Hae
Queen of Eve

Vastenmielinen ajatus liikunnasta

fitness-1677212_960_720

Ajatus liikunnasta on suorastaan vastenmielinen

Inhottaa, pelottaa ja yököttää ajatus liikunnasta. Ei yhtään huvittaisi liikkua. Siitä ei tule mitään hyvää oloa. Kurjaa vaan, hikoiluttaa ja hengästyttää. On raivostuttavaa huomata kuinka ei jaksa tehdä mitään ja kaikki on huonommin kuin ennen.

Huomenna kuitenkin koittaa se suuri päivä mitä olen muutaman viikon odotellut. Ajatusta on kypsytelty päässä ja annettu sairastelukierteen loppua. Enää ei ole flunssaa, ei keuhkoputkentulehdusta tai kurkunpää arkana. Enää ei ole selityksiä eikä tekosyitä. Enää en keksi mitään millä aloitusta voisi siirtää yhtään eteenpäin. Nyt on aika kohdata oma huono kuntoni silmästä silmään, salin peilistä, kuntopyörän päällä, käsipainoja heilutellen, hikipisaroiden virratessa.

Lihavan liikuntalupaus

Nyt se starttaa. Iltapuhteina pitää vielä salikassi pakata. Sheikkerit ja proteiinit varata. Kaivaa jostain salipyyhe, sillä hikipyyhettä mä tulen tarvimaan. Juomapullo, hikipanta… niin ja ne treenivaatteet.

Ai että mua jännittää! Mitä jos se on ihan hirveää? Motivaatiota ei ole tippaakaan, mutta sitä jos jään odottelemaan en varmaan tule ikinä palaamaan salille. Se on vaan mentävä ja tehtävä vaikkei yhtään huvittaisi. Ehkä se siitä iloksi muuttuu ja löydän salilta sen hyvän olon? En ehkä ekalla yrittämällä mutta myöhemmin…?

Kuvitus ilmainen kuvapankki Pixabay

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

6 kommenttia

 1. Nena kirjoitti:

  Ihanaa kun postaat nykyään ainakin melkein joka päivä! Aloita liikunta kevyesti. Sun ei tarvii vetää piippuun oksennuksen maku suussa. Tee silleen, että tekee mieli mennä uudestaan. Niin mä aloitin ylipainoisena iikunnanvihaajana.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Yritän postailla aktiivisemmin. Usein kuvien puute on syy miksi ei postaa. Asiaa kyllä voi olla :) Bloggaamisessa tuo kuvittaminen on aika tärkeä asia, ja nyt on tosi raivostuttava aika kun ei ole valoa IKINÄ kun on kotona. Kuvien ottaminen asiasta kuin asiasta on vaikeaa. (Ja muutenkin se pitäisi muistaa).

   Mitä tulee treenaamiseen niin mulla varmaan on oksennuksen maku suussa jo siitä jos lämmittelen polkemalla kuntopyörää :D Mut katotaan miten käy. Huomennahan sen saan tietää, hehe.

 2. Susa kirjoitti:

  Miten meni salitreeni? ?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Valitettavasti olenkin sairaana, joten salitreeni piti skipata. Kuntosalia + lenkkeilyä tulee kyllä tälle viikolle vielä, julkaisen sitten kootusti liikunnat postauksessa :)

 3. Hennu kirjoitti:

  Voi harmi että piti just nyt sairastua :( Toivottavasti kyseessä ei nyt kuitenkaan mikän tekosyy, vaan saat liikuntaharrastuksen oikeasti käyntiin vaikka alku onkin hankala.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Ei tekosyy. On ollut tässä pari päivää migreeniä ja vieläkin särkee päätä, joten kuntosaliponnistelu ei hyvä idea. Kävin kyllä lenkillä raikkaassa ilmassa, mut punttien nostelu piti skipata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *