Hae
Queen of Eve

On niin hiljaista että tekisi mieli kiljaista

dav

Huomaa että on heinäkuu. Blogeissa on hiljaista, töissä on hiljaista, kaupungillakin on normaalia hiljaisempaa. Tunnelma on välillä pysähtynyt ja useassakin paikassa on ovella tullut vastaan lappu ”olemme heinäkuun lomalla”. Paitsi mä en oo ollut lomalla. Me ollaan viisi päivää viikosta töissä mutta sielläkin on hiljaista ellei meidän pelleilyä lasketa.

bty

Mä olen nukkunut yöt ikkuna auki ja vaikkei mitään upeita helteitä ole hirveästi ollutkaan, on viime päivät ollut aurinkoista ja lämmintä, jopa hieman kuumankosteaa. Tyyny on hionnut yöllä ja mä olen kärsinyt niskaan liimautuneista hikisistä hiushaivenista. Koira on kaivautunut peittomöykyn alta läähättäen pois ja mulla olleet polvitaipeet nihkeänä hiestä.

dav

Mietin että pitääkö ihmiset todellakin taukoa blogien lukemisesta lomalla? Mä en. Mä luen blogeja eniten juuri silloin kun on vapaata ja aikaa. Ei sitä töissä ja työpäivinä oikein ehdi. Vapaalla kaikenlainen netin, lehtien ja kirjojen selaaminen on kivointa. Jotenkin joka paikassa on vaan niin kuollutta. Juuri nyt mun elämä pyörii pitkälle Ingridin ympärillä. Se on rakkain kaikista. Niin ja äiti <3

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

3 kommenttia

  1. Milla kirjoitti:

    Blogeissa on kyllä ollu tosi hiljaista koko heinäkuun.. Oikein harmittaa, kun nyt lomalla on voinu blogata tyyliin päivittäin, ja silti kävijöitä on samanverran kuin normaalisti kun bloggaan kolmesti viikossa…….. PLÄÄ.

    Nytki avasin oikein koneen, jotta voin lukea blogeja samalla kun syön lounasta, mutta perhana ku kaikki on jo luettu :D

  2. Iiris kirjoitti:

    No kyllä pidän taukoa:) Ollaan veneilemässä saaristossa ei siinä paljoa ehdi. Tänään sataa(+3 lasta aiheuttaa sen että vasta illalla vois lukea) ja röhnötän veneessä känny kädessä. Omatkin bloggaukset on lähinnä valokuvapainotteisia. Luulen että muillakin lomalaisilla on menoa ja matkusteluja, kun tässä Nauvossa ympärilleni katson.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.