaasti kurkkia kaappeihin ja laatikoihin jos kovasti kiinnostaa :) Toisille kaiketi sit yksityisyys tärkeämpää ja hävettää jopa ne mahdolliset siteet vessan kaapissa.

 3. nina kirjoitti:

  Meillä on nykyisessä kodissa niin pieni vessa, ettei oikein mahdu roskista ja keittiön roskiksiin pitää viedä roskat. Roskis kyllä minustakin kuuluu vessaan, jos vaan mahdollista… Tuosta sun roskiksesta kyllä ihmettelen miten voi maksaa noin paljon? Onko edes parempi kuin Ikean?! :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Design maksaa, ja jopa älyttömiä. Ikinä en itse ostais 180e roskista, nevö evö, mutta pakko todeta että on se kyllä laadukas kun vertaa halpisroskiksiin. Tosi jämäkkä, jykevä, ei heilu ja hölsky, poljin on hyvä jne. Mutta että 180e arvonen? Ei. Voisin maksaa tuosta 50e.

 4. tuula kirjoitti:

  Meilläkään ei oo vessassa roskista enkä sitä kaipaa :D paljon helpompi kun on yks roskis keittiössä ja se tulee tasaisesti aina tyhjennettyä. Meillä on myös pieni vessa ja isokokosimmat vieraat mahtuu vaan just ja just pöntölle niin ei tee mieli änkeä vielä roskista johonkin nurkkaan.. Lisäks kotona kun oon niin mun mielestä ei oo ällöttävää käärästä sidettä/tampponia paperiin ja viedä keittiöön. Kädet tulee kuitenkin aina pestyä wc-käynnin/siteen vaihdon jälkeen (obviously?) ja jos mun mies/joku kaveri tietää että mulla on nyt menkat menossa niin eipä se maailma siihen kaadu. Ja suihkun jälkeen kyllä kerään hiuksetkin esim paperilla ja vien keittiön roskikseen. Ja jos tyhjennetään kaivoa hiuksista niin otan valmiiks niille roskapussin mukaan vessaan ja laitan sen sit keittiön rodariin :D Kun on tullu tavaks niin ei tunnu mitenkään oudolta!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   No ei muakaan omassa kotona haittaisi, mutta vierailla ollessa kyllä. Ja mä en just puhtain käsin haluisi enää mitään siteitä lääppiä, jotenkin kiva aina viimeiseksi pestä ne kädet. Mut joo, eihän se oo mikään jatkuva ongelma, et tuskin siitä usein joutuu kukaan kärsimään :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *