Hae
Queen of Eve

Plus size fashion – Trendikäs katumuoti plussakoossa

*Sisältää mainoslinkkejä

Trendikäs katutyyli plussakoossa

Plussakoossa 44-64 löytyy nykyään todella monipuolisesti erilaisia vaateita, etenkin jos tietää mistä katsella. Yksi mun suosikkikaupoista on trendien ja ajan hermolla oleva Asos* joka tarjoaa vaatteita kaikenlaisille vartalotyypeille. Mun mielestä parasta Asoksessa on todella suuret valikoimat ja se, että he huomioivat mm. sirot, tavanomaista pidemmät, kurvikkaat ja runsaat naiset (miehiä unohtamatta). Plussakoon muoti ei enää ole vain rumia kuvioituja puolijoukkuetelttoja ja entistajan +70 ikäisille suunniteltuja tylsiä vaatteita, vaan ihan viimeisen päälle glitterloistoisia juhlapukuja sekä katumuodin kuumimpia vaatekappaleita. Voi valita mikä vain omaan tyyliinsä miellyttää, sillä hyvin todennäköistä on, että valitsemasi vaate löytyy myös plussakoossa.

URBAANI KATUTYYLI – HIP HOP FIILISTÄ KIITOS TÄNNE!

Itse olen pukeutumisen suhteen melkoinen kameleontti eikä mulla ole vain yhtä tiettyä tyyliä. Mä tykkään vaihdella tyyliäni fiiliksen ja tilaisuuden mukaan, enkä ole mitenkään erityisen uskollinen jollekin tietynlaiselle vaatetukselle. Siinä missä voin rokata jotain katumuotia plussakoossa, voin olla myös varsin hienoissa vaatteissa ja tykkään välillä kunnon blingistä.

Tässä oli aika pitkä aikakausi kun muoti ei hirveästi kiinnostanut elämän muista haasteista johtuen, mutta nyt kun taas olen päässyt kiinni siihen kuka olen, mitä teen ja mitä haluan, mun on helpompi tuoda mun persoonallisuutta esille myös pukeutumisen kautta.

Mun Missy Elliot feat. Rihanna moment

Oltiin Johannan kanssa viime viikolla parina päivänä tekemässä töitä hotelli Marskissa ja näissä yhteyksissä tuli parit asukuvatkin napattua. Päivän aikana sain useammankin hyvällä mielellä virnistelevän hymyn ja hieman silmäniskuakin, kun ihmiset bongasivat mun Stunner-asennepaitani.

Kun olo oli itsevarma ja nautti omasta tyylistään, tuli se varmasti esille myös ulkopuolisille ja sitä kautta sai lisää draivia siihen omaan menoon.

Mitä mieltä sä oot tästä mun tyylistä?

ASOS ALENNUKSET JOPA 70% + 15% lisäale

Asoksella on tällä hetkellä todella hurjat alennukset menossa, ja niin salen kuin outletin puolelta löytyy sadoittain tai jopa tuhansittain edullisia vaatteita kaikissa kokoluokissa, siis myös plussakoossa. Kannattaa käydä tsekkaamassa! Shoppailemaan pääset suoraan tuotelinkeistä tai bannerista.

Kynähame*
T-paita*

Kuvat Johanna Tolppola / JohanOnFitness

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

11 kommenttia

 1. mariem kirjoitti:

  Tosi upee asu! Harmittaa ihan et ei ite voi shoppaila plus fashionia, sillä toi asu ei olisi läheskään yhtä asenne itsellä :D onneksi ollaan kaikki yksilöitä ja voidaan tuoda draivia katukuvaan persoonilla! Hienot kuvat myös ja kampaus kiva, magee ponnari!

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Kiitti :) Nää löytyy kyllä normikoossakin, joten mikä estää ;) Omasta asenteestahan se on kii :D

 2. Susu kirjoitti:

  Hyvännäköinen asukokonaisuus!

 3. Darja kirjoitti:

  Tosi hyvännäkönen. Passaa sulle upeesti.

 4. Ninni kirjoitti:

  Ostin ton saman t-paidan ja kahlasin muutenkin Asoksen valikoimaan eli kiitti vinkistä :-)

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Joo tää on hyvä kevyt teeppis just vaikka solmulle tai housujen/hameen sisään :) Asoksella on ihania vaatteita paljon, multa varmasti tulee enemmänkin näitä asujuttuja mitä sieltä ostanut :)

 5. Ninni kirjoitti:

  Odotan kyllä innolla sun asukuvia eli you go girl! :-)

 6. Anile kirjoitti:

  Kiva kesäinen rento asu. Kiitoa vinkistä, löhdenpä selailemaan nettikauppaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *