Hae
Queen of Eve

Vilma ja Elias vastaan muut

Kuinka moni yllättyi tiedosta, että Vilma ja Elias jatkoivat yhdessä?

Vilma ja Elias olivat varmasti tämän Temptation Island 4 -kauden puhutuin pari. Veikkaan ettei tämä tieto heidän suhteensa jatkumisesta tullut kovinkaan monelle yllätyksenä ja ainakin itse tiesin (lue: mulla oli vahva tunne) alusta asti suhteen kestävän riippumatta siitä miten Elias toimii tai mitä muut hänestä ajattelevat. Niin voimakkaasti Vilma puolusti Eliasta saarella huolimatta siitä, että hän oli kaikkien epäsuosiossa. Tietyllä tavalla ihailen asennetta ”Me and you – Just us two” ja sitä, että ollaan ”me kaks vastaan muu maailma” kuten Vilma ja Elias ovat alusta asti edustaneet. Ajatuksena se on ihan hirveän romanttinen, mutta loppujen lopuksi aika raskasta. Se, että suurin osa ihmisistä pitää omaa kumppania manipuloivana valehtelijana ja tunnekylmänä petturina ja toista osapuolta jonkinlaisena uhrina voi vaikuttaa elämään hankaloittavasti vielä pitkän aikaa. Ei siis ihme, että Vilma ja Elias katuvat ohjelmaan osallistumistaan, sillä kyllähän tämä aika paha homma oli kaiken kaikkiaan.

#FreeVilma

Kampanjointi herkän Vilman vapauttamisesta ilkeän ja kamalan Elias-roiston kynsistä alkoi jo saarella ja jatkui ohjelman ulkopuolelle. Vilma ja Elias kuitenkin ovat selkeästi sellainen pari, johon ulkopuolisten mielipiteet eivät juuri vaikuta ja lähipiirikin mitä ilmeisemmin osaa sulkea silmänsä hyvin jättämällä ohjelman katsomisen kesken tai olemalla seuraamatta sitä ollenkaan. Onhan se aina rankkaa kuulla jostain itselleen tärkeästä ihmisestä huonoja asioita, mutta pitää muistaa että ihmisissä on monia puolia eivätkä ne kaikki ole aina niin mukavia.

Paljon rankempiakin asioita ja vääristyneempiä ihmissuhteita on kuitenkin Suomi täynnä, joten siihen nähden yksi Tempparit kausi ja suhteen jatkaminen saaren tapahtumien jälkeen on aika pientä. On loppujen lopuksi aivan sama vaikka koko kuvaustiimi ja saaren sinkut kertoisivat yhdessä kuorossa kuinka ”väärä” mies Elias Vilmalle on. Omia tunteitaan harva ohittaa vaikka koko maailma todistaisi niitä vastaan. Kukaan ei vasten omaa tahtoaan toisesta eroa. Rakkaus ja se tunne ettei voi elää ilman toista, ja muiden taistelu sitä vastaan voi jopa vahvistaa suhdetta. Loppujen lopuksi kaikki tekevät ne omat päätöksensä ja vaikka tuntuisi pahalta katsoa vierestä kolarin tapahtuvan niin sitä ei aina voi estää. Se on vain hyväksyttävä. Me ollaan kuitenkin vain katsojia eikä eletä heidän suhteessaan ja tiedetä siitä saati heistä kahdesta kaikkea. On helppo tuomita sivusta.

Vilma ja Elias ovatkin vetäytyneet täysin sivuun ja irralleen muista, sinkut on estolistalla ja välit muihin pareihin suurimmaksi osaksi katkaistuna. Tämä on yksi tapa käsitellä asioita. Sulkea silmät ja korvat ja kieltäytyä näkemästä ja kuulemasta. Jokaisella on kuitenkin se vapaus valita.

Juonitaan Elias sänkyyn!

Mä en oikeastaan usko tähän Jonnan ja Danin salaliittoon ihan täysillä, vaikka se ajatus onkin siellä varmasti ollut. Selkeästi Jonna kuitenkin ihan oikeasti ihastui jollain tasolla Eliakseen ja oli hyvin liikuttunut toisinaan hänen seurassaan. Vartalon elekieli, katseet ja kaikki puhuivat sen puolesta, ettei kaikki todellakaan ollut kulissia. Kuitenkaan ketään ei mielestäni voi juonia tai huijata sänkyyn. Ei tässä pahoja ihmisiä ole olemassa oikeastaan muita kuin Elias. Jonnalla ei sinkkuna ollut tilivelvollisuutta kellekään ja Elias itse valitsi toistuvasti seksin harrastamisen ja Vilman pettämisen. Se kuinka paljon häntä siihen houkuteltiin on merkityksetöntä.

Mä voin kuitenkin myöntää olleeni hyvin yllättynyt siitä, että Elias lankesi tähän ”ansaan”. Oletin kaikesta käytöksestä ja puheista ettei Jonna ihan yltäisi Eliaksen high standardeihin ja jotenkin Vilma oli niin neitseellisen kaunis, eteerinen, herkkä ja puhtoinen, että ajattelin Eliaksen tyytyvän vain sellaiseen henkiseen leikittelyyn ja kiusoitteluun saarella, enkä olisi uskonut hänen vetelevän ihan täysillä porilaista marssia. Harmi ettei siitä saatu parempaa materiaalia, mutta ehkä ihan hyvä niin…

Olisitko sä tunnustanut viimeisellä iltanuotiolla?

Aika moni kauhistelee Eliaksen pokkaa valehdella viimeisellä iltanuotiolla ja yritystä päästä kuin koira veräjästä. Kotikatsomosta on kuitenkin aika helppo huudella. Mä itse ajattelen asian niin, ettei Elias halunnut jäädä kiinni mokastaan ja kun luuli siitä jo selvinneensä, olisi ollut suorastaan typerää tunnustaa asia koko Suomen kansalle televisiossa. Hän luuli pelanneensa korttinsa oikein ja loogista oli pysyä valheessa. Kuka muka kertoisi koko Suomelle pettäneensä jos olisi 100% varma ettei siitä kukaan muu tiedä? Eri asia onkin sitten kertoa kumppanilleen, mutta senhän voisi tehdä vaikka kotona, ilman että asiaa tarvii koko kansalle kuuluttaa.

On kyllä erikoinen koko juttu ihan kokonaisuudessaan, mutta ehdottomasti mielenkiintoisin kausi ikinä. Temppareiden 5 kautta odotellessa!

Millaiset fiilikset Vilma ja Elias jätti teihin? Odotatteko Temptation Island 5 kautta?

Kuvat Unsplash.com

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *