Hae
Queen of Eve

Blogitauolla tuli tehtyä kaikenlaista

Ihan tajutonta miten aika vaan menee ihan yhdessä hujauksessa. Viisi viikkoa hiljaiseloa blogissa ja joulukuussa kokonaiset kaksi postausta. Siinä missä pari juttua on tullut blogiin, on taustalla kuitenkin sattunut ja tapahtunut kaikenlaista. Tässä välissä on ollut kaikki joulut ja uudet vuodet ja kymmenen muutakin tapahtumaa. Eli niiku mitä muka?

No vaikka nää:

Päämäärätöntä käyskentelyä kaupoilla ja joskus tuli jotain shoppailtuakin. Lushissa mä menen aina jonkinlaiseen huumaan, ja tuli ostettua pari uutta saippuaa. Käsisaippuoita en normaalisti käytä palasaippuana, mutta näistä mä aina välillä jotenkin tykästyn.


Sitten ostin mustan joulukuusen (joo, sellainen sopii parhaiten sisustukseen) ja Minnan kanssa ostettiin Sokokselta kaikkia ruskeita, mustia, glitterisiä, kuparin/pronssin ym. värisiä koristeita kun meillä on olohuone tuollainen musta/ruskea pääosin. Joulukuusi laitettiin 5.12 että saa vähän fiilistä kun ei sitä luntakaan ollut.


Itsenäisyyspäivänä ja kyseisenä viikonloppuna juhlittiin ja nautiskeltiin herkkuja, kuoharia, viinejä ja vaikka mitä, mutta itse en lähtenyt mihinkään yökerhoon heilumaan vaan jäin kotiin. Mä oon tosi huono käymään missään juottoloissa, jotenkin sellainen ilmapiiri ei vaan nappaa mikä tuolla Suomen yökerhoissa on. Ei mua kiinnosta lähteä sinne huutamaan musiikin yli vaikka toki joskus sekin on paikallaan. Tykkään hyvästä musasta jne, mutta kyllä noi mun baarireissut voi viimeisen 3-4 vuoden ajalta laskea sormin, ja niistäkin lähes kaikki on ollut illanistumista jossain ulkomailla missä hommassa on ihan eri fiilis. Se teinien ja wnb-julkkisten meininki jossain Seduloissa ja pintaliitomestoissa on vaan niin… Joo, ei siis mun juttu.


Joulukuussa oli myös ihana käydä Senaatintorilla Tuomaan markkinoilla, ja Sibeliuksen syntymäpäivänä sinne kokoontui mieletön määrä väkeä laulamaan Finlandiahymniä, oli tosi mahtavaa! Kaikki muut päivät kun oli aivan kauhea sää niin hyvä säkä sattui että tuona päivänä ei satanut vettä kuin saavista, vaan taivas oli kirkas ja sää aurinkoinen. Oli mukava siellä mummojen ja pappojen seassa kuunnella isänmaallisia säveliä kylmien väreiden mennessä pitkin selkää.


Muutenkin sairasloman aikana tuli käytyä paikoissa joissa en yleensä käy, tai ole välttämättä ikinä käynyt. Mä ”kahvittelin” paristi (en juo kahvia mutta opettelin juomaan Chai Lattea joka on maailman parasta), söin muutamia kakunpaloja tms, kävin salaatilla, ja paristi ajella hurautin ympäri Helsinkiä sporalla, käpötellen hieman eri paikoissa ja ihastellen vaan taloja ja maisemia.


Isossa roolissa on myös olleet eläimet, Minnan itämainen Päivi-kissa ja bengali Puntus. Niitä olen rapsutellut silloin kun Päivi ei ole kauhuissaan paennut ja kun Puntus ei ole rääkynyt ja mourunnut uhkaavasti, vaikka paristi mua hieman puraisikin ja sähisi, sitä kun ei saisi yhtään komentaa kun kävelee pitkin pöytiä, moinen uppiniskainen möhrö :D


Onneksi todellista tassuterapiaa olen saanut Miran chihuahuasta Sonjasta, joka on ehdottomasti yksi suloisimpia koiria ketä olen koskaan tavannut. Aina niin iloinen ja lystikäs, lenkkeilee reippaasti mutta muun ajan haluaa sylkytellä ja nukkua. Hän kaipaa loputtomasti rapsutuksia ja minähän rapsutan <3


Sairaslomani aikaan sisältyi vielä joulu ja uusi vuosi, joista ensimmäistä vietettiin äitini ja isäpuoleni kanssa kolmistaan täällä asunnollamme Helsingissä. Minna oli miesystävänsä kanssa kotiseuduillaan Iisalmessa joten minä jäin kissavahdiksi ja ehdotin vanhemmilleni että tulisivat tänne Stadiin ja asutettaisi Töölöläispalatsiamme joulupyhät, ja niinhän me tehtiin! Joulu oli ihana, hyvää ruokaa ja juomaa, suklaata ja marmeladia ja aika paljon lahjoja vaikka yritettiinkin rajoittaa. Eivät edes kuusen alle mahtuneet!


Uusi vuosi ja sen jälkeinen aika onkin vietetty pääosin tyttöporukalla, ja Mirakin oli meillä peräti viisi yötä putkeen kylässä, minun vieressäni nukkuen, Sonja välissämme peittojen alla. On tämä meidän koti ollut välillä kuin vastaanottokeskus, porukkaa tulee ja menee ja väkeä on usein paikalla, mutta mikäs tässä. Isoon asuntoon mahtuu porukkaa ihan hyvin yöksikin ja kyllä sopuli sialle antaa. Mun mielestä me suomalaiset ollaan muutenkin aivan liian syrjäänvetäytyviä ja erakkoluonteisia joten tälläinen yhteisöllisyys on aika mahtavaa.

Mä oon jopa miettinyt että voisin pariskuntanakin (jos siis seurustelisin) asua yhden tai kahden kaveripariskunnan kanssa, edellyttäen että tilaa olisi sellaiset 100-200 neliötä, ja kyllähän niitä sellaisia on. Ajatuksen tasolla ja näin puolivitsillä asiasta on puhuttukin, ja löydettiin Helsingin keskustasta muutama kiva 5h 170+ neliötä kämppä, ja jopa lähes 300 neliöinen hieno talo jota voisi porukassa asuttaa, mutta aika näyttää. Ei sitä koskaan tiedä ;)

Toivottavasti jollain on ollut ikävä mun juttuja! Täällä mä taas oon, heippulit vaan!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Kiva kun oot täällä taas höpöttelemässä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *